Ако сте срещнали мъж, които упорито ви „сваля“, и мисълта да му се отдадете не ви е неприятна, все пак първо го накарайте да ви заведе на ресторант.

Много е вероятно ухажорът ви да предложи „нека пийнем една бутилка вино вкъщи“. Тактично отклонете, защото това може да ви създаде усложнения, които определено не си струват, при условие че човекът не издържи теста на първото съвместно хранене.

personal-9441_640

Психолози твърдят, че това какъв е един мъж в леглото, а и в живота, си личало най-вече от начина, по който се храни.

Ако в момента, в който му се сервира някое ястие, той се нахвърли като невиждал и го „омете“ за нула време, изключвайки тотално от всичко наоколо, и едва когато в чинията му вече няма нищо, поглежда към вас, по-точно вперва алчен поглед във вашето блюдо, а вие неловко дъвчете, отпишете го веднага!

Това е върховен егоист,

който ще изконсумира по подобен начин и вас в леглото, доставяйки удоволствие единствено на себе си, без да се интересува много-много от това какво чувствате вие. По всяка вероятност ще ви забрави в момента, в който привърши сеансът, както не би си спомнил вкуса на набързо погълнатата храна.

Ако пък човекът е прекалено муден в яденето, отхапва едва-едва, после запалва цигара и потъва в дълъг монолог, а вие, прегладнели до смърт, но принудена да следвате неговия ритъм, с тъга виждате как храната ви изстива и успоредно с това ви обхваща луд гняв към това немлъкващо същество, което дори не се сеща да ви долее вино в чашата, разкарайте тоя неудачник, докато е време. Този досадник

ще ви затрупа с излишни приказки и в леглото,

забравяйки за какво всъщност сте там. Една приятелка скоро разказа как някакъв тип я поканил на вечеря, поръчал една ракия за себе си и една за нея, въпреки че тя категорично заявила, че не пие концентрати. „Самецът“ изпил своята ракия, изпил и нейната, поръчал си още една, изпил и нея, като през цялото време не млъкнал дори за минута, забравил за вечерята и изпратил дамата си гладна.

Някои мъже гледат втрещено цените и с видима нервност очакват какво ще поръчате. Не е изключено да започнат да ви разубеждават: „Абе, това е тежка храна, нека не се претоварваме.“ Такива ги отпишете веднага. Същото направете, ако заявят, че не са гладни, и ви поставят в неловкото положение да дъвчете, докато те броят залъците ви, пресмятайки наум с колко ще олекнат портфейлите им.

Идеалният случай е, когато мъжът на първата вечеря

ви поощри да опитате колкото може повече ястия; когато ви поръча неща, които вие от скромност отказвате; когато следи вашия ритъм на хранене, прави пауза тогава, когато и вие оставите вилицата; когато води разговора като при елегантен танц, търси интересни теми, разсмива ви, с една дума – кара ви да се чувствате като с принц. Поне в началото трябва да е така.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара