Седмицата ще бъде доста ползотворна, ако действате решително и следвате съвременните тенденции във всички области на живота. Но докато не приключите с поставените по-рано задачи, не бива да се разсейвате с нови проекти и дребни въпроси.

Меркурий преминава през Водолей на 5 февруари, като в същия ден се съединява с Плутон – аспект, който благоприятства сключването на отдавнашни сделки и ви помага да определите много важен вектор на движение за себе си. Интелектуалният потенциал и лидерските качества се засилват, което предоставя възможност да ръководите масите от хора.

Съвпадът между Меркурий и Плутон може да даде много, но изисква и много в замяна. Това е преди всичко готовност да поемете отговорност за своите действия, решения и последиците от тях, както и за действията на хората, които зависят от вас. В същото време аспектът помага да се бориш със съществуващите слабости, да преодоляваш препятствията по пътя към успеха. Като начало е необходимо да разберете мотивите на собственото си поведение: какво искаме, какво чувстваме, защо реагираме по този начин, а не по друг.

7 и 8 февруари – подходящи дни за решаване на проблеми с документи, подаване на заявления до официални органи. Благодарение на творческия ви потенциал и нестандартния подход към нещата можете да постигнете успех и в най-трудните области на живота. През тези два дни има шанс да разкриете и развиете талантите си, а това ще ви позволи да устоите на сблъсъка с реалността през цялата 2024 г., който няма да е никак лесен.

На 9 февруари напрегнатият аспект между Слънцето и Уран поражда разрушителни енергии, пречи ви да довършите започнатото поради липса на дисциплина, ексцентричност и прекалена директност. Денят може да донесе стресиращи събития във външен план – в политическата и икономическата сфера.

На 10 февруари Новолунието във Водолей в 00:59 ч. ще ви даде усещане за свобода и осъзнаване на собствената ви индивидуалност. Ако се ръководите от здравия разум и не се страхувате от новаторски подходи при решаването на работни въпроси, можете да постигнете желания резултат за кратко време, дори и при пасивно развиващи се проекти.

Овен

Седмицата е благоприятна за събиране на информация, за анализ на протичащи процеси. Но е твърде рано да се впускате в конкретни проекти, тъй като съществува голям риск от протакане в някои детайли. Ако крайният срок наближава, а вие усещате, че сте се забавили – отложете работата си, прехвърлете вниманието си върху друг въпрос. Не се притеснявайте, в близко бъдеще няма да се случи нищо лошо. Напротив, хората ще се радват да ви срещнат.

Телец

Благоприятен период за почти всички сфери на живота. Определете си работен ритъм за цялата седмица, бъдете внимателни в деловото и личното общуване. Важно е да прекарате това време възможно най-спокойно, за да не провокирате конфликтни ситуации. В този случай ви очакват финансови успехи и признание на заслугите. Уикендите се опитайте да посветите на семейството и любимия човек, погрижете се за комфорта си и прекарайте време в кръга на близките си.

Близнаци

Седмицата обещава бонуси и приятни изненади. Не пренебрегвайте възможността да опитате нещо ново, планирайте дела, които изискват нестандартен подход. Това е чудесно време за упорита работа и професионално развитие. Можете да разчитате на помощта и подкрепата на партньорите. Чудесен период да излезете с предложения, включително и за „брак“. Като алтернатива можете да се заемете с разкрасяване, както на външния вид, така и в дома.

Рак

Ако отдавна сте планирали да получите компетентна консултация по най-тревожните си теми, използвайте тази седмица. Възможно е да дойде прозрение как да разрешите даден проблем. Седмицата е благоприятна и за работа с информация, за посещение и провеждане на лекции или семинари. Планетарните енергии на седмицата ви настройват за комуникация, така че планирайте срещи, запознанства, преговори, работа в партньорство. От друга страна, може да се сблъскате с проблем, свързан с избора.

Лъв

Ще усещате натиска на обстоятелствата и допълнителните фактори дори по онези въпроси, които изглеждат доведени до логичен край. Въпреки това ще получите морална подкрепа от страна на партньорите. Възможни са срещи с хора от миналото или нерешени отдавнашни проблеми ще изплуват в най-неподходящия момент. Бъдете внимателни по пътищата – седмицата е травматична и може да донесе и повреди на автомобили или машини.

Дева

Седмицата е благоприятна за водене на всякакъв бизнес. Важно е да се мобилизирате възможно най-скоро и да спрете да търсите оправдания. Поемете инициативата в работата, в сферата на любовта. Обстоятелствата ще благоприятстват развитието на творческите способности. Ще има възможност да реализирате плановете си и да започнете нещо ново, като в крайна сметка успеете. Енергията и материалните ресурси ще бъдат достатъчни за решаване на проблемите.

Везни

Използвайте всяка ситуация и всеки момент, за да се изявите, да покажете работата си на света. Вътрешният резерв би трябвало да е достатъчен за активни действия в деловата сфера. Най-вероятно сложните задачи ще станат малко по-лесни. Подгответе се да наблюдавате неадекватното поведение на другите. Опитайте се да не влизате в техния брой. Бъдете внимателни с емоциите, особено в сферата на личните отношения, когато обсъждате финансови въпроси.

Скорпион

През първата половина на седмицата са възможни отменяния, закъснения и закъснения. Много емоционална седмица, обстоятелствата пораждат агресия и непредвидени обстоятелства. Вземете се в ръце и не предприемайте резки движения! В края на седмицата ще можете да работите ползотворно, да намерите допълнителен източник на доходи и да подобрите финансовото си положение. Затова почивните дни вероятно ще бъдат работни. Правилната цел е ключът към успеха.

Стрелец

Сключвайте сделки, ходете на командировки, учете – с правилния подход към бизнеса всичко ще се получи добре. Планирайте сложни задачи, които досега са били отлагани. Това е добро време да превърнете хобито си в източник на доходи. Не се впускайте обаче в работа с главата си, без да обръщате внимание на други области от живота. Близките и скъпите ви хора може да ви поднесат неприятни изненади.

Козирог

Неочакваната поява на човек от миналото може да доведе до нарушаване на плановете, поява на вътрешни противоречия. Опитайте се да реагирате на събитията възможно най-спокойно. Седмицата ще бъде успешна, ако спазвате рутина и методично вършите най-важните неща. Не зле ще се насърчават научните дейности, така че си струва да използвате възможността да придобиете нови знания и опит.

Водолей

Чудесно време за пътувания, пътешествия, смяна на местоживеенето, както и за общуване и нови запознанства. Когато става въпрос за любов или големи суми пари, не трябва да се поддавате на емоции. Увереността в себе си и доброто настроение ще ви бъдат от полза във всеки бизнес. Това ще привлече положително настроени хора и ще отблъсне неприятностите, проблемите и неуспехите. В любовната сфера, както и в професионалните дела, можете и дори трябва да бъдете креативни.

Риби

Време е да преминете от думи към действия и да дадете отличен пример, който ще окаже силно влияние върху хората около вас. Когато сте далеч от работата и бизнеса, е добре да си дадете малко раздвижване със смяна на обстановката и романтични срещи. Не седете по цял ден вкъщи в такъв ефективен момент, за да не се претоварите психически. Седмицата е идеална за раздяла с ненужни вещи и токсични хора.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара