Търсите ли някакви идеи, които може да добавят малко вълнение и новост в сексуалния си живот с партньора ви? Предлагаме ви няколко „мръсни“ идеи, които могат да са много вълнуващи, но е важно да ги обсъдите с партньора си и да уважавате взаимно границите и желанията си.

Ако търсите начини да разнообразите сексуалния си живот с партньора си, ето 10 изкусителни идеи, които може да си заслужават изследването:

  • Ролеви игри: Облечете се като герой или личност и изиграйте сцена или сценарий. Това може да бъде забавен начин да изследвате различни динамики на власт или фантазии.
  • Ограничаване на чувствителността: залепете или ограничете партньора си, за да увеличите другите му чувства и добавите ново ниво на предвидимост и вълнение. Винаги имайте Виагра при себе си, за да не се изненадате. Получете я от сайта на PAD!
  • Ексхибиционизъм: Ако вие и партньорът ви се чувствате добре с това, опитайте да правите секс на обществено или полу-обществено място, като например на уединен плаж или на покрив.
  • Връзване: Изследвайте различни нива на ограничаване с въжета, като например белезници или други. Отново е важно да комуникирате и да установите ясни граници.
  • Говорете си мръсни думи: Използвайте езика, за да изразите желанията и фантазиите си. Това може да бъде турбо за някои двойки и може да помогне за изграждането на интимност и доверие.
  • Секс играчки: Включете секс играчки във вашата игра, независимо дали става въпрос за вибратор, дилдо или анален накрайник.
  • Игра с температурите: Експериментирайте с топли и студени усещания като ледени кубчета или горещ восък.
  • Взаимно мастурбиране: Гледайте се и изпитвайте удоволствие  един от друг, докато си докосвате сами себе си.
  • Публично дразнене: Създайте сексуално напрежение, дразнеейки партньора си в обществени места, като шепнете грозни думи или го докоснете под масата в ресторант.
  • Тройки или групов секс: Ако вие и партньорът ви сте заинтересовани и се чувствате удобно с това, изследването на консенсуален групов секс или тройки може да добави интересен нов елемент във вашия сексуален живот.

Помнете, че комуникацията и съгласието са ключови за изследване на всяка нова сексуална дейност с партньора ви. Бъдете открити и честни един с друг за своите желания и граници, и бъдете уважителни към границите на другия. С доверие и комуникация, изследването на нови сексуални изживявания може да бъде забавен и задоволителен начин да поддържате страстта във вашата връзка.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара