За предстоящото издание на Madrid Mercedes Benz Fashion Week от 15 до 19 февруари 2024г. (с тенденциите есен-зима 2024/25 ) вече се продават билети. С десетилетия достъпът бе възможен само с покана. Трудността за сдобиването с такава до голяма степен спомагаше за ексклузивния, почти митологизиран ореол свързан с модните седмици не само в Мадрид.

Сега обаче, в желанието си да са в крак със съвсем различен тренд, а именно демократизирането на модата и превръщането й в атрактивен елемент от поп културата и шоуто за масите, организаторите вече са пуснали билети онлайн.

Най-скъпият билет, 950 евро на човек осигурява достъп до Experience Celebrity. Изживяването започва с ексклузивната фиеста за откриването на модната седмица (покани за двама), трансфер с шофьор до две ревюта по избор, фотокол, запазено място на първи ред, храна и напитки, достъп до kissing room и бекстейдж, подаръци, сред които снимка от официалния фотограф на събитието.

Еxperience VIP (200-300 евро) включва едно ревю на най-добрите места, но не на първи ред, както и без повечето екстри на предишната опция. Experience Pasarela (50-100 евро) отново осигурява достъп до едно ревю без бекстейдж. С билета за Cibelespacio (10 евро) се влиза в панаирния павилион, където се провежда модната седмица, с щандове на спонсори, шоурум, фотокол, най-общо казано достъп до общата атмосфера, но не и до ревюта.

Снимки IFEMA

Facebook Twitter Google+

0 Коментара