Визитата на корифеят на китарата Richie Kotzen е само след ден в клуб City Stage. Изявата му в София на 4 юли е част от световното Salting Earth турне, което върви с пълна сила и е по покана на Loud Concerts.

Билетите за шоуто са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна – магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Цената днес и утре е 40 лв. на билет, а в деня на концерта ще бъде 50 лева.

Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи.

В клуб City Stage няма да се допуска внасянето на напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Richie Kotzen. Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на клуб City Stage. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на клуба, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно – с придружител и попълнена декларация.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара