Samsung Electronics представи две нови елегантни версии на смарт часовника Gear S2 Classic – с корпус с 18 карата розово злато и с корпус от платина. Те акцентират върху кръглия дизайн и напредничавите функции на моделите от серията Gear S2.

PHOTO-Samsung-Gear-S2-Classic-Platinum-Rosegold

Gear S2 Classic ще бъде наличен във версия с корпус от розово злато и кожена каишка в цвят на слонова кост и с платинен корпус и черна кожена каишка от началото на февруари 2016 г.

PHOTO-Samsung-Gear-S2-Classic-Platinum-Left-Side

Gear S2 Classic ще поддържа NFC технология и решението за мобилни разплащания Samsung Pay. Тази характеристика ще бъде налична за собствениците на Gear S2 по-късно през годината и ще започне да се предлага първоначално в САЩ.

PHOTO-Samsung-Gear-S2-Classic-Rosegold-Left-SideС цел да увеличи възможностите за персонализация, Samsung разшири линията си каишки и теми на екрана на часовниците от серията Gear S2. Компанията е работила съвместно с водещи дизайнери като Коломбо, за създаването на нова луксозна каишка. Освен това вече се предлагат нови и креативни теми на часовника включително с герой от „Фъстъчета: Филмът“ и теми създадени от Кийт Харинг, Жан-Мишел Баския, Jeremyville и Бъртън Морис.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара