Обичайно пъстър, разнообразен и дружелюбен настъпва месец септември. Прокарва пръсти през косата ти, погалва те нежно и ти прошепва в ухото, че е време за повече работа, отговорности и ангажименти. И така да бъде. Нека намираме в делата си смисъл и в живота си радост.

Небето през септември ще остави в ретроградно движение планетите Сатурн, Уран, Нептун и Плутон, като прибави към тази звездна дружина и Юпитер.

Сайтът на астролог Венета Матева

На 4-и септември, Венера ще свали ретроградните си окови и постепенно все повече ще носи на Земята разбирателство и споделеност.

На 15-и септември, в директно движение ще се отправи и любопитния младеж Меркурий. От неговото бързо движение можем да очакваме развръзка на стари дела и напредък в новите.

Говорейки за сили, енергия, лично удовлетворение и надежда ще погледнем към Слънцето.

До 22-ри септември, Слънцето ще носи надежда и повече успех за родените във втора и трета декада Телци, Деви и Козирози. Няма да подмине със своите подаръци и родените във втора и трета декада Раци и Скорпиони. Всички те ще се радват на повече подкрепа в плановете, добро настроение и лично удовлетворение. Повече почивка без излишно натоварване трябва да си позволят родените във втора и трета декада Близнаци, Стрелци и Риби. За тях ще бъде разумно да извършват рутинните си задължения и да избягват нови начинания.

След 22-ри септември, Слънцето ще носи лекота, късмет и добро настроение на родените в първа декада Близнаци, Везни и Водолеи. Те могат да очакват спокойствие и хармония в делата. Отдадени на почивка и рутина трябва да бъдат родените в първа декада Овни, Раци и Козирози. Те трябва да използват периода за да довършат започнатите дела и да обърнат внимание на себе си.

Говорейки за комуникация, движение, информация, разбирателство, срещи и дела ще се обърнем да видим какво ни предлага Меркурий.

През целия месец планетата ще щурее в знак Дева, но във втората му половина ще носи реализирани проекти, попътен вятър в делата и повече резултати на родените във втора и трета декада Телци, Раци, Деви, Скорпиони и Козирози.

Неспокойни и объркани могат да се чувстват родените във втора и трета декада Близнаци, Стрелци и Риби.  Меркурий в този период ще внася объркване в плановете им. Необходимо е да помислят за нови концепции и идеи за справяне с трудностите.

В търсене на любов, разбирателство, хармония, финансови възможности и успехи в личен и професионален план нека се обърнем към даровете на Венера.

През целия месец Венера ще се разхожда по подиума в знак Лъв, но до 5-и септември ще бъде в ретроградно движение.

Нейното директно движение щедро ще донесе спокойствие и комфорт в личните отношения на родените във втора и трета декада Овни, Близнаци, Лъвове, Везни и Стрелци. Те могат да очакват положителни бизнес решения и излизане от тежки любовни коловози.

Поставени на предизвикателства в личен и професионален план могат да бъдат родените във втора и трета декада Телци, Скорпиони и Водолеи. Тях съветвам на търпение и приемане на случващото се.

Ако търсим енергия, заряд, бързо развитие и мотивация трябва да погледнем към Марс.

Разходката на огнения младеж в знак Везни ще донесе енергия, реализация и успех на родените в първа и втора декада Близнаци, Лъвове, Везни, Стрелци и Водолеи. Те могат да заложат развитие на важни професионални планове във втората половина на месеца.

Липса на заряд и удовлетворение ще имат родените в първа и втора декада Овни, Раци и Козирози. Тях съветвам за повече почивка, любими занимания и срещи с позитивни хора.

На 15-и септември ще се случи Новолунието в знак Дева. То има силата да ни помогне да изградим нови здравословни навици, да започнем спорт, диета, грижа за тялото или духа си. То ще ни кара да подредим себе си, да създадем своята малка, подредена и организирана вселена в този вид и форма, в която я търсим наоколо.

На 29-и септември, месеца ще ни изпрати с Пълнолуние в знак Овен. Темите на това събитие са свързани с оста Овен-Везни. Аз и другите! Къде съм? Кой съм? Кой ми е важен? Към какво се стремя? Давам ли достатъчно на другите? Умея ли да получавам? Намирам ли баланс между своите приоритети и нуждите на околните?

Доверете се на процеса и изчистете душата и мислите си от всичко излишно.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара