Такаа, и постепенно става ясно, че освен в Кьолн – още в Хамбург, Щутгарт, Берлин, Дюселдорф, Билефелд, Залцбург, Цюрих, Хелзинки е имало мигрантски сексуални изстъпления срещу жени. И това е само дотук.

mira_badjeva

При жените е така – срамуват се, крият, опитват се да омаловажат и забравят травмата от унижението и насилието. Когато някоя посмее да говори, и някои други се осмеляват, но далеч не всички. Повечето мълчат – доказано е в практиката. Ако официалните жалби досега са 121, значи всъщност случаите са най-малко 300-400.

Ако признатите изнасилвания са 2 – значи са поне 6.

Ако градовете, в които са регистрирани масови оплаквания от жени, са 9, със сигурност са поне два-три пъти повече. Разбирате ли за какъв „размер на бедствието“ само за една нощ става дума?

Мащабът е стряскащ, но още по-стряскащо е тоталното чувство за безнаказаност на извършителите. („Дръжте се добре с мен, защото съм поканен тук от фрау Меркел!“, „Ще скъсам пред очите ви разрешителното си за пребиваване и утре ще си извадя ново!“)

Тия млади мюсюлмани „с пишки“ (по Тома Томов)

са сигурни, че имат насреща си кастрати, хипертолерантни плужеци, които нищо не могат да им направят – точно както са импотентни да защитят дъщерите и жените си. Вече са установили, че, щом са в тълпа – всичко им е позволено – да преминават незаконно и безпрепятствено десетки държавни граници, да чупят хотели, да палят и изхвърлят мебели и храни, да ограбват. И това им убеждение досега не е опровергано. Кьолнските полицаи пишат „отчаяни“ доклади и кършат пръсти, че не били подготвени за явлението и че така не са ги унижавали от 29 години насам (като че ли тях са изнасилвали и обарвали). А посегателствата са се случвали в продължение на часове –

през цялата нощ, на централни площади и гари,

не по кьошетата в крайните квартали. Нямат радиостанции и сили за бързо реагиране ли? Хем били неподготвени и отчаяни, че са неспособни да се справят с нападателите, хем установили, че има проблем на 4-тия ден – кое от двете е вярно?

Нито един не е арестуван все още (макар че според Би Би Си има 16 идентифицирани). Никой не е обвинен, разгласен, подложен на остракизъм, депортиран или осъден. И това става в оная уредена държава –

ами ако утре подобни тълпи се заформят у нас,

нали не си правите илюзии, че ще има кой да ни защити (на жените говоря)? Впрочем от Би Би Си току-що научих, че в новогодишната нощ в германското градче Weil am Rhein (граничещо с Франция и Швейцария) 4-ма сирийци на възраст между 15 и 21 години са изнасилили 2 местни момичета на 14 и 15 г. И не, този случай нямал нищо общо със събитията по същото време в останалите западни градове. Общи са само „пишките“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара