Хороскопът за 2023 година предсказва за Телците, че годината на Заека ще бъде преломна за тях. Предстои да поставите всичко по местата си, да приемете някакво важно решение в служебната и в личната сфера.

Важно е да не се страхувате от нищо и да не „пасувате“ пред трудностите. Приятните събития и добрите изненади ще бъдат много повече от негативните за Телците през 2023 година. Трябва да бъдете нащрек, за да не пропуснете шанса да станете успешни и щастливи.

На първо място за Телците, през 2023 година стои саморазвитието, кариерните въпроси и отношенията с хората. Промените ще започнат още в началото на януари 2023 година. До средата на лятото трансформацията ще засегне всички области на живота.

Телците трябва да бъдат инициативни и систематични, за да не затънат в рутина и сивота.

Разбира се, ще се наложи да вземат под внимание не само своите, но и проблемите на близките. Но не трябва да оставяте себе си на заден план, защото личният ви живот ще бъде в занемарено състояние.

Уран ще „гостува“ на знака Телец през 2023 година. Ще се наложи да лавирате между възникващите обстоятелства, бъдете гъвкави. Научете се на търпение и се адаптирайте към всички ситуации.

Но, най-интересното е, че Телците ще бъдат успешни! Ще имат предостатъчни сили и енергия, а също и възможности да постигнете целите си. Бъдете искрени в общуването с хората и вярвайте в себе си.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Планетата Юпитер, която също гостува на вашия знак, ще ви помогне да се реализирате в службата и да се усъвършенствате професионално. Очаквайте много големи и нови проекти, при които може леко да рискувате и да предприемете нещо неординарно.

През 2023 година животът на самотните рязко ще се промени. Ще срещнете своя човек, който ще бъде подарък от съдбата. Не е изключен официален брак.

Хороскоп за жените, родени под знака Телец

Жените Телци, в годината на Заека, ще се гордеят със своите заслуги в професионалната сфера. Много предложения и перспективи ще повлияят на кариерния ръст. През месеците февруари, юни, юли и август е добре да изявите своята активност.

Хороскопът за 2023 година обещава на Телците успех в любовната сфера. Венера ще бъде във вашия знак от 17 март до 10 април, което ще ви придаде самоувереност и външно очарование. Няма да се отървете от ухажори.

Ако вече имате партньор или съпруг, то през май се старайте да запазите отношенията. Възможни са разногласия и разправии.

Юни е добро време за решаване на семейни и битови въпроси. От средата на юни до края на юли не трябва да планирате покупка на жилище, ремонт и всякакви пътувания.

Жените Телци, които си търсят мъж, могат да го срещнат през есента или декември. Възможно е да сключите брак.

Хороскоп за мъжете Телци

В годината на Заека, мъжете Телци ще имат доста проблеми. Те ще засегнат деловата сфера – кариерата и бизнеса. Гответе се за неочаквани изненади в това направление. Ситуациите ще бъдат такива, че да се наложи да се „хвърлите“ на амбразурата.

Особено труден ще бъде януари. Ще се наложи екстрено да мобилизирате силите и цялата си воля. Ако решите да планирате нещо, нека бъде с поглед към далечното бъдеще.
През 2023 година се очакват две затъмнения – Лунно (5 май), Слънчево (20 април). Това са от най-трудните периоди за мъжете Телци. Те ще се отразят на отношенията с любимия човек, а и в службата са възможни промени. Но, ако говорим за това, какво очаква Телците през 2023 година, уверено може да се каже, че промените ще бъдат за добро.

След юли, без съмнение може да се заемете с реализирането на най-смелите ви идеи. Всичко ще бъде благоприятно, не си помисляйте да се отказвате.

През есента също няма да може да стоите на едно място, но трябва да се пазите от конфликти с колегите. През декември ще можете да въздъхнете облекчено, успехът във всички дела е очевиден.

Любовен хороскоп за Телец

За начало и развитие на любовните отношения избирайте есенния период. Това време на годината ще ви изпълни с романтика и желание да направите нещо ново.

Октомври, декември и февруари са също удачни месеци за проява на чувства. Венера ще ви подкрепя при близките връзки и ще ви подари много приятни моменти с избраника/цата. Октомври е време за запознанства и срещи, за нежност. Любовният хороскоп за 2023 година обещава на Телците, че през декември всички отношения ще станат хармонични и устойчиви.

В периода на ретроградна Венера (23 август – 4 септември) може да внесе криза в любовните отношения. Бъдете готови за изпитания на съдбата. Основателна ще бъде проверката за вярност и искреност на чувствата.

Не е изключено Телците да се потопят в спомени за минал любим/а. Вие ще срещнете човек, с когото по-рано сте живели. Всичко ще започне от начало, а как ще свърши, ще решите заедно с партньора/ката.

През лятото е добре Телците да отделят внимание на възрастните си роднини, на семейството. За мечтите за любов ще се наложи временно да забравите, защото в противен случай ще преживеете разочарования. Ще се наложи да правите ремонт и за се задълбочите в битовите въпроси.

Финансов хороскоп за Телец

Материалното положение на Телците видимо ще укрепне, под въздействието на Юпитер. Но не трябва да се осланяте само на късмета, трябва усърдно да работите във финансово направление. Приходи и нови източници на доходи ще се появят в средата на май и до декември.

Но бъдете внимателни с парите в периодите на Слънчевото и Лунното затъмнения. Ще се наложи да погледнете по различен начин на своя бюджет и направите корекции.
Проблеми могат да се появят от средата на април и до 6 май. Трябва бързо да търсите втора работа, за да излезете от кризата. Но и тук Съдбата няма да ви изостави.

Телците бързо ще намерят влиятелна подкрепа и ще завържат изгодни контакти. Това ще се отрази благоприятно на материалното положение.

Когато Венера е ретроградна (август – септември), не е желателно да харчите големи суми. Най-добре е изобщо да се откажете от скъпите покупки и далечните пътешествия.

Здравен хороскоп за Телец

Благодарение на Юпитер, родените под знака Телец няма да имат сериозни оплаквания от здравето. От януари до май ще се чувствате добре. Ще успеете да укрепите имунитета и да се отървете от проблемите, които засягат психическото ви състояние. Ще бъдете изпълнени със сили и позитивизъм, а това вече е знак, че духът ви ще бъде бодър.

А, ако имате стари заболявания, трябва да се постараете да „не се обадят“. Навреме започнатите профилактични мерки или лечение ще ви помогнат да намалите риска от обостряне. Хороскопът за 2023 година препоръчва на Телците да бъдат внимателни през октомври и ноември. По-малко нервничете и не се занимавайте с тежък физически труд през юни и юли. Вероятно е да получите травма и да изпаднете в депресия. Внимателно се отнасяйте към дейността на сърцето, състоянието на съдовете и често измервайте кръвното налягане.

През есенния период е вероятно обостряне на различни заболявания. Затова в края на лятото и през септември 2023 година трябва да планирате пълни изследвания и да си купите карта за санаториум.

Не забравяйте да се движите – ходете пеша, занимавайте се със спорт и йога. А, понеже Телците обичат да си похапват, трябва да внимават за своята фигура. Придържайте се към определена диета, за да запазите добрата си физическа форма.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара