Отличителната сценична визия на популярната руска група ЛЮБЭ е дело на легендарната Алла Пугачова. Звездните музиканти, които ще зарадват родната публика на 10 декември в Арена Армеец с най-мащабното си и грандиозно шоу у нас, до ден днешен поддържат топли приятелски отношения с изпълнителката на “Миллион алых роз”.

lube_alla

Още в началото на 1989 г., малко след записите на първите песни „Либерци“ и „Батька Махно“, ЛЮБЭ тръгват на турне заедно с примата на руската естрада. Именно тогава Пугачова обръща внимание на тематиката и звученето на формацията, и им предлага да придадат автентичност на изпълненията си с елементи от военното облекло като ботуши и куртки.

Идеята се оказва изключително печеливша, тъй като музиката на Николай Расторгуев и компания хармонично смесва елементи от рок, поп, руски фолклорни и военни ритми. Затова и униформата толкова успешно се превръща в запазена марка на музикантите от ЛЮБЭ, при това благодарение на иконата на руската сцена.

ljube-476712

Грандиозният “THE BEST OF” концерт на руската група е на 10 декември в Арена Армеец в София. Малкото останали билети все още могат да бъдат закупени на цени от 30 до 70 лв. в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК. Организатор на събитието е MOKO Solution.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара