Овен

horoscope-639126_960_720Хороскопът предсказва на Овните успех във всички сфери на живота. Вие ще бъдете толкова успешни в службата и в личния си живот, че сами няма да повярвате на щастието си. Но има едно предупреждение към Овните: през ноември бъдете внимателни, предвидливи и по-малко емоционални. Гледайте реално на нещата, за да не се подвеждате по емоциите си. Финансите ще бъдат стабилни. Не се предвиждат големи харчове, но за семейството и децата все пак ще се наложи да похарчите известна сума. През ноември ще ви се иска да бъдете независими и да имате достатъчно време за развлечения. Това може да бъде интересно хоби, по което да се увлечете заедно с половинката. Многото битови проблеми ще вкарат Овните в „път без изход“, не всички ще бъдат решени в срок.

През ноември ще ви се наложи да се примирите с някои неща, които абсолютно няма да зависят от вашите желания и възможности. Някои от вас ще срещнат предишни любими, а някои ще преживеят ново дълбоко чувство. Ако в семейството на Овните има подрастващи, то трябва да общувате повече с тях. В студеното време може леко да се простудите. Усложненията ще бъдат сериозни, ако не започнете навреме лечение.

Любовни хороскопи ноември 2016

Телец

horoscope-639127_960_720На Телците няма да им се наложи да скучаят. Ще имате много работа, срещи с бизнес партньори и интересни проекти. Някои от вас ще се заемат сериозно със собствен бизнес, а на някои ще им се иска да регистрират брокерска компания. Важното е Телците да не забравят за почивката и собственото си здраве, в противен случай в края на ноември 2016 година ще усетите умора, апатия и раздразнение. За преодоляване на депресията Телците ще получат помощ от роднините и малките деца. Ако прекарвате повече време с тях, то от вашата меланхолия няма да остане и следа.

В любовта успехът ще се усмихне на тези, които отдавна търсят своята половинка. Хороскопът за ноември съветва Телците да бъдат дисциплинирани във всичко, което се отнася до професионалната сфера. Ако вие решите да подходите творчески към работата си, то първоначално се посъветвайте с ръководството, в противен случай новаторските ви идеи могат да се възприемат недобре. Парите ще постъпват от най-различни места. Ако Телците започнат допълнителна дейност, то ще успеят да оправят финансовото си положение. Не игнорирайте такива човешки качества като порядъчност и проява на внимание. Те ще са ви много нужни при общуването с колеги и близки приятели.

Близнаци

horoscope-639122_960_720Близнаците през ноември ще се насочат към дребна работа, която не са успели да изпълнят в предишния месец. Няма нищо страшно, защото от това, което направите, ще зависи бъдещата ви трудова дейност. Това се отнася особено за тези Близнаци, които разчитат на повишаване в длъжност. През ноември всички около вас ще се удивляват на вашата упоритост и енергичност.

Хороскопът препоръчва на Близнаците да не претоварват организма си, защото в противен случай в края на месеца ще се чувстват уморени и раздразнени. Старайте се внимателно да подхождате към тези задачи, които ви поставя началството. Ако изпуснете нещо, то ще се наложи да го наваксате в бъдеще. Планиране на делата и внимателно отношение към тях – това е задача номер едно. За да не забравяте нищо, правете си записки. Близнаците трябва да разпределят своето време по начин, че то да стигне и за семейните задължения. Ако през ноември се замислите за възможност да работите от дома, то това ще бъде за добре. Близнаците ще получат перспективно предложение, което ще стабилизира финансовото им положение. Бъдете безкрайно внимателни у дома и в службата с режещи предмети. Ноември е доста травмоопасен период за вас.

Рак

horoscope-644864_960_720Раците през ноември ще се чувстват герои на деня. Непременно си купете костюм и вратовръзка, защото ви очаква нова, високоплатена длъжност. Финансовото ви положение най-накрая ще се стабилизира, което ще зарадва и вас, и семейството ви. През ноември много ще усвоят друга професия, която ще ги интересува и вълнува дълго.

Необвързаните представители на знака Рак ще срещнат страхотен човек, в когото искрено ще се влюбят и ще започнат връзка. Ако сърцето ви е свободно за любов, то не изпускайте този дълго очакван момент. Семейните Раци трябва да бъдат внимателни към половинката си, да не се увличат в странични флиртове, защото това само ще усложни отношенията.  Хороскопът за ноември предсказва на Раците хармония и комфорт в дома. Това е много важен момент за Раците, които живеят повече с душевни преживявания, отколкото с меркантилни интереси. Ще ви се наложи доста да работите през този месец. Ще ви се наложи да замените купоните с приятели с работа в офиса и приключване на спешните задачи. Това може да наруши семейната идилия и отношенията ви с роднините. Децата ще имат нужда от повишено внимание и финанси. Но на Раците им харесва да грижат за тези, които истински обичат и ценят.

Лъв

horoscope-639123_960_720Лъвовете през ноември ще правят обобщения, както в службата, така и в личния си живот. Предстои им да свържат доста важни задачи, от които зависи бъдещата им кариера. С финансите ще им бъде трудно, но ще успеят да преминат през кризисната ситуацията.

Желателно е представителите на знака Лъв да се заемат с домашни задължения, да почистят, да направят ремонт или да променят вътрешния интериор на дома си. През ноември ще получите помощ от хора, които отдавна не сте виждали. Разговорите с тях ще ви подтикнат към грандиозни идеи, които ще имат успех през следващите месеци. Хороскопът за ноември съветва Лъвовете да се хващат за всяка възможност, която съдбата им поднася. Особено, ако се отнася за бизнес, делови отношения и пари. Лъвовете умеят да се покажат „както трябва“ пред колегите и началството. Ако през ноември се чувствате по-уверени и по-опитни, то докажете гледната си точка на всички, които са се съмнявали по-рано в нея. Но го направете деликатно и с много внимание. Контролирайте думите и действията си, иначе ще попаднете в скандална история. Здравето ще бъде относително добро, ако внимавате за начина си на хранене, правите гимнастика и по-малко се вълнувате.

Дева

horoscope-641920_960_720През ноември на Девите ще им се завие свят от ярки запознанства и делови срещи. Този месец е богат на общуване, преговори и срещи. Предстоят промени в професионалната област и в любовната сфера. Ако Девите от рано се подготвят морално за тях, то ще ги приемат спокойно и мъдро. Вглеждайте се в новите хора, за да не попаднете в психологическа зависимост. През ноември година може да ви се случат изненади – както приятни, така и не толкова. Ако Девите останат верни на себе си и на своите принципи, то нищо няма да ги извади от правия път. Хороскопът предсказва за Девите по-често да се вглеждат в миналото. Може би нещо сте забравили да направите или да простите на някого? Всички дребни детайли ще играят решаваща роля в живота ви този месец.

На Девите им предстои да се заемат с изготвяне на бизнес-план, от който ще зависи материалното им благосъстояние. Не се наказвайте за грешките и пропуските, без тях не е възможно да постигнат желаните цели. През ноември на Девите ще им бъде трудно да си съберат мислите. Но ако не успеете все пак да го направите, то ситуацията за вас няма да бъде добра. В личния живот ви очакват ярки, но нееднозначни събития. Приемете ги достойно, особено ако се отнасят до истинската любов.

Везни

horoscope-644863_960_720Везните през ноември ще бъдат по-натоварени заради решаването на психологични въпроси, а не толкова от служебни. Ще се наложи да оправите отношенията си тези, с които общуването в последно време е било напрегнато. Ако Везните не хитруват и не се лигавят, ще постигнат много. През ноември е възможно предателство от страна на близък човек. Не взимайте всичко присърце, защото в края на месеца ситуацията ще се нормализира. Не е желателно да взимате трудни решения, защото е вероятно да направите огромна грешка. Възможно е тайни и предишни пропуски на Везните да станат известни на много хора.

Хороскопът предсказва запознанство с влиятелна личност. Този човек ще ви помогне не само финансово, но и ще ви даде много мъдри съвети. Но Везните не трябва да се доверят твърде много на интуицията си. Помнете, че доверието трябва да бъде заслужено, а човекът да бъде предразположен към вас. Бъдете готови за това, че ще ви помолят да върнете стар дълг. Месецът ще се окаже труден в материален план, но вие ще успеете да преодолеете тези препятствия. Везните трябва да бъдат рационални в покупките и отрано да планират бъдещия си бюджет.

Скорпион

horoscope-644862_960_720През ноември важни задачи за Скорпионите ще бъдат самообразованието, парите и професионалните постижения. Към всичко това вървете, без да бързате, така ще успеете да реализирате набелязаните планове.

В началото на ноември Скорпионите ще бъдат активни и инициативни във всички сфери на живота. В любовните дела ще проявявате своите способности да бъдете компромисни и да умеете да изразявате чувствата си. Не трябва да всички да разказвате за любовните си преживявания. Не всички могат да разберат Скорпионите, а и да ги подкрепят в тази деликатна тема. Хороскопът им обещава чудесно време, в което романтиката и разумният подход ще им помогнат да решат трудни проблеми.

Ако искате да постигнете положителни резултати в бизнеса, правете всичко сами. Не се надявайте на подкрепа от делови партньори. Много от тях ще се окажат нечистоплътни, користни и агресивни. В трудните ситуации, които ще възникват през ноември, внимавайте да не привличате върху себе си погледите на околните. Възможно е Скорпионите сами да са виновни в някои моменти. Бъдете сдържани и внимателни към близките си, в противен случай раздорът е неизбежен.

Стрелец

horoscope-641919_960_720Стрелците трябва да се стегнат духом, за да преодолеят препятствията по жизнения си път. Правете нови запознанства и връзки с делови партньори, за да постигнете успех в бизнеса. Ако представителите на знака Стрелец не започнат да пренебрегват дребните детайли, то ще успеят качествено и бързо да изпълнят големите дела.

Ноември ще донесе много изненади, както на любовния фронт, така и в трудовата сфера. Вслушвайте се в по-опитните и по-квалифицирани сътрудници. Те ще помогнат при решаването на сложни производствени задачи. Хороскопът препоръчва на Стрелците по-често да си почиват заедно със семейството и приятелите. Позитивните хора ще ви предадат положителен заряд, който ще ви е нужен през този месец. Относно финансовото положение – би могло да се иска повече, но не трябва да се отчайвате. Стрелците ще получат доходи от дейности, които са извършвали в миналото. С колегите ще имате незначителни разправии, но ще успеете да намерите компромисно решение и да се присъедините към общото мнение.

През ноември Стрелците ще организират пътуване в друг град или разходка сред природата. Членовете на семейството отдавна искат да общуват с вас, да разговаряте по текущи битови въпроси. За да запазите здравето и психическото си състояние, трябва по-малко да реагирате на случващото се около вас.

Козирог

horoscope-677900_960_720Козирозите по природа не са особено прикрити, но през ноември няма да ви се иска да делите с околните своите планове за бъдещето. Вие ще бъдете практични и сдържани, което само ще ви помогне във важните дела. Ноември не предразполага към това, да правите много запознанства и да се “къпете в море от разговори“. Достатъчни ще ви бъдат само най-близките ви хора, тези които обичате и на които се доверявате.

През този месец ще цените повече своя душевен комфорт и ще избягвате конфликтните ситуации и разправиите с колегите си. Ако някой ви помоли за помощ, не отказвайте. Козирозите трябва да бъдат доброжелателни и щедри с тези, които много пъти са били до тях.

Хороскопът съветва Козирозите леко да „усмирят“ амбициите си, за да не разгневят началството. Най-добре е без излишно суетене да изпълнявате това, което ви е поръчал вашият ръководител. Ако имате интересни идеи, то се старайте да ги реализирате сами. Вероятно през ноември ще имате достатъчно време, енергия и финанси. Вероятно финансовата страна на живота няма да огорчи представителите на Козирог. Дори и доходът ви да не „безоблачен“, той така или иначе ще ви бъде сериозна опора за дълго време.

Водолей

horoscope-639124_960_720На Водолеите през ноември ще им се наложи много да разговарят, както в службата, така и по лични въпроси. Но това по никакъв начин няма да ви затрудни, а само ще ви вдъхнови за нови идеи, запознанства и благородни постъпки. Естественно, когато общувате с хората, не се опитвайте моментално да спечелите доверието им. По-добре внимателно се вглеждайте в тях, а след това започвайте приятелство.

През ноември Водолеите трябва да бъдат много внимателни и реалистични, в противен случай едва ли ще успеят да избегнат неприятните ситуации. С финансите всичко ще бъде добре, ако вие не разказвате на всички за своите доходи. Хороскопът препоръчва на Водолеите да се отнасят внимателно към документите и сведенията, които постъпват отдалече. Важното е да не страдат напразно, за да не си докарат нервен срив.

Водолеите ще намерят изход от всяко трудно положение. През ноември ще имате невероятна проницателност и сила. Ако съдбата ви постави в трудна ситуация, не се отчайвайте. Водолеите трябва да взимат всички важни жизнени решения сами. Не се страхувайте от промените и изпитанията! Вероятно те ще ви направят много по-силни духом и по-мъдри.

Риби

horoscope-639125_960_720Ако представителите на знака Риби не „се вземат“ в ръце, няма да постигнат успех в професионалната сфера. Още повече, че сте планирали много спешни дела за ноември. В колектива обстановката ще бъде нажежена до краен предел, затова е добре спокойно да изпълнявате своята дейност и да не се включвате в спорове и скандали.

Хороскопът препоръчва на Рибите да бъдат упорити при постигането на целите. Конкурентната борба ще бъде жестока, затова не губете бдителността си. Както се казва: „Който е предупреден, той е и въоръжен!“

Рибите могат безумно да се влюбят през ноември, но разумният подход в личния живот няма да пречи. Ако имате семейство и деца – те очакват от вас активно участие в живота си. Не забравяйте възрастните си роднини и по възможност им помагайте материално.

За да не увредят здравето си, Рибите трябва да изключат тежките натоварвания.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара