Има много поверия за това какво не бива да оставяме на масата. Но малко хора знаят, че неспазването на правилата може да окаже голямо влияние върху съдбата на човек и да отрови енергията в къщата. Ето защо трябва да знаете какво е нежелателно да оставяте на масата.

Остри предмети

Не е препоръчително да оставяте ножове на масата, след като вече сте се нахранили, защото това може да доведе до кавга между членовете на семейството. Това важи и за други остри предмети като вилици и ножици.

Те вещаят конфликти между съпрузите. Дори ако човек живее сам, той пак трябва да спазва правилото, за да не привлече лош късмет. Друго поверие гласи, че ако оставите нож на масата, тогава цяла нощ ще ви измъчват кошмари.

Мръсни чинии

Понякога след вкусна вечеря не ви се иска да миете чиниите и те оставят на масата цяла вечер. Но всичко това представлява голяма опасност – членовете на семейството могат да изпитат сериозни здравословни проблеми.

Портфейл

Повечето хора имат навика да оставят портфейла си на масата. Първоначално може да изглежда, че няма от какво да се притеснявате, но ако го оставите за през нощта, това може да доведе до финансови затруднения. Или бизнесът ще започне да носи по-малко приходи и конкурентите ви ще „откраднат“ вашите клиенти. Портфейл, оставен на масата за една нощ, може да доведе и до проблеми в кариерата.

Часовник

Забранено е да оставяте часовника си на масата. Ако престои там цяла нощ, човек се излага на голяма опасност. Това може да доведе до сериозни заболявания, загуба на енергия или просто развалено настроение. А спрения часовник крие още по-голяма опасност и може да доведе до черна серия в живота.

Гребен

Не се препоръчва да поставяте гребен на масата, особено за дълъг период от време. Ако вярваме на поверието, това може да причини сериозни конфликти между членовете на семейството, последствията от които ще се отразят негативно на всеки един от тях.

Украшения за глава

Много хора оставят шапките си на масата. Но една шапка, хвърлена на масата, може да доведе до големи финансови затруднения.

Ключове

Ключовете не трябва да се оставят на масата, тъй като това може да доведе до загуба на мотивация, да привлече негативизъм. Освен всичко друго, ключовете на масата могат да се превърнат в антиталисман за дълго време. Всичко това ще доведе до влошаване на енергията в дома, така че трябва да бъдете изключително внимателни.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара