През по-голямата част от месеца любовните взаимоотношения се характеризират с търпение и сдържаност, тъй като двете планети Марс и Венера преминават през Козирог – студен и пресметлив зодиакален знак. Но от 17 февруари външният енергиен фон става благоприятен за романтични запознанства и подобряване на съществуващи връзки.

През първата половина на месеца е по-добре да планирате съвместно бъдеще, да разговаряте с партньора си на сериозни теми, да обсъждате финансови въпроси, а развлеченията и любовните приключения да преместите за третата декада на февруари.

Още от 13 февруари ще бъде по-лесно да се установяват междуличностни отношения, защото мъжката планета Марс ще навлезе в знака на свободолюбивия Водолей, а вечерта на 16 февруари към него ще се присъедини Венера – женската планета, отговорна за сферата на взаимоотношенията, любовта, комфорта и удоволствието. На 22 февруари Венера и Марс са в точен съвпад във Водолей и аспектът продължава до края на месеца.

От 17 февруари непредвидени събития ще се разразяват и ще се обявяват по оригинален начин. Планетите на любовта и борбата ще се обединят във Водолей, което ще допринесе за ексцентрично поведение и неочаквани обрати в отношенията. Мнозина ще се държат по странен и необичаен начин през този период. Това е време на изненади и изява, на авантюристични любовни приключения, интересни запознанства и бурни емоции. Благоприятно е да общувате в интернет пространството, да се регистрирате в сайтове за запознанства и да подобрите съществуващите отношения, като внесете нещо ново в тях.

Овен

Транзитите на Марс, вашият управител, оказват силно влияние върху вас, което ви кара да се колебаете между желанието да промените нещо в дадена връзка и търсенето на комфорт и стабилност. През февруари много неща се изясняват, трябва да сте особено внимателни и чувствителни към най-близките си хора. Не се колебайте да изразявате чувствата си, да изразявате благодарността си, да оказвате помощ и подкрепа, ако имате нужда от нея.

Телец

Допълнителна причина за доброто настроение ще бъде повишеното внимание от страна на противоположния пол. Хората, които вече са във връзка, трябва да бъдат предпазливи. Подгответе се за промени и неочаквани обстоятелства с приятелите и близките си – те ще ви изненадат и ще ви накарат да се притесните. През втората половина на февруари ще се окажете в центъра на събитията, така че се опитайте да блеснете с красота и остроумие, а не със странни лудории.

Близнаци

Брачните отношения са подложени на изпитание. Дългогодишен партньор може да се окаже доста дразнещ за вашето възприятие на реалността. Всяка дреболия може да нарани чувствата ви и да предизвика бурна реакция, така че в никакъв случай не организирайте разправия с най-близките си – изясняването на отношенията вероятно ще завърши с продължителен конфликт. През третата декада на февруари общият психологически фон ще се подобри, най-важното е да не правите глупости преди този период.

Рак

От всички страни може да получите обезпокоителна информация за ваш любим човек. Не се поддавайте на провокации! Вероятно във вашето обкръжение има хора, които завиждат на семейното ви благополучие. През първата половина на февруари е желателно да намалите активността си в социалните мрежи, тъй като може да се натъкнете на саркастични забележки и необоснована критика по ваш адрес. На самотните представители може да се усмихне късмет, ако активно се запознават в интернет през третата декада на месеца.

Лъв

Актуализациите са необходими, за да запазите скъпите за вас отношения. Във всеки случай личният ви живот се променя драстично. Ако от дълго време сте в стабилно партньорство, време е да преминете към нов етап – да започнете да живеете заедно, да помислите за дете, да се заемете с придобиване на обща собственост, да заживеете заедно и т.н. Ако оставите нещата по същия начин, както преди, съществува голям риск от раздяла, особено в средата на февруари. Избягвайте да идеализирате партньора си, не му приписвайте несъществуващи качества!

Дева

През втората декада на месеца може да има някакъв вид рестарт на отношенията, но за някои това ще бъде освобождаване от остарели връзки. Не забравяйте, че всяка криза в любовната сфера, както и във всяка друга, съдържа нови възможности. Очакват ви нови срещи с интересни хора! Ако цените съществуващите си отношения и искате да ги запазите, не забравяйте да подготвите на любимия си човек някаква малка приятна изненада.

Везни

Февруари е изпълнен с приятни любовни преживявания, предимно положителни. Всички, които са в двойка, ще мислят за подобряване на ситуацията във връзката, дори за повече сближаване с партньора. Не се сдържайте, създайте атмосфера на лекота и празничност – ще се справите отлично. Самотните сърца може да имат късмет в сайт за запознанства или на разходка, в командировка. Възможно е началото на романтична връзка с колега, партньор в работата.

Скорпион

Месецът е подходящ за всякакви въпроси, свързани както със семейни дела, така и с бракоразводни процедури. Но също така е подходящо време за тези, които са в търсене на идеалния си партньор. Особено благоприятно е да прекарате повече време в сайт за запознанства през втората половина на февруари. Затова не забравяйте най-успешните техники за флиртуване както онлайн, така и в реалния живот. Късметът ще се усмихне на пътуванията на дълги разстояния. Обърнете внимание на чужденците – в социалните мрежи вероятно има много от тях във вашите контакти.

Стрелец

Околните отбелязват вашата уникалност и способността ви да се изразявате свободно в екип, което привлича вниманието на много хора към вас. Няма да искате да сте във връзка с всички, още по-малко да се обвързвате романтично. Покажете онези чувства, на които не сте позволявали да се проявят и които дълго време са били задържани от ума. Женените и омъжените трябва да са наясно с действията си и да не дават поводи за ревност. Рисковете за връзките са доста високи, но месецът ще бъде ярък и запомнящ се.

Козирог

Вашата естествена индивидуалност и сериозност на целите са ви по-полезни през първата половина на февруари. По това време вие задавате тона във връзката, действията ви намират подкрепата на любимия човек. Ако трябва да поговорите за съвместно бъдеще, трябва да го направите възможно най-скоро. От втората половина на месеца атмосферата не е благоприятна за вземане на отговорни решения, повече искате свобода на себеизразяването, новост. Ако съществуващите ви отношения вече са дали пукнатина, съществува голям риск от тяхното завършване.

Водолей

Месецът е благоприятен за разрешаване на конфликтни ситуации, за събиране с любим човек. Възползвайте се от тази възможност, ако отдавна сте искали да се помирите с някого, особено с роднини и близки хора. Интересен и интензивен период за тези, които са свободни от връзки. Темпото на общуване в интернет ще се увеличи и ще се появят нови съмишленици, познати или любовник. През третата декада на февруари може да срещнете необичаен човек и да се влюбите в него или нея безпаметно.

Риби

Ще бъдете достатъчно красноречиви, за да убедите почти всеки в правотата си. Силата на вашето влияние върху членовете на семейството, романтичния партньор и други хора, се увеличава драстично. Контролирате ситуацията в личните отношения и от вас зависи тяхната стабилност и благополучие. Поемете инициативата в свои ръце, предлагайте различни варианти за развитие, търсете компромис. Време е да направите промени в обичайния семеен начин на живот или в дългогодишните партньорства.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара