Замисляли ли сте се за огромната сила на своята женска енергия? Както и за факта, че я губите все повече? Всяка жена се ражда с тази естествена сила, но по една или друга причина тя напълно може да се изгуби.

alive-jenata-dnes-illu01

Какво ограбва женската същност?

От една страна причината е в криво разбраната еманципация, която потиска естествената женска природа. Веднъж попаднала в този капан, жената започва да се въодушевява от мисълта, че може да се справи с всичко в този живот и без мъж/е, и гордо го заявява с повод и без повод.

Другият фактор, който разбалансира и отслабва женската енергия е битовизмът в семейството. Вече сме от другата страна на барикадата, където жената е изчерпана и угнетена. И всичко това – в собствения й дом, където се чувства недооценена.

Кога може да бъде щастлива жената?

Може би когато носи и излъчва своята женственост, когато не държи „сама да си премести гардероба” и не иска да доказва, че е „мъжко” момиче. Може би когато не отегчава себе си и мъжете с изтъркания рефрен за неравенство между половете, когато не се вълнува ни най-малко от това и когато не й харесва да си играе на „Кой е по-равен”. Но може би и когато не отглежда у дома си „принц”, умело измъкващ се от всички досадни отговорности, свързани с бита и овладял до съвършенство лежането на дивана пред телевизора.

Със сигурност обаче, можеш да познаеш дали една жена е щастлива по това дали е жизнена, енергична и влюбена в живота.

Как минава един ден?

По един и същ сценарий, в който непрекъснато сменяте ролите – на майка, на съпруга, на дъщеря, на домакиня, на работеща жена? Нямате време дори да си помислите за това колко сте уморена? Планина от отговорности, които се трупат все повече и повече?

Да… Винаги ще има нещо, което „трябва да се направи”. Но напоследък вие имате огромен проблем с това. Чувствате се емоционално изчерпана, все по-изнервена, все по-лабилна психически. Това е хроничната умора, която ви пречи да изпитате истинско удоволствие от онова, което правите.

За умората, която се е вкопчила в тялото и ума.

Тя ограбва най-хубавото от Вас. Тя е умората, заради която често нямате настроение и по цял ден ви се спи, умората, заради която все по-трудно се концентрирате и организирате задачите си за деня. Умората, заради която често сте намръщени и без капка ентусиазъм. Умората, която бъркате с депресия, но всъщност не е. Умората, която Ви кара да се чувствате объркана и депресирана, и заради която и най-малкото усилие за вас е свръхнатоварване…

Опасностите, които крие хроничната умора са много. Тя изтощава механизмите на нервната система и предизвиква депресивни състояния, тревожност, безсъние, сърдечносъдови  нарушения, повишено кръвно налягане, храносмилателни проблеми и др.

Установено е, че в над 90% от случаите, хроничната умора и присъщите за нея симптоми се дължат на остър недостиг на ценни хранителни вещества в организма, отслабен имунитет и стрес.  Най-ефективният начин да бъдат компенсирани хранителните дефицити, да укрепне имунната система и да се понижат нивата на стреса, е чрез допълнителен прием на Whole food мултивитамини.

За натуралните витамини, извлечени от суперхрани

Витамините с естествен произход са източник на вещества, извлечени от пресни, сурови храни, като плодове, растения и зеленчуци. Спадат към категорията „Whole Food”, което идва да подскаже, че съдържат всички жизнено важни елементи, открити и в храните. Те нямат общо със синтетичните витамини, източник на химични съединения, които не се срещат в природата и които нямат особена хранителна стойност. За сравнение, натуралните мултивитамини са най-пълноценният източник на енергия и жизненост, и могат да ви „вдигнат на крака” най-бързо, ударно и ефективно!

alive-jenata dnes-illu2

Мултивитамини Alive – живителна енергия от природата!  

Alive мултивитамини съдържа натурални съставки, извлечени от  пресни и свежи суперхрани. Аlive мултивитамини спада към категорията “Whole Food” витамини, което е отбелязано и на опаковката!

alive-jenata dnes-illu03

 

 Аlive мултивитамини:  

осигурява всичко необходимо за нормалното функциониране на нервната система, сърцето, костите, стомашно-чревния тракт и зрението!

-възстановява напълно функциите на имунната система!

-увеличава енергията и жизнеността!

-подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите!

-забавя процесите на стареене!

Аlive мултивитамини е източник на 26 витамини и минерали, 26 плодове и зеленчуци, 14 зелени растения, сред които спирулина и хлорела, 12 храносмилателни ензими, 18 аминокиселини, 12 медицински гъби, над 40 антиоксиданти, както и омега-3, -6 и -9 мастни киселини! Съдържа над 100 натурални съставки. Само 20 минути след приема на таблетката, ще усетите едно различно и приятно чувство – как си връщате отдавна изгубения живец!

Alive мултивитамини е продукт, произведен по високия стандарт на американската компания Nature’sWay, USA. Продуктът не съдържа оцветители, консерванти, захар и други изкуствени вещества!

За повече информация: 02/9530583 И ТУК  

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара