Египет или още земята на фараоните е изключително красива и екзотична дестинация, която си заслужава да посетите. С дългогодишната си история и богата култура страната успява да завладее сърцето на всеки пътешественик. А и като дом на едно от Седемте чудеса на света, а именно Египетските пирамиди, то екскурзията до Египет задължително трябва да присъства във Вашия списък.

Екскурзии до Египет

Какви екскурзии до Египет ще намерите в сайта на Руал Травел?

Всички екскурзии, които се предлагат от агенцията, Ви дават възможност да посетите най-красивите и известни места в Египет, които са пропити с история и Ви дават възможност да се докоснете до истинската култура на страната. Ще имате възможност да посетите Пирамидите в Гиза – едно от 7-те чудеса на античния свят, както и Сфинкса в Гиза. С това обаче далеч не се изчерпват забележителностите на страната, а напротив – това е само началото на едно магическо приключение. В офертите ще откриете възможности за посещение на още много други красиви места, които ще Ви оставят без дъх.

Екскурзиите на Руал Травел са самолетни, като се гарантира Вашето удобство по време на пътуването. По време на престоя в Египет се предвижда и придвижване с кораб, като се комбинират самолетно с круизно пътуване. Круизът по река Нил сам по себе и е една от големите атракции на всички оферти, като това ще се превърне в един незабравим спомен за всички пътешественици – плаване по реката, която е ключът към оцеляването на нацията векове наред.

Офертите, които са налични сега в сайта, Ви предлагат качествено преживяване, което е и на достъпна цена. Една екскурзия до Египет е евтина, като същевременно агенцията гарантира чудесно пътуване, за което парите напълно си заслужават. Ще се насладите на няколко от най-известните египетски градове – Луксор, Едфу и разбира се, столицата Кайро. Екскурзиите предлагат богата и разнообразна програма, която обещава да прекарате времето си интересно и приключенски, като с всяко посещение ще научавате все повече за историята на древната държава. Офертите са насочени не само към хора, които желаят да си отпочинат и да се насладят на спокойни разходки, но и към по-приключенски настроените туристи – затова и ще откриете различни типове екскурзии в сайта на агенцията. Руал Травел организира екскурзиите си така, че пътешествениците да могат възможно най-добре да вникнат в културата на тази древна страна и да запомнят само с хубави емоции това прекрасно пътуване.

Съвет от агенцията – бъдете готови за ярко слънце и високи температури! Не подценявайте времето и задължително носете със себе си слънцезащитен крем, шапка и леки дрехи.

Какво трябва да знаем предвид ситуацията?

Предвид ограничителните мерки, то е важно да сте информирани какво ще Ви е необходимо при пътуване до Египет. Необходим при влизане в страната ще Ви е сертификат с негативен резултат от PCR изследване за COVID-19. Тестът трябва да е направен в страната на отпътуване до 72 часа преди времето на излитане. Сертификатът трябва да съдържа QR-код, часа и датата на вземане на пробата, вида на теста (RT – PCR) и да бъде издаден от оторизирана лаборатория. Сертификатите се приемат на арабски или английски език, като документа следва да бъде представен в оригинал на хартия, като копие на документа не се приема. Също при напускане на Египет трябва да си направите PCR тест, с който да избегнете 14-дневната карантина в България. Ако сте ваксинирани, то  е необходимо да представите сертификат за завършен ваксинационен курс срещу COVID-19, с валиден QR-код. Документ за пътуване, който също ще Ви е необходим е задграничен паспорт с валидност поне 6 месеца след датата на влизането в страната. Българските граждани пътуват безвизово. За други необходими документи и за новостите по повод ситуацията, Руал Травел винаги ще е насреща за информация и помощ.

За Ваше улеснение Ви предоставяме списък с необходимите за пътуване документи:

  • Задграничен паспорт
  • Отрицателни PCR тестове при влизане и излизане от Египет / ваксинационен паспорт
  • Не е необходима виза

Facebook Twitter Google+

0 Коментара