За първи път в България Медицински център по репродуктивно здраве New Life стартира донорска програма за яйцеклетки от чужбина. Това се случва за първи път у нас и тговаря на всички изисквания на Министерство на здравеопазването и Изпълнителната агенция по трансплантация.

Програмата дава възможност да се избере от базата данни донор, който да отговаря изцяло на конкретните изисквания. Съществува и опция да се разгледат детски снимки на донора, както и цвят на коса, очи, ръст, образование, кръвна група и други.

prof.Neri Laufer

На 23 август от 17:30 часа клиника New Life организира Ден на отворени врати специално за двойки, нуждаещи се или интересуващи се от процедура с донорски яйцеклетки. Те ще имат възможност да получат пълна информация за програмата, както и да разчитат на безплатна консултация от светилото в сферата на репродуктивното здраве проф. Нери Лауфер и д-р Добринка Петрова.

Всички желаещи двойки могат да заявят присъствие на тел. 032 /693 693 или безплатен телефон 0800 13 006, където ще получат информация за възможностите за консултиране.

Проф. Нери Лауфер е знаково име в асистираната репродукция, основател на ин витро центрове в САЩ и Израел. В момента е главен лекар в отделението по акушерство и гинекология на университетска болница „Адаса“ в Ейн Карем, Йерусалим, както и консултант по гинекология в NewLife – специализиран медицински център по гинекология, Пловдив.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара