Един от най-силните играчи в петия сезон на „Игри на волята“ – зъботехникът Иван Рълев се контузи на вчерашната битка., след като премина по халките на ръце.

В днешният епизод той ще се усъмни дали може да продължи участието си в риалити предаването. Според запознати двукратнят републикански вицешампион по планинско бягане Иван Рълев е големият победител, което означава, че днес той няма да отпадне от предаването.

Олимпийската легенда Красимир Дунев и футболният рефер Крум Апостолов влизат в битка за оставане в “Игри на волята” тази вечер от 20:00 часа по NOVA, съобщиха от телевицията. Дунев беше номиниран от Старейшините, а Крум беше изпратен на елиминационен двубой от Гладиаторите.

Преди битката за елиминация, на Арената ще излязат съюзниците на Краси Дунев и Крум. Те ще се борят един срещу друг за голямо преимущество, което може да помогне на един от двамата номинирани. Важността на предимствата е по-голяма от всякога в сезон 5 на “Игри на волята” и изборът на силен съюзник ще е от ключово значение.

Ще успее ли Крум да отстрани легендата Краси Дунев? Или футболният съдия ще последва съдбата на своя най-близък в екстремното риалити Калоян Митов, който беше елиминиран от олимпиеца миналата седмица? Според запознати Крум ще отпадне тази вечер.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара