В навечерието на най-престижните филмови награди „Оскар“,  у нас също се раздаваха Оскари, но за красота – Hydrafacial Oscars. Наградите бяха присъдени на 6 салона за красота и 2 дерматологични клиники от страната, които успешно работят с процедурата за чиста и здрава кожа – Hydrafacial.

oscar3

Наградите бяха присъдени в 9 категории, сред които за най-добър терапевт, най-добър салон, най-добро регионално представяне, най-добро клинично представяне, стандарт и качество на процедурата и други. Сред отличените салони бяха елитни центрове като дерматологична клиника Magic Line на д-р Мадлен Кокева, която грабна приза за най-добро клинично представяне, клиниката на д-р Мая Тачева – „Пандерма“, лазерен център Evolition, който се отличи с наградата за най-добър терапевт, салони Murphy – за най-добър пробив, козметичен салон Nirvana – за най-добър център по красота, варненската клиника Medea – за най-добре развиващата се клиника в региона, а пловдивското студио Alex – за стандарт и качество.

madlen

Д-р Мадлен Кокева от Дерматологична клиника Magic Line и Мартин Минков, основател на Бул Мед Консулт

Един салон се отличи с две награди. Център по естетика Persona грабна призовете за най-добро онлайн представяне, заради стотиците си позитивни отзиви от клиенти в Интернет, както и специалната награда на медиите.

persona

Яна Иванова, маркетинг мениджър на Бул Мед Консулт и Марина Гаркуша, собственик на Persona.

За да връчи една от наградите от САЩ пристигна Ерик Рикар, който е изпълнителен директор на компанията производител на Hydrafacial – Edge Systems.

Процедурата доби популярност като любимата терапия на Парис Хилтън, Бионсе, Камерън Диаз, Кейт Унислет и на редица други холивудски знаменитости. Сред българските звезди, които обожават процедурата са Кремена Халваджиян, Марина Кискинова,  лекоатлетка Ваня Стамболова. Наградите,  наречени с намигване, „Hydrafacial Oscars“,  са първите светски награди за развитие на бюти процедура в България.

hydrafacial1

Статуетките, които получиха победителите наподобяват Оскар в женски вариант. Гвоздеят в програмата на церемонията бе колоритното шоу на акробатката Сирма Добрева, позната в цял свят като „жената каучук“. Тя „открадна“ серум Hydrafacial от кутия с размери 40 см на 40 см., като влезе цялата в нея. Сирма е много популярна българска акробатка, която изнася представления чак в Япония. Гостите забавлява талантливата певица от X Factor Люба Илиева.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара