В първите часове на 15-и септември, Марс плахо започва своето гостуване в дома на знак Везни, което ще продължи до 31-ви октомври.

Предстои му да седне на учебната скамейка и да получи своите съвети и уроци с търпение и разбиране. В дома на знак Везни високия тон, грубостта, несъобразителността, нетърпението и гнева са непознати и недопустими. В него цари разбирателство, хармония, колебание, съпричастност и съобразителност.

Сайтът на астролог Венета Матева

Марс по своята природа е директен, прям, бърз, амбициозен и понякога първичен. Той в живота ни е действие, сила, воля, кураж, издръжливост, заряд и енергия. Той е този, който ни дава силите, избира целите и ни зарежда с жизнена сила да преследваме, борим, сбъдваме и реализираме цели, планове и мечти.

Очаквайте период, в който трябва да намалите скоростта на движение, да забелязвате пешеходните пътеки и да давате път на хората там. Фино и нежно в действието ще се вплита съобразителност, в амбицията – приемане, в яростта – усмивка, в бързането – подадена ръка, в личната цел – обща кауза, в крайните решения – търпение, във войната – мир.

Отпуснете се! Дайте време на другите и на себе си!

Допускайте и разбирайте! Подавайте ръка и помагайте с каквото можете. Понякога едно споделяне, намиращо разбиране е абсолютно достатъчно, за да има смисъл да продължим. Не очаквайте от тази позиция на Марс размах и вихрушка от случки. Не търсете динамика и екшън. Ако сте от хората, които обичат адреналина и бързото развитие, не се ядосвайте, че нещата ви не вървят по план.

Отстъпете назад и изберете друга стратегия. Бъдете наблюдателни и мили. Предложете кафе и бонбон на събеседника си и изпийте водата си, преди да заявявате крайното си решение. Бъдете дипломати. Предложете нови условия, поискайте време, оставете си вратичка, променете исканията и преподредете по важност целите си.

В личен план времето е благоприятно за диалог, споделяне и търсене на решения. Любовта е мисъл, грижа, топлина и подкрепа. Бъдете честни и открити с другите и със себе си. Търсете решения максимално уютни за всички и се доверете на този Марс, за баланс в личен и професионален план.

До 27-и септември Марс ще среща подкрепа от Сатурн. От този разговор очаквайте желание за решение и приключване на дълго отлагани казуси и ребуси. Правете каквото трябва и оставете събитията да подреждат със замах килерчето на живота ви. Консервирайте идеи и старателно ги запазвайте в сърцето си.

На 10-и октомври много от нас могат да очакват ключови разговори, неочаквани позвънявания и покани за срещи. Време ще е за повече яснота и посока.

Очаквайте неочакваното.

Между 12-и и 21-ви октомври, Марс ще има приятелски разговор с Юпитер и претенции от страна на Плутон. Това ще доведе до нови идеи, виждания за развитие и напредък в професионален план. Въпреки добрите възможности и перспективи Плутон ще изисква от нас премахване на излишни занимания, отношения и навици. Вижте дали присъствайки някъде не липсвате на някоя среща и място, където повече ще ви разбират и ценят. Замислете се и сега е време да поправите това.

Най-щастливи от тази позиция на Марс ще бъдат родените под знаците

Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец и Водолей.

Те ще имат късмет и лекота в плановете си.

Най-предпазливи и търпеливи трябва да бъдат родените под знаците Овен, Рак и Козирог. От тях периодът ще изисква повече търпение и проява на разбиране към околните. Намалете темпото и приемете, че задръстването няма кардинално да обърка живота ви.

Телците имат своето темпо и нагласа за ритъм. Те ще преминат през периода плавно и градивно.

Девите, потънали в рутина и работа, ще се радват на естествено подреждане на делата и ангажиментите.

Скорпионите в очакване на тяхното време с усмивка и разбиране ще препуснат през времето с приятни срещи и успешни сделки.

При Рибките ще е период на организиране и подреждане. Те ще имат попътен вятър в срещи и разговори. Нека се подготвят за прекрасно пътуване в широки и топли води след този период.

Бъдете здрави и споделени!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара