Над 285 000 лева бяха дарени в благотворителната вечер на „Като две капки вода за всяко дете“, в продължение на стратегическото партньорство между Нова Броудкастинг Груп и УНИЦЕФ България.

Спектакълът събра едни от най-обичаните български артисти – Владо Михайлов, Александър Сано, Софи Маринова, Маргарита Хранова, Веселин Маринов, Славин Славчев, Михаела Маринова и Миро, които успяха да развълнуват зрителите в дуети с осем талантливи деца. УНИЦЕФ се надява до края на годината да се съберат над 800 000 лв от месечните дарения на зрителите, гласували за любимия си дует в предаването снощи.

Според официалните пийпълметрични данни, предаването е гледано средно от над един милион зрители, което подобрява с над 100 хиляди души най-високо отчетената стойност от трите благотворителни вечери на  шоуто, излъчени през 2023 г. Сред аудиторията в активна възраст (18-59 г.), “Като две капки вода за всяко дете“ отчита аудиторен дял от над 45%, което е повече от два пъти и половина над резултата на втората телевизия в класацията.

40630 месечни и еднократни дарители се обединиха в каузата “ЗаКрила на всяко дете” за превенцията и закрилата на децата от насилие във всичките му форми. С помощта на набраните средства, УНИЦЕФ България ще работи за разпространение на модела на центровете за деца и семейства, пострадали от насилие – “Зона ЗаКрила“ в цялата страна, за превенцията и реакцията в случаите на насилие, сексуална злоупотреба и експлоатация на деца онлайн и ще продължи да обучава различните специалисти – социални работници, здравни и медицински специалисти, полицаи, прокурори, адвокати и др.

Победата в благотворителния епизод грабнаха

Софи Маринова и малката й партньорка Валентина,

които трогнаха зрителите в залата и пред екраните с изпълнението на „Скитница“ в образа на Лили Иванова. Емоционален финал на шоуто поставиха малките таланти от “Бон-Бон”, които събраха за общо изпълнение на песента “Да бъдеш добър” всички участници, журито – Мария Бакалова, Христо Стоичков, Елена Петрова и Магърдич Халваджиян, както и любимите водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро.

В понеделник, 19 февруари, от 20:00 ч. по NOVA започва и дванадесетият сезон на „Като две капки вода“. Кои ще бъдат новите звездните участници, които ще се включат в любимия формат тази година и какви ще бъдат първите им имитации? – разберете утре вечер в 20:00 ч. по NOVA!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара