Лидерът в обзавеждането за баня Roca навърши 100 години. Компанията работи в България от 1999 година и има една от най-модерните фабрики за санитарен порцелан в Европа. Тя се намира в Каспичан, а продукцията й е позната в цяла Европа и някои страни от Близкия изток.

През юни тази година, компанията отбелязва 10 години от създаването на изложбената зала на Roca в България, наречена Експо Баня София. Тя е една от седемте изложбени зали Roca, разположени в различни градове по света. Компанията има и пет големи галерии Roca (в Барселона, Мадрид, Лондон, Лисабон и Шанхай). Изложбените зали и галерии Roca представят в експозиции най-новите тенденции и продукти на компанията. Те са място за срещи с дизайна и културата. Там се случват различни събития като изложби, конференции, представяния, бизнес срещи, кръгли маси и дори концерти и театрални представления.

В Експо Баня София може да видите най-новите колекции с обзавеждане за банята,създадени от именити световни дизайнери специално за Roca, но също и да откриете практични и красиви продукти (умивалници, тоалетни, смесителни батерии, мебели …), които са по джоба на всеки и с помощта на които може да обзаведете от А до Я, функционално и със стил, дори и най-малката баня. Новите предложения на Roca за 2017, част от експозицията на Експо Баня София, включват „умни“ тоалетни, смесителни батерии и душ-колони, които пестят вода и енергия благодарение на използвани иновативни технологии, елегантната колекция Inspira от супертънък порцелан, по технология Fineceramic на Roca Group, която представлява нов подход към индивидуализария дизайн на пространството в банята.

По повод десетата годишнина на Експо Баня София, Roca подарява на посетителите на изложбената зала 10% отстъпка от покупката на продукти Roca. За да получат отстъпката за желаните продукти Roca, клиентите трябва да посетят Експо Баня София в периода 10 юни – 10 август 2017 год. и да направят покупка до 10 септември 2017 год., в един от посочените в юбилейния списък Roca магазини на партньори на марката. Списъкът е наличен в изложбената зала на Roca на бул. Мария Луиза 16 в София и е публикуван на интернет страницата на компанията www.bg.roca.com .

Експо Баня София

Българската изложбената зала на Roca е част от световната верига изложбени центрове Roca, вдъхновени от една и съща идея – за приемственост и развитие, за традиция и иновация.

През последните години Експо Баня София се утвърди като едно от предпочитаните алтернативни културни пространства в столицата. Това е некомерсиално пространство, в което е организирана постоянна експозиция от изделия за банята, създадени от именити световни дизайнери и студиа, с които работи компанията Roca. От своето откриване през 2007 г. изложбената зала на бул. Мария Луиза 16, се превърна в място за интересни и разнообразни срещи с родната и световна култура и изкуство. Залата е домакин на редица културни събития, изложби графика и живопис, фотоизложби, семинари, форуми за архитектура и дизайн, концерти, театрални представления, както и сцена за новаторски проекти.

За утвърждаване на изложбената зала като алтернативно културно пространство в столицата, БХРА отличи Експо Баня София с традиционната си награда за 2011 г.

Информация за събитията в изложбената зала Roca е публикувана на интернет страницата на Рока България и на страницата на Експо Баня София във фейсбук.

http://www.facebook.com/ExpoBathSofia

Facebook Twitter Google+

0 Коментара