Ненатрапчив лукс е първата асоциация, свързана с 5-звездните хотели Gloria в Анталия. И трите ризорта на турската хотелска група – Gloria Serenity Resort, Gloria Golf и Gloria Verde – предлагат безупречно обслужване, елегантно настаняване сред отлично поддържани паркове с редки екзотични дървета, ексклузивни спа условия за пълен релакс и кулинарни изкушения, достойни за най-добрите ресторанти в света.

Независимо дали планирате ваканция с цялото семейство, търсите уединение в компанията на специален човек или сте водени от страстта си към голфа, Gloria Hotels & Resorts ще ви предостави перфектен баланс между спокойствие и забавления. Около групата хотели край Белек в Анталия, утвърдена от 20 години, напоследък има новини, свързани най-вече с реновацията на ризортите й. Новостите бяха представени в навечерието на изложението „Ваканция и SPA“ и в партньорство с туроператора „Емералд Травел“ на елегантна бизнес закуска в софийския хотел Milenium.

Gloria Hotels & Resorts несъмнено са едни от най-добрите хотели в Турция. А за предстоящия сезон Гьокхан Гюмюшдеде, Sales директор на Gloria Hotels & Resorts, обяви кардиналното обновяване на един от хотелите – GLORIA SERENITY. Хотелът ще посреща своите гости с нова модерна рецепция и лоби бар, реновиран ирландски бар и нов по-голям фитнес център. За любителите на гурме кухнята гостите ще могат да се насладят на 5 тематични а-ла-карт ресторанта, като един от тях ще работи 24/7, а друг от тях ще бъде “ресторант на Шефа” и в него всяка седмица ще приготвят ястия известни световни майстори готвачи. Ако една вечер този ресторант може да е запазена територия за турските ексклузивни специалитети на местно селебрити, на другия ден в кухнята му да се изявява прочут италиански шеф готвач.

Сладките изкушения ще се предлагат в нова сладкарница, която се очаква да бъде най-голямата в Анталия, както и в нов магазин за шоколад.

За най-малките гости е предвидена нова зона за деца, в която малчуганите ще могат да се забавляват и играят.

Gloria Serenity Resort ще предложи уникално изживяване в реновираните си стаи, част от които са и новите категории вили Queen и King Villas. С изключителната си гледка към градината, басейна и голф игрището, Queen и King Villas, всяка с размер от 250 m2, ще разполагат със самостоятелен басейн с опция за отопляема морска вода. И още: нов отопляем открит басейн с големина 500 m2.  Гостите на  Gloria Serenity Resort, заобиколени от зеленина, ще се наслаждават на слънцето и уникалните вкусове, предлагани на бара край басейна през летните месеци, а от октомври до април – на комфорта на галещите 28-градусови води на басейна.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара