Овен

През февруари Овните ще изпитват огромна потребност да помагат на всички на около. Понякога, техните опити да предложат на някого своите услуги ще се оказват доста настоятелни. При това, Овните могат дори да се обидят, ако не ги повикат на помощ, като в същото време на приятелите ще им бъде неудобно постоянно да натоварват Овните със своите проблеми и молби. Февруари е по-подходящ за планиране на делата, отколкото за тяхната реализация. Ако сте решили да пътувате, то се подгответе от рано за определени затруднения, които ще успеете да преодолеете само с помощта на добрите си връзки.

horoscope-639126_960_720

Най-уязвимото място при Овните, през февруари 2016 година, ще бъде кръстът. Съществува голяма вероятност за получаване на травми. Освен това, лекарят ще ви предпише курс с витамини или ще ви назначи специални процедури, за да се нормализира съставът на кръвта, защото при изследванията се оказва, че кръвната формула не е в добро състояние. Разбира се, трябва да започнете да се храните по-правилно, макар, че едва ли ще искате да промените обичайния си ритъм на живот и режим на хранене.

Телец

Звездите съветват Телците, през февруари тази година, да не се поддават на съблазънта да живеят само за днешния ден, а да мислят за перспективни и дългосрочни проекти. Най-добре е сега да се ограничите в нещо, за да не съжалявате по-късно. Още повече, че ще се появи възможност да научите нещо ново, да разберете някои въпроси.

horoscope-639127_960_720

През февруари 2016 година звездите препоръчва на Телците да се лекуват с прости методи. Постарайте се да избегнете многоетапните медицински процедури и голямото количество лекарства, защото може организма да се претовари. Една от причините за възникване на заболявания е зависимостта от собствените ви слабости, ако успеете да се откажете от някои вредни навици, то непременно ще има положителен ефект върху общото състояние на Телците. В храненето трябва да отдавате предпочитание на зеленчуците, ще се чувствате добри ако се храните с бобови растения и царевица.

Близнаци

През февруари Близнаците от собствен опит ще се убедят в това, че инициативата се наказва. Вие ще забравите да поискате чуждо мнение, решавайки, че и сами всичко добре си знаете. Ще поискате да направите нещата по най-добрия начин, но тези опити ще завършат с неуспех. През този месец, Близнаците рискуват да се окажат между два огъня. За да угодите и на едните, и на другите, ще ви се наложи много силно да се постараете, при това видимите резултати ще се появят едва в края на месеца.

horoscope-639122_960_720

През този месец организма на Близнаците ще работи разбалансирано. Заради това те ще страдат от световъртеж и дори рискуват да изпаднат в криза на места ,където има много хора и въздухът не е чист. Симптомите на заболяванията ще бъдат взаимно изключващи се, затова е необходимо да се обърнете към квалифициран лекар, а не да започвате самолечение. През февруари звездите препоръчват да ограничите употребата на кафе. Постарайте изобщо да изключите от рациона си разтворимите кафета и да ограничите до минимум употребата на натурално. Най-добре е да го заместите с чай или какао.

Рак

През февруари 2016 година животът на Раците ще се преобърне. Дори и да не се стремят към промени, събитията в живота им ще започнат да се развиват така, че сериозните изменения ще бъдат просто необратими. Раци, вие няма да имате време да осмислите ситуацията и да се подготвите за нея, да премислете своите по-нататъшни действия, ще се наложи да се ориентирате в хода на действието. Разбира се, във всичко това има един положителен момент – при такива екстремални условия вие ще успеете да решите проблемите значително по-бързо от обичайното.

horoscope-644862_960_720

През този месец представителите на знака Рак ще бъдат особено подложени на стрес, което ще се отрази негативно върху състоянието на организма. Има вероятност, вредните навици с които се борите в момента или с които ще успели да се преборите в миналото, да напомнят за себе си в този момент.

Годишни хороскопи за 2016 година за всички зодии

Любовни хороскопи за 2016 година за всички зодии

Не е изключено заради неправилно хранене да се появи проблем с теглото: те ту губят апетит, ту започват да се хранят без ограничения, заради проблемите си. С това ще успеете да се справите благодарение на нова, оригинална методика за водене на здравословен начин на живот. През февруари на Раците е възможно да им се наложи да се съгласят на радикални методи на лечение и дори на оперативни вмешателства.

Лъв

През февруари Лъвовете ще бъдат загрижени от факта, че те не съответстват на очакванията на околните и не оправдават възлаганите им надежди. Те не са загрижени толкова за вашето благо, а по-скоро се вълнуват от това, какво ще получат. Звездите съветват Лъвовете да останат сами със себе си и да не се стремят да се харесват на околните. Напълно безперспективно занимание е да опитват да се съобразяват с чуждото мнение.

horoscope-639123_960_720

През февруари звездите не съветват Лъвовете да експериментират с непривични продукти, екзотични методи за приготвяне и съчетаване на продуктите, които по-рано вие никога не сте използвали. Също е много важно през този месец да не преяждате. Трябва да отдавате своите предпочитания на цитрусите, всички видове ядки и полезните за сърцето сушени плодове – стафиди и сушени кайсии. През този месец при Лъвовете също могат да възникнат проблеми със зрението. В този случай е важно непременно да отидете на лекар, за да не се усложни заболяването.

Дева

Девите, през февруари ги очаква възнаграждение за някакви предишни заслуги. Не е изключено човек, на който вие някога сте помогнали, да реши най-накрая да се отблагодари. От негова страна ще дойде някакво много примамливо предложение. То ще бъде с делови характер, макар, че без лични отношения в този случай няма как да мине. Именно за това, членовете на семейството ви ще започнат да ви разубеждават да не приемате това предложение, опасявайки се,че в противен случай живота ви би могъл да се промени кардинално.

horoscope-641920_960_720

През февруари за Девите ще бъде характерна повишената умора. За да бъдете във форма трябва да живеете по график и точно да се придържате към определените правила. Иначе ще бъдете в постоянен цайтнот, съвършенно неуспявайки да се възстановите. Най-уязвимите места за Девите ще станат стомаха и хранопровода. Причината за тези здравословни проблеми ще бъде факта, че вие много бързо се храните, често се разсейвате, а това означава, че храната се усвоява лошо.

Везни

Според хороскопа, през февруари Везните трябва да бързат, защото им се предоставя прекрасна възможност да изменят живота си към по-добро. Не трябва да се отказвате от това.

През този месец Везните ще бъдат склонни да идеализират хората и всичко случващо се наоколо. Затова не трябва да се учудвате, ако след определено време вие се окажете неприятно сюрпризирани и разочаровани. През февруари ще успеете напълно да удовлетворите своя интерес към познание. Това е благоприятно време за активна почивка, особено за пътуване по места, където преди не сте ходили.

horoscope-644863_960_720

Най-уязвимото място при Везните през февруари ще бъдат ръцете. Вие например, може да получите травма по време на занимания със спорт. Освен това са вероятни и определени проблеми с ноктите – те ще започнат да се чупят. Възможни са болки в гърба при силно натоварване, защото мускулите не са тренирани достатъчно. За да се оправи всичко това се старайте да отделяте повече време на специалните упражнения. Февруари 2016 година идеално подхожда да преминете годишните си профилактични изследвания при джипито си, а той ще успее да постави вярната диагноза и да препоръча ефективно лечение.

Скорпион

Февруари ще се окаже двойствен месец за Скорпионите. Звездите ви съветват да действате или без да мислите, следвайки първата възникнала мисъл, или внимателно да претегляте всичко, дълго да се готвите, събирайки нужната информация. Важна роля при това ще играе вашето възпитание, а също и привързаността ви към традициите.

horoscope-644864_960_720

През февруари 2016 година на Скорпионите особено ще им се удават разговорите „очи в очи“ в изключително приятна обстановка. При това ще се наложи да излъчвате своето обаяние и вие ще можете да постигнете зашеметяващ ефект върху човека срещу вас, а при необходимост ще успеете да преобърнете неговия мироглед.

През февруари при Скорпионите ще започне да реагира сърдечно-съдовата система, като е по-вероятно това да бъде временно неразположение. Понеже през този месец, вие предимно ще се занимавате със седяща дейност, то е вероятно да възникнат проблеми с гърба. По същата причина, при представителите на този знак може да се появи мигрена или изтръпване на крайниците.

Стрелец

Практически всеки човек има някакви комплекси, но при Стрелците, през февруари, може да се случи така, че комплексите буквално да ги подчинят. За да не допуснете това – във вашето обкръжение трябва да има човек, който ще успее да разложи на дребни детайли всички ваши проблеми. Това ще окаже благоприятно влияние върху представителите на знака Стрелец. Сривовете на настроението разбира се, че няма да може да избегнете, но към края на месеца всичко ще си застане по местата. Февруари е страхотен месец за решаване на битови въпроси. През този месец също ще бъдат успешни каквито и да било пътувания. Усложнения могат да възникнат само с тези моменти, които Стрелците не са решили предварително.

horoscope-641919_960_720

През февруари много Стрелци ще се опитат да водят здравословен начин на живот: ще започнат да отделят повече внимание на своето здраве, ще спазват режим и диета. При това в действителност всичко ще се окаже не толкова сложно. Всичко, което по-рано е предизвиквало у Стрелците неприязън, сега дори ще им хареса.

Ако вие сте забелязали при себе си симптоми на някакво заболяване, то по-скоро не ходете на лекар, а предпочетете да изчакате или да се заемете със самолечение. В някои от случаите вие наистина ще можете да решите проблемите със собствените си усилия, но ако нещата се усложнят е по-добре да потърсите консултация със специалист.

Козирог

През февруари Козирозите ще търсят нови впечатления. През този месец те ще предпочетат да намерят нови познати. И работата не е в това, че на вас ви е омръзнало да обсъждате едно и също с приятелите си от детството, просто новите хора носят със себе си нови възможности, от които представителите на знака Козирог  искат да се възползват. Не е изключено дори да започнете да се криете от старите си познати: няма да вдигате телефона, при среща ще започнете да се правите на заети.

horoscope-677900_960_720

През февруари на Козирозите ще им се иска тихо да наблюдават онова, което се случва наоколо. Намирайки се в центъра на внимание е възможно да не забележите много от нещата. Освен това, в такава позиция човек е открит, а от тук следва, че е удобна мишена, а тази роля съвсем не привлича Козирозите.

По въпросите за своето здраве, Козирозите ще бъдат много мнителни. Или ще започнат да уверяват всички, че са здрави и не е нужно да ходят при лекар или обратното, ще започнат да откриват у себе си несъществуващи симптоми и да взимат лекарства, които изобщо не са им нужни.

Звездите препоръчва през този месец Козирозите да обърнат особено внимание на кръвното налягане. По всяка вероятност тези проблеми ще бъдат свързани с пренапрежението и вашият организъм сега ще работи на „високи обороти“. Ако вие не вземете необходимите мерки не е изключено да се появят проблеми със сърцето.

Водолей

През февруари никой няма да успее да промени решенията на Водолеите. Дори и най-силните аргументи на опонентите няма да успеят да разколебаят решимостта на представителите на този зодиакален знак. Дори обратното, те само още повече ще убедят Водолеите в правилността на тяхната гледна точка. Към положителните моменти от февруари може да бъде отнесено това, че възприятието на Водолеите в този период ще бъде многопластово.

horoscope-639124_960_720

Голяма е вероятността, заради определени събития, през февруари Водолеите да се окажат в някакви принудителни условия. Например: могат да се движат само в едно направление. Едва ли ще успеете да промените хода на нещата, макар че тази ситуация има и своите плюсове – тя ще ви помогне да станете по-стегнати и съсредоточени в совите желания.

През февруари на Водолеите ще им се наложи да се занимават със странни и нестандартни заболявания, затова курса на лечение ще се наложи да се подбира индивидуално. Ако през този месец ви безспокоят болки и тежест в областта на гърба, то трябва да отидете на масаж, като при това е най-добре да се обърнете към масажиста, който ви е препоръчан от ваш приятел или познат.

Върху вашето общо самочувствие вероятно ще окаже влияние обстановката, която ви заобикаля и мястото на което живеете. Ако започнете да преустройвате жилището си по метода фъншуй, то ситуацията скоро ще започне постепенно да се оправя. Възможно е просто да не ви достига систематизация и някаква определеност.

Риби

През февруари Рибите отново ще започнат да витаят в облаците. Например: те могат съвсем за забравят за това, че са планирали някакво пътуване и са изпуснали срока да запазят стая в хотел. Би било добре, ако в обкръжението ви има човек, който да може да ви свали от небето, докато още не е късно.

horoscope-639125_960_720

Затова през този месец Рибите ще могат с лекота да се поставят на мястото на другите. Това качество може да им послужи в процеса на преговори, защото ще разбират на какво да поставят акцент, кога и какви условия да поставят и др. Ако отдавна сте планирали да се заемете с някакво изкуство, то февруари е най-подходящото време за това. Също, през този месец, при вас, фотографиите ще се получават страхотно.

Основният проблем на Рибите през февруари ще бъде нарушението на обмяната на веществата. Ще ви се наложи да положите много усилия, за да се справите с този проблем. Според хороскопа, през февруари трябва да употребявате за храна леки продукти, които не съдържат въглехидрати и мазнини.  При Рибите съществува определена предразположеност към отлагане на соли, затова трябва да използвате специални мазила, само тогава ще почувствате комфорт. Звездите препоръчват да използвате народни средства за извеждане на солите.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара