„Какво искат жените?“ е вечният въпрос, който си задават не само мъжете, но и дамите. Не е сигурно, че мъжете имат някакви отговори на въпроса, но ние сме наясно – едно от най-големите предизвикателства пред съвременната жена на всяка възраст е как да запази жизнеността си и красотата на лицето и тялото си. И какво по-хубаво, ако това може да се случва с естествени средства, с помощта на даровете на природата!

Това е идеята, която стои зад проекта Gracia Rose, стартирал преди 3 години. В началото на световна пандемия и несигурност, когато хората в целия свят се криеха зад маски и ръкавици, ние решихме да „разкрием“ красотата на всяка жена чрез една напитка – новаторска и все пак пазеща традицията. Екипът ни създаде Gracia Rose – напитка, която

ревитализира тялото, кожата и съзнанието

и действа върху всички сетива, като кара жената да следва естествената си красота. Завладяващата плодово-флорална комбинация с деликатно докосване на масло от безценната Роза Дамасцена и разкошни отблясъци от ядливо злато, се превърнаха в нашия шедьовър. И когато светът започна да се открива отново, ние му я представихме. Първо пред  тесен кръг дами в хотел „Лендмарк“ в Пловдив през лятото на 2022 г. Последва едно незабравимо участие в Arena of Beauty в София през октомври и продължи с още промоции и събития.

Мислехме, че началото ще е трудно, но фактите ни опровергаха. Започнаха да валят обаждания от цялата страна с интерес към Gracia Rose и ефектът на напитката върху женското тяло. Прецизната комбинация от натурални съставки в концентрата благоприятства ускоряването на метаболизма и усвояването на храната, не позволява задържането на токсините в тялото, освобождава излишната вода, като се бори по естествен път с водния целулит, и има релаксиращо действие върху емоционалното състояние на жените. В началото на есента си позволихме и един малко дързък експеримент с добавянето на Gracia Rose към алкохол. Оказа се, че комбинацията е не само ефектно-бляскава, но и

действа положително на женското либидо.

Това пък ни даде стимул да пробваме различни коктейлни комбинации с вино и  решихме да участваме с тях в тазгодишното издание на „Дефиле на младото вино“, което ще се проведе в края на ноември в Стария град в  Пловдив.

От зараждането на идеята за Gracia Rose до финалното ѝ реализиране, екипът ни залагаше на едно важно правило – да създадем напитка, която е съобразена с нуждите на деликатния женски организъм. Приканваме всички дами да опитат Gracia Rose и заедно да „Заблестим с течното злато на България“!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара