Бултрако и Хонда, които честват 30 годишен юбилей в България, имат нов дом. Компанията чества празника си с откриването на най-големия монобранд мотоциклетен шоурум в страната. Новият дом на Honda се намира на ул. „Челопешко шосе“ 40 в столицата. Самият шоурум се простира върху площ от 519 кв. м.

На изискан коктейл  изпълнителният директор Костадин Грозданов сподели. „От създаването си до днес Бултрако АД има около 15000 лоялни клиенти, на които искаме да благодарим за тяхното доверие в нас през всичките тези години.“

В момента по пътищата на България се движат общо 108 902 моторни превозни средства Honda. От миналата година и през първото деветмесечие на тази марката е номер едно по продажби на мотоциклети у нас, както всъщност е и в Европа, и в света.

Бултрако  е сред първите официални представителства на автомобилна марка в България и през 1992 е сред девете фирми, учредили Съюза на автомобилните вносители в България (днес – Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България).

„Бултрако“ е единственото автомобилно представителство с директен договор с Япония. През 1995 г. фирмата започва да внася и мотоциклети.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара