Хороскопът за 2023 година предсказва на стремителните Стрелци, че в годината на Заека ще се наложи многократно да се ускорят. Пригответе се за това, че ще се наложи много от проблемите да решите бързо и то в процеса на активната дейност.

Очаквайте много промени, подгответе се да ги приемете достойно. Трябва да бъдете и стратег, и философ, за да не попаднете в кризисна ситуация.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Хороскопът за 2023 година съветва Стрелците да бъдат по-уверени, да не се занимават със самокритика и да не говорят за недостатъците си. Ако чувствате, че имате излишна енергия, влезте в спортната зала или се повеселете с приятели. Между другото, интимната близост също снижава вътрешното напрежение.

Стига сте мечтали и седели във вакуума на своите илюзии, трябва да се вземете в ръце и да действате.

Приоритетни за Стрелците, през 2023 година, трябва бъдат инициативността, комуникативността и добрите амбиции. Недейте да скромничите и от нищо не се страхувайте, дори да са необходими неординарни методи за постигане на целите.

В годината на Заека, Стрелците ще имат много възможности да станат успешни в работата и щастливи в личния живот.
Отнасяйте се внимателно към физическото си здраве, защото са възможни неприятни ситуации. Но, това ще се случи само, ако неглижирате проблема или мерките за безопасност.

Хороскопът за 2023 година предупреждава Стрелците за намаляване на енергийния тонус през лятото. Най-добре е да си починете и да се радвате на това, което вече сте постигнали. Вие отлично сте поработили, може смело да събирате урожая.

Хороскоп за 2023 година за жените Стрелци

Трудно е да си представите жените Стрелци със занижена самооценка. Но, разбира се, че не можете да говорите за щастлив живот, ако гледате на мъжете както заекът гледа боата. Хороскопът за 2023 година съветва Стрелците да започнат спешно да работят над себе си. Вдигнете гордо глава и първи тръгвайте към запознанство!

Ако комплекси, дошли от детството, ви пречат да живеете, то без опитен психолог няма да минете. Макар, че е възможно и сами да прочетете нещо подходящо по темата. Променете леко външния си вид, това ще ви придаде увереност и чар. По-често се усмихвайте и се отървете от синдрома на „вечно виновните“. Запишете се на спорт или танци. Но помнете, че ефектът от заниманията ще зависи от постоянството ви.

Хороскопът за 2023 година съветва Стрелците да се обичат и уважават. Ситуацията коренно ще се промени, ако погледнете различно на начина си на живот, поведението си и отношението си към мъжете. Не може да бъдете добри за всички, но по отношение на себе си не трябва да съжалявате за нищо.

Хороскоп за 2023 година за мъжете Стрелци

Мъжете Стрелци трябва да забравят за своите егоистични маниери в отношенията с любимата жена. Ако искате да запазите чувствата и да не я загубите завинаги, станете отстъпчиви, нежни и снизходителни към нейните „минуси“.

Хороскопът за 2023 година напомня на Стрелците, че благородството и букет цветя винаги са от полза.

Разбира се, че външният вид не е толкова важен за мъжете, както за жените, но все пак не трябва да се превръщате в неандерталци. Особено, ако сте тръгнали на „лов“, за да се запознаете с достойна жена. Външният ви вид трябва да хармонира с моралния, нали? Това означава, че не трябва да си позволявате грубости и волности в отношенията.

Стрелците не трябва да предават позициите си и в службата. Ако по природа сте лидер, демонстрирайте това качество! Упоритостта ще доведе до материални блага. От януари до юли бъде много активни, за да имате добър резултат.
Онова, което очаква Стрелците през 2023 година, във финансов план, е приятно. Парите ще ви стигат и за развлечения, и за моден гардероб, и за пътувания. Няма да ви се налага да треперите за всяко левче, ще си позволявате желаните покупки.

По-често се срещайте с приятели, със сестра си и с майка си.

Любовен хороскоп за 2023 година за Стрелец

Ако жените Стрелци не мечтаят за принца, то, през лятото, личният им живот добре ще се подреди. А, ако вече имате избраник, нищо няма да попречи на хармоничните ви отношения. Обратно, ще станат по-чувствени и устойчиви.

Хороскопът за 2023 година прогнозира за Стрелците, че на много, често ще им се иска да се срещат с приятели, а други, ще изберат свободен от семейство живот.

Мъжете Стрелци ще се „въртят“ постоянно в службата и хронично няма да им достига времето за отношенията. Но в средата на пролетта ситуацията ще се промени, ще имате интересно запознанство, през лятото ще направите предложение за брак. И не си мислете, че бързате. Ако това действително е истинско чувство, запазете го! Не е необходимо да заменяте любовта за лекомислен флирт.

През 2023 година, Стрелците могат да попаднат в капан, във вид на любовен триъгълник, от който ще им бъде трудно да се измъкнат. Това се отнася и за мъжете, и за жените от този знак. Но, същото може да се каже и за любовните отношения, и за разправиите с роднини или с приятели, син с баща, майка с дъщеря, приятели, колеги и т.н.

Важно е да не се вълнувате в трудните ситуации, да взимате решения на трезва глава. От здравия ви разум и сдържаност ще зависи много.

Финансов хороскоп за 2023 година за Стрелец

Ако само си мечтаете за големите финанси, то парите така и ще си останат само в мислите. Повярвайте, те не растат по дърветата. За тях трябва усърдно да работите, да търсите нови неща, да учите или да започнете собствен бизнес. Други варианти да забогатеете няма.

Макар, че е възможно да вложите финанси в изгодно начинание. Но за това е нужна определена сума, а не хартийки.
За да определите каква идея да вземете за основа на комерсиалния си проект, може да се обърнете за съвет към приятели, които са предприемачи. Те съвсем точно ще ви подскажат с какво да започнете. Важно е внимателно да подписвате документите. Най-добре е да се обърнете към адвокат, за да не направите грешка. Около вас има доста мошеници, които ви наблюдават.

Хороскопът за 2023 година съветва Стрелците, ако искат да постигнат успех, да се заемат с една от следните сфери: красота, продажба на продукти, компютърна графика, капиталовложения, модна индустрия, развлекателни мероприятия.

Физическа дейност, с голямо натоварване, също може да се окаже доходна, но трябва да бъдете много внимателни. Здравето не се купува с пари.

Ако Стрелците искат да станат бизнесмени, добре е документите да ги оформят в началото на пролетта. Иначе, в следващите месеци ви очакват постоянни проверки от страна на законодателните органи.

Но, ако работата, която упражнявате, напълно ви устройва, то не трябва нищо да променяте. Може да поискате увеличение на заплатата или изплащане на бонус.

Здравен хороскоп за 2023 година за Стрелец

По принцип Стрелците не са самовлюбени, но в годината на Заека ще им се иска да сложат в ред фигурата си, да придобият секси форми. Това се отнася не само за жените, но и за мъжете от този знак. Какво пък, това е напълно нормално желание – „Здрав дух в здраво тяло!“.

Изобщо, промените ще се окажат немалко. Хороскопът за 2023 година прогнозира за Стрелците, че някои ще качат излишни килограми, някои ще забременеят, други ще започнат активно да спортуват. Но много не само, че ще се усъвършенстват сами, но и ще решат да помогнат на други хора.

Изучаването на медицина, народни методи на отслабване, занимания с фитнес и йога – всичко това ще бъде във вашето полезрение през 2023 година.

През пролетта посетете стоматолог, планирайте лечение или протезиране. Възможно е хирургично вмешателство, ако неглижирате заболяване на устната кухина.

Не забравяйте за масажите, които трябва да правите през пролетта и есента, а също и изчистване на организма, съдовете и черния дроб, от шлаки. Добре е през първата половина на годината, жените Стрелци да посетят очен лекар и да си направят мамография.

Още статии и хороскопи от Мая Павлова

Facebook Twitter Google+

0 Коментара