Ноември е! Вече е уютно, хладно, тъмно и цветно. С настъпването на есента и приближаващия край на годината, сигурно по-често се обръщаме назад и с надежда гледаме напред. Преминахме през една по-различна, необикновена, трудна и градивна година. Всички стигнахме до двете крайности на представите си за добро и лошо. Пречупихме се през обстоятелствата, отчупихме парченца от себе си и после старателно ги залепихме на местата им. Върнахме ги там където им е мястото. Не ги загубихме.

Те изградени от опита, решенията и изборите ни ще останат най-голямата ни сила, защото личат и винаги ще ни напомнят, че сме

силни и уникални.

На 24-ти ноември, планетата на късмета Юпитер ще напусне ретроградните си окови и ще се отправи на разходка в знак Риби. Нека нейното директно движение ни донесе вдъхновение, мир, доброта, лекота и надежда. Нека повече разбираме, приемаме и изслушваме. Нека търсим, но и даваме. Нека напуснем капаните на собственото си его и погледнем света от високо. Нека осъзнаем свързаността ни по между си и всички заедно гледаме с обич и мир към нас, другите и Земята, която ни е приютила.

Сайтът на астролог Венета Матева

Говорейки за сили, енергия, лично удовлетворение и надежда ще погледнем към Слънцето.

До 21-ви ноември, Слънцето

ще носи надежда и повече успех

за родените във втора и трета декада Раци, Скорпиони и Риби. Няма да подмине със своите подаръци и родените под втора и трета декада Козирози и Деви. Всички те ще се радват на повече подкрепа в плановете, добро настроение и лично удовлетворение. Повече почивка без излишно натоварване трябва да си позволят, родените във втора и трета декада Телци, Лъвове и Водолеи. За тях ще бъде разумно да извършват рутинните си задължения и да избягват нови начинания.

След 21-ви ноември, Слънцето ще носи лекота, късмет и напредък в делата на родените в първа декада Овни, Лъвове и Стрелци. Те могат да очакват реализирани планове, повече спокойствие и хармония в делата.

Отдадени на почивка и рутина

трябва да бъдат родените в първа декада Близнаци, Стрелци и Риби. Те трябва да използват периода за да довършат започнатите дела и да обърнат внимание на собствените си интереси.

Говорейки за комуникация, движение, информация, разбирателство, срещи и дела ще се обърнем да видим какво ни предлага Меркурий.

До 16-и ноември, любопитният младеж ще гостува в знак Скорпион. Това ще донесе раздвижване в делата, успешни срещи и преговори на всички Раци, Деви, Скорпиони, Козирози и Риби. Те могат да очакват новини, които да дадат отговори на застинали във времето дела. До 16-и ноември, предпазливи и търпеливи в преговорите трябва да бъдат всички, Телци, Лъвове и Водолеи. Те трябва да избягват спорове и конфликти.

След 16-и ноември, Меркурий

ще носи късмет, лекота и успехи

на родените в първа и втора декада Овни, Лъъвове, Везни, Стрелци и Водолеи. Периодът ще е прекрасен за срещи и разговори в бизнес и личен план. Очаквайте нови запознанства и възможности, които след 22.01.2023 г. може да реализирате. В това време липса на разбиране и трудно в общуването ще срещат родените в първа и втора декада Близнаци, Деви и Риби. Тях съветвам да се занимават с любими занимания и да общуват с оптимистични хора.

В търсене на любов, разбирателство, хармония, финансови възможности и успехи в личен и професионален план нека се обърнем към даровете на Венера.

Заедно с Меркурий, Венера има планове да прекара времето си до 16-и ноември в знак Скорпион. Гостуването и в този знак не е в хармония с нейната нагласа за красота и хармония. Това ще ни донесе желание по-скоро

да се върнем към недовършени проекти

и да преразгледаме възгледите си по професионални и лични въпроси. Това ще е подходящо да направят родените във втора и трета декада Раци, Деви, Скорпиони, Козирози и Риби. Те трябва да помислят какво вършат по навик и задължение. Огледайте се за нови идеи и мислете позитивно. Грижи и трудности в този период очакват родените във втора и трета декада Телци, Лъвове и Водолеи. Тях съветвам да избягват важни срещи и ключови разговори. Възможно е да срещат неразбиране и липса на подкрепа в плановете.

След 16-и ноември, принцесата на зодиака ще пътува през царството на знак Стрелец. Това

ще донесе мир, спокойствие, любов и успех

в бизнес план на родените в първа и втора декада Овни, Лъвове, Везни, Стрелци и Водолеи. Те могат да очакват повече подкрепа в делата и светлина в плановете. В този период търпеливи и предпазливи в преговорите трябва да бъдат родените в първа и втора декада Близнаци, Деви и Риби.

Ако търсим енергия, заряд, бързо развитие и мотивация трябва да погледнем към Марс, който през целия месец ще е ретрограден в знак Близнаци.

Ретроградното движение на планетата ще спира или обърква плановете ни. Възможни са сривове в сферата на комуникацията и транспорта. Бъдете структурирани в задачите, които ви настигат. Решавайте ги бавно и спокойно, без да обвинявате никой. Не разчитайте да помните, неща които може да запишете.

Подреждайте делата си по приоритет

и насочете вниманието си към анализ и ревизия на стари проекти. Избягвайте рискови пътувания, неналожителни оперативни процедури, бързи скорости, прибързани решения, ремонти на техника, покупка на автомобили, стартиране на нови бизнес проекти и състезания.

В този месец е подходящо да проявите упоритост и да довършите стари начинания, да подновите спортни занимания, да направите инвентаризация на документи и материални активи. В личен план е хубаво да помислим върху начина си на изразяване, комуникация, свързване, доказване и отстояване.

Родените във втора и трета декада Овни, Близнаци, Лъвове, Везни и Водолеи ще усетят най-много настроението на Марс през ноември. Те трябва

да бъдат внимателни в общуването си

и детайлни в писмената комуникация.

На 9-и ноември, ще се случи Пълнолунието в знак Телец, съпроводено с пълно Лунно затъмнение на 16 градуса в знака. Тази фаза на луната ни кара да обмислим отношението си по темите свързани с оста Телец и Скорпион. Това са темите свързани парите, тялото, секса, ценностите и личното ни развитие и израстване. Събитието ще е подкрепено от планетата на изненадите Уран, който със сигурност ще ни донесе непредвидими ситуации и се надявам събития с положителен знак. В емоционален план е възможно усещане за тъга, изгубване и напрежение.

На 24-и ноември, ни очаква уютното Новолуние на 1 градус в знак Стрелец. На него можем да разчитаме за повече надежда, вяра, топлина и сбъднати мечти.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара