Най-популярната британска поп звезда Адел призна, че дълго е страдала от следродилна депресия. В интервю пред Vanity Fair певицата разказва за битката с тежкото си състояние. Дълго чувствах, че раждането беше най-голямата грешка в живота ми, споделя Адел.

adele-december-2016-cover

Днес Анджело е на 4 години, а 28-годишната му майка се чувства вече добре и обича сина си повече от всичко, но всеки ден изпитва желание да има време, в което не се съобразява с никого.

Момченцето се появи, когато кариерата на Адел беше в своя пик. Но певицата не смята, че да имаш дете, докато правиш кариера, е смело. Истинската смелост е да решиш да нямаш деца, казва тя, въпреки обществения натиск към всеки възрастен, от когото се очаква да остави поколение.

ГОЛЯМАТА АДЕЛ

„Бях напълно погълната от детето. Не можех да мисля адекватно. Накрая реших да си освободя един следобед седмично за мен самата, без бебето“, казва Адел.

Тя е успяла да се пребори с постродилната депресия, след като послушала съвета на приятеля си Саймън и споделила своя проблем с приятели и други майки. Но засега певицата не планува да ражда второ дете. „Саймън има дъщеря от предишния си брак и това е моят подпечатан пас за бягство от затвора“, шегува се тя.

И досега Адел усеща вина, защото е претрупана с работа и не може да е през цялото време с детето си. В момента тя е на дълго турне, на което е взела и Анджело, но не успява да го сложи лично в леглото всяка вечер. Адел признава, че иска да продължи да прави музика, но спокойно може да мине и без аплодисментите на феновете по концертите. „Правя това турне, само за да видя хората, които са ме подкрепяли толкова време“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара