Lilian Edwards представи новата си луксозна женствена линия във Френският институт в София. За сезон пролет-лято 2015 модното шоу на дизайнерката носи името Amour de ma vie или „Любовта на живота ми“.

Колекцията е основана на любов на дизайнерката към платовете, цветовете и художествените творби на художника Красимир Митев. Десените на марката са авторски и са калейдоскоп от цветове. Моделите и имат линеен и детайлизиран стил, а акцентът й са роклите – както ежедневни, така и строго официални.

Колекцията Amour de ma vie оживява с помощта на Красимир Митев, художник, популярен в Испания, Германия, Холандия и други страни в Европа. Стилът му е бурен и емоционален. Рисува своите сънища и мечти, които ту придобиват образа на красива жена, ту нямат конкретна форма. Устни се докосват и при допира им избухва взрив от емоция.

Колекцията e взрив от искрящи цветове и нежни романтични материи, даващи усещането за жена.  С елегантни линии, авторски платове, ръчно апликирани френски дантели, естествена коприна и копринени шифони. За Lilian Edwards дизайнът е резултат от смесване на усещания и културни влияния. Дрехите на дизайнерката съобразяват линията с жената като чувствена, женствена и динамична личност.

фотографи: Алекс Манчев ( Fashion Sense ) и Пейо Пеев ( Art Studio Allure) 

0 Коментара