Деси, Рони и Вера ще представят сингъла Life is An Eternal Swing на своя 4-ти рожден ден с декадентски спектакъл, вдъхновен от големия суинг и музиката на Бени Гудман, Луис Армстронг, Ела Фицджералд. Спектакълът ще пренесе публиката в епоха на безгрижие, живот за мига и музика на танца, докато над сцената се спуска воалът на кабаретната магия и нейните сладки изкушения… Камера: работи!

Мястото е Sofia Live Club, а датата – 27ноември. Sentimental Swingers подготвят шеметно кабаре в духа на най-добрата декадентска традиция с музиката на Михаил Йосифов секстет и танците на балет Нова.

Спектакълът ще започне в 21 часа и ще продължи два часа, като в почивката между двата сценични сета професионалните танцьори от Lindyhop.bg ще дават уроци на публиката как се танцува истински суинг. По-рано същият ден, от 15 часа, отново в Sofia Live Club, Вера, Рони, Деси и музикантите от Михаил Йосифов секстет по традиция ще представят шоуто си безплатно пред публика над 65 години – хора, които обичат суинга и ще оценят по-лесния досег с него. “Подготвяме се трескаво. Записваме в студио, взимаме уроци по кабаретни танци. Искаме нашата публика да се пренесе отвъд пределите на Sofia Live Club и всекидневието. Искаме заедно с нея да прекараме вечер на истинско щастие!” – споделят Sentimental Swingers.

Сингълът Life is An Eternal Swing включва едноименната композиция по текст на Златна Костова, музика и аранжимент на Михаил Йосифов, както и две песни на български език – “Циганско лято” отново по музика и аранжимент на Михаил Йосифов и текст на Златна Костова, и “Аз не правя така” по музика, но този път и текст на Михаил Йосифов.

Представянето на Life is An Eternal Swing съвпада съзнателно с 4-тия рожден ден на Senetimental Swingers – първото у нас суинг трио. Създадено през 2010 г. с намигване към хубавия живот и музиката от 30-те години на 20-ти век – символ на свобода, разкош, шумни парти вечери и танци до зори, днес триото издава своя втори сингъл и се готви за изключителен музикален сезон. “Решихме сингълът ни да се казва Life is An Eternal Swing, за да погледнем живота си отстрани и да се усмихнем – падаш и ставаш, люлееш се между радости и тревоги, между успехи и провали. Животът такъв, какъвто е. Какъвто го харесваме. А вие?” – разказват историята зад сингъла Вера, Деси и Рони.

ИНТЕРВЮ С ВЕРА, РОНИ И ДЕСИ

Facebook Twitter Google+

0 Коментара