Ние постоянно се движим и трябва да помним, че без активен начин на живот и без промени, човек би стоял на едно място. Така нищо няма да се случи. Само развитието на личната инициатива ни помага да се доближим до успеха, душевния комфорт, благополучието.

Първите пет месеца на 2024 година, Юпитер ви подтиква към пътувания и различни премествания. Вие постоянно ще се движите, ще спирате и отново ще тръгвате на път. Темата за пътуването ще стане по-актуална от другите. Рибите няма да скучаят, обратно, мечтите за промяна и нови хоризонти ще ви подтикват към пътуване. Ще виждате ярки перспективи! Учудващо, но именно на път Рибите ще успеят да хванат успеха за „опашката“. И това може да бъде място, което се намира недалеч от вашия дом. Кратките пътувания ще се окажат по-успешни от далечните.

Хороскопът за 2024 година съветва Рибите да се замислят за покупката на автомобил, нов и комфортен за пътуванията. Също може да смените старата си кола с по-съвременна марка. Сами решете, но не пропускайте придобиването на превозно средство. А, ако все още нямате шофьорска книжка, запишете и изкарайте курсовете.

Естествено, намирайки се често на път, вие ще се сдобиете с нови приятели и делови партньори. С някои дори ще успеете да сключите договор или сделка. Вас реално няма да ви познаят, комуникативната и любознателна личност, която живо трансформира информацията в дейност. Ако Рибите имат свой бизнес, всичко това ще им бъде от полза. Ще разширите своето предприятие, а също, ще поставите на масата личните си комерсиални интереси.

Сайтът на астролог Мая Павлова

Времето е идеално за обучение, за получаване на висше образование или за още една специалност, става дума за първата половина на годината. Хороскопът за 2024 година препоръчва на Рибите повече да четат и да се обогатяват интелектуално.

Предстои ви да се занимавате с много бумащина, документи и формуляри за попълване.

Темата за семейството, дома и децата ще излезе на преден план след 26 май 2024 година. Ще се наложи активно да се занимавате с битови въпроси, да се погрижите за възрастни роднини. Дребните грижи ще се окажат приятни.
Времето е подходящо за смяна на интериора, тапетите, мебелите, дори и домакинската техника. Дом – хармония, към това ще се стремите.

Между другото, вие ще станете по-гостоприемни. Приятели, които по-рано не сте имали, ще идват при вас. Самите вие често ще ходите на гости. Изпълнени сте с фантазии и необичайни идеи, не ги пазете за себе си. Това ще ви помогне да създадете неподражаемо и уютно пространство около себе си.
За покупка или продажба на недвижим имот, а също и за решаване на поземлени имоти е по-подходяща втората половина на годината.

Хороскоп за жените Риби

Постарайте се да не изпускате възможностите за успех, които съдбата ви поднася. Бъдете внимателни. Още повече, че ще успеете да постигнете много – да купите или изгодно да продадете жилище, да придобиете автомобил, да се отправите на пътешествие или да подпишете договор.

Смисълът на всичко, за което живеете и дишате, ще бъдат любимите хора. Щедро ще споделяте с тях своята топлота и енергия, ще ги подкрепяте в трудни времена. И забравете обидите и разногласията, те само объркват мислите ви.
Представителките на водния знак искрено ще обичат своята брачна половинка. И това чувство, както и надеждното рамо, ще ви помогнат да се движите уверено напред. Тези, които са свободни влюбени, могат да помислят за официален брак.

А самотните Риби трябва сериозно да се насочат към „сериозни отношения“. Стига сте живели за работата и кариерата, стига сте слушали разказите на приятелките си. Купете си билет и тръгвайте да пътувате. Не е изключено по време на пътя или в курорта да завържете съдбоносен роман. Между другото, запознанство в интернет също може да даде резултати.

Хороскоп за мъжете Риби

През 2024 година, мъжете Риби трябва да бъдат по-решителни. От вас и вашата смелост ще зависи много, затова не чакайте външна помощ. Ако търсите промяна, давайте напред! Особено, ако ви е обхванала рутината. Откажете се от всичко, което вече ви е омръзнало и не води към перспективи. Но ще ви се наложи да поработите над себе си, да станете по-упорити и да се развивате интелектуално. И ученето, и връзките, и пътуванията – всичко това ще бъде важно през 2024 година за мъжете Риби.

Мъжете от този знак, които все още са сами, имат възможност да се запознаят с интересна и симпатична жена. Това няма да е просто лек флирт, а сериозни отношения, водещи към брак.

При семейните Риби ще възникнат битови проблеми, за решението на които ще им помогнат роднините.
За използване на отпуската изберете летен месец. Ще бъде подходящ за пътуване, почивка на море или за туристически поход.

През цялата 2024 година отделяйте време за себе си и си почивайте пълноценно. Не се ограничавайте да си се седите у дома, внасяйте разнообразие в живота си, организирайте празници, без причина.

Любовен хороскоп за Риби

Юпитер, през първата половина на годината ще се движи през вашия 3-ти дом, на общуването. Това може да предизвика у вас силни желания за запознанство и за разширяване на кръга на контактите.

Ако сте част от двойка, това може да ви вдъхнови да търсите нови общи интереси и участие в творчески проекти. Юпитер способства позитивното и оптимистично настроение, позволява по-хармонично и приятно да общувате.

Влиянието на планетата на щастието може да облекчи привличането на потенциални партньори, но е важно да предпочитате искрените връзки и емоционалната съвместимост, а не само повърхностните фактори.

Любовният хороскоп за 2024 година предсказва на Рибите, че след 26 май 2024 година, Юпитер ще бъде във вашия 4-ти дом. Това е благоприятно време за семейните. Очакват ви празници, трапези, веселие, развлечения заедно със семейството и децата. Това е добър период за оправяне на отношенията.

Тези Риби, които отдавна са в двойка, ще вземат съдбоносно решение – да живеят заедно или да сключат брак. Ще има и такива, които ще разберат, че до тях е човекът, който им е нужен в живота и ще го запознаят с роднините си.

От 11 март до края на месеца, Рибите могат да изпитват прекалено желание за любов и привързаност. Свободните хора ще бъдат по-открити за нови романтични възможности, доколкото енергията на Венера в първи дом ви подбужда към готовност да рискувате в любовните дела. За тези, които вече са в отношения, този период може да предизвика ново чувство на страст и романтика. Ще ви се иска да изглеждате по-добре, за да се харесате на противоположния пол.

Любовният хороскоп за 2024 година прогнозира за Рибите, че от 29 април до 23 май е благоприятен период за взаимодействие с другите. Ако сте свободни, не си стойте у дома, срещайте се с приятели, ако искате да се запознаете с някой интересен човек. Ако сте в двойка, това може да е благоприятно време, за да изразите чувствата си на любимия човек или да участвате в задушевни разговори, които да укрепят връзката, или прекарвайте повече време заедно. Могат да ви привличат хора, които да предизвикват у вас, преди всичко, интелектуалния ви интерес.

От 17 юни до 11 юли 2024 е отличен период за Рибите, за укрепване на романтичните отношения. Ще носи радост и позитив във връзката ви, а на свободните Риби обещава любов и страст. Ще станете по-привлекателни за противоположния пол. Рибите ще се стремят да получават удоволствие и да се развличат. Този период е добър за отпуска, заедно с децата.

От 5 август до 29 август 2024, Венера се придвижва по вашия дом на партньорствата, но, понеже Меркурий е ретрограден, този период е по-подходящ за изграждане на съществуващи връзки, а не за нови отношения. При някои Риби може да се случи възстановяване на стар роман. Само окончателното решение относно тази връзки направете след като Меркурий стане отново директен, което ще се случи след 28 август.

От 23 септември до 17 октомври 2024 е време за развлечения, пътешествия, приятно прекарване на времето, заедно. При свободните Риби ще се появи възможност да се запознаят с човек отдалече или вашият нов избраник съществено ще се отличава от тези, с които сте били по-рано, например по националност или мироглед.

Ако искате да сключите брак през 2024 година, то най-подходящия период е от 17 октомври до 11 ноември. Той също е благоприятен за запознанства с родители, за начало на съвместно съжителство, за разширяване на семейството.

Финансов хороскоп за Риби

Северният възел, през 2024 година, транзитира през 2-ри дом, сферата на имуществото за Риби. Северният възел представлява сферата, в която е необходимо да се развивате и да се разширявате. По време на този транзит, вие може да изпитате промяна във финансовото си положение. Открива се възможност за увеличаване на просперитета и изобилието. Това може да са неочаквани източници на доходи, успешни инвестиции или напредък в кариерата. Северният възел ви призовава да намерите баланс между финансовата безопасност и вашето духовно и емоционално благополучие.

Транзитът на Северния възел през 2-ри дом е добър период за лично и финансово израстване. Ще имате възможности за увеличаване на бюджета, а също и възможност да преразгледате своите ценности и убеждения, свързани с парите.

Хороскопът за 2024 година предсказва на Рибите, че периодът от 23 януари до 5 февруари може да ви донесе желания доход, особено на тези, които работят самостоятелно, а не за някого. Приятели ще ви помогнат с парите, ще ви съдействат да организиране добре платена дейност.

От 11 март до 5 април 2024 голямо значение ще има външния ви вид. Той може да способства вашата популярност и да успеете да привлечете пари затова. Ако оказвате услуги, направете си нови снимки, оформете по-привлекателен акаунт в социалните мрежи, които използвате за предлагане на услугите. Рекламата, сама по себе си, в този период ще ви носи добри плодове.

Времето от 5 до 29 април 2024 ще изисква от Рибите да бъдат активни, за да изкарват пари. Но помнете, че през април Меркурий е ретрограден. Затова внимателно четете и проверявайте документите, които подписвате. Премисляйте плановете и идеите за заработване, но реализирането оставете за следващия месец.

От 29 април до 23 май 2024 е отлично време, за да превърнете в реалност своите планове. Не изпускайте възможностите да заработвате или по някакъв друг начин да увеличите своите доходи. Но е добре да не взимате кредити. Не харчете пари за глупости, иначе съдбата ще ви изостави.

Хороскопът за 2024 година прогнозира за Рибите, че от 17 юни до 11 юли 2024 е добър период за творческите личности, тези, които работят в развлекателния бизнес, с деца или предприемачество. Вложенията ще бъдат удачни, очаквайте възвръщане на парите, които сте вложили. Времето е подходящо за премерен риск.

От 29 август до 23 септември 2024 е благоприятен период за подкрепа и решаване проблемите на другите. Може да поискат от вас услуга или да изпълните някаква работа, или да помогнете с пари. Времето е добро за решаване на наследствени въпроси, данъци, застраховки, кредити.

От 11 ноември до 7 декември 2024 ще имате повече възможности да заработвате пари в екипна дейност. Ако работите сами, непременно се консултирайте с колегите за важните моменти. Креативното мислене, помощта от приятели и съмишленици, и на влиятелни хора, способства увеличаването на бюджета.

Служебен хороскоп

През първата половина на 2024 година, Юпитер се придвижва по 3-ти дом на Риби, който отговаря за пътуванията, общуването и обучението. Ще се подобрят комуникационните ви навици, което ще доведе до по-ефективно взаимодействие с колеги и клиенти. Това е добър период, за да изградите полезни връзки, да пътувате в командировка, да подписвате договори и да водите преговори.
Вероятно е на някои Риби да им се наложи отново да тръгнат на курсове, да придобиват знания и навици, които да използвате в работата, да ви позволят да оказвате по-качествени услуги, да ви повишат заплата и длъжността. Успешни ще бъдат юридическите и съдебните дела.

От началото на 2024 година до 5 февруари е благоприятен период за работа, когато ще можете да решавате важни въпроси в службата. Взаимното разбирателство с колегите и ръководството може да се подобри.

В началото на годината висшестоящи хора могат да забележат вашите навици, трудолюбие и способности и да ви предложат съответстващо възнаграждение във вид на повишение или бонуси.

След 14 януари, когато Меркурий се премества във вашия 11-ти дом, хороскопът за 2024 година прогнозира за Рибите преминаване към работа в екип и съвместни проекти. Този период е благоприятен за установяване на нови контакти, получаване на подкрепа от колегите. Това е време за обмяна на идеи, обучение и изучаване на иновационни подходи във вашата дейност.

От 23 февруари до края на март очаквайте подобряване на комуникативните навици, по-бърза мисъл и ярко самоизразяване. Това ще ви направи подходящи за преговори и презентации. Може да се чувствате по-уверени и да станете по-настоятелни, което ще ви позволи ефективно да демонстрирате своите идеи и способности. Този период ви подбужда да поемате инициативата и да инициирате нови проекти. Това е благоприятно време за самореклама, развитие на навиците и изграждане на професионални връзки.

От 15 май до 3 юни 2024 очаквайте увеличаване на взаимодействието с колеги, клиенти и с ръководството. Това е благоприятно време за обмяна на идеи, съвместна работа над проектите, изграждане на професионални отношения, командировки. Този период също благоприятства изучаването на нови навици или придобиването на знания, свързани с вашата работа.

Хороскопът за 2024 година предсказва на Рибите, че от 2 до 25 юли са възможни изменения в условията на работа, например: да се промени режимът на работа или самото работно място. Възможно е да поискате да промените нещо на своето бюро. Могат да се случат промени в колектива или да се смени ръководителя. Вашите задължения могат да се разширят или изобщо да се променят.

От 9 до 26 септември 2024 е благоприятно време за сътрудничество и преговори. Очаквайте повишаване на взаимодействието с клиентите, деловите партньори, колегите. Вашата способност ефективно да общувате и разрешавате конфликти по дипломатичен път ще се засилва. Ще успеете да намерите възможности за разширяване на клиентелата и установяване на плодотворни връзки. Това време поощрява екипната работа и компромисите.

От 2 до 25 ноември 2024 очаквайте повишаване на вниманието към личните цели, амбиции и имидж. Комуникативните навици ще се подобряват, което ще ви позволи ефективно да се издигате и ще правите благоприятно впечатление на ръководство и колегите. Това е идеално време за изкачване по кариерната стълбица, поемане на ръководна длъжност и демонстриране на личния ви опит. Може да получите признание за своята работа или да откриете нови възможности за израстване и успех.

Здравен хороскоп

В центъра на вниманието, през 2024 година, трябва да бъдат храненето, позитивното настроение и спортуването. Тези, които са планирали обстойни прегледи в клиника, хороскопът за 24 година ги съветва да затворят тази тема.
Започнете борба с лошите навици, те в голяма степен вредят на организма.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара