„Моят Кипър – поглед отвътре“ (www.mycyprusinsider.com) е напълно нов уебсайт, който дава възможност на всеки, който възнамерява да посети слънчевия остров Кипър, да намери необходимата му специфична информация. Онлайн медията е създадена с идеята да е информационно – развлекателен интернет портал, който бързо се превръща в ключов фактор за хората избрали остров Кипър като желана дестинация и място за почивка.

1345

Най-характерните за остров Кипър забележителности и атрактивни места са представени с добре поднесена информация. „Моят Кипър – поглед отвътре“ предлага свеж и актуален поглед върху развлекателния и културен живота на острова.

Всички материали, публикувани на www.mycyprusinsider.com, са подготвени от екип от професионалисти – писатели, блогъри и ентусиасти, посветили се да откриват най-новите, интересни места в Кипър и начините, по които човек може да се забавлява и да прекара свободното си време на острова.  Много от любопитните факти са интересни открития, дори и за читателите, които си мислят, че добре познават страната.

Уебсайтът предлага голямо разнообразие от рубрики, които „откриват“ почти всички аспекти от живота на острова като туристическа дестинация; от ресторантите за хранене и местата, където може да се пазарува изгодно, до закътаните модерни градски барове; от хотелите, които предлагат изгодни цени до невероятните музеи в градските покрайнини; от отдалечените морски забележителности до най-новите атракции.

Всички рубрики се обновяват периодично. Тук ще откриете много полезна инфрмация и всичко, което си заслужава от културния календар на Кипър.

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара