До финала на Hell’s Kitchen остават само две седмици и днес най-добрите готвачи ще се борят за мястото си в топ 4 на Кухнята на Ада. Станислав, Виолета, Васил, Асен и Кристиан ще влязат в серия от предизвикателства, които ще покажат на шеф Виктор Ангелов кои ще продължат напред в състезанието и кой ще се раздели с мечтата за наградата от 100 000 лева. Тази вечер зрителите ще станат свидетели и на саботаж от един от участниците в надпреварата.

Епизодът ще започне със забавна игра, която ще тества познанията на кулинарите за сирената. След като готвят познати рецепти с млечни продукти, черните куртки ще се изправят срещу звездния отбор в предизвикателство. То ще тества уменията за работа в екип и езиковите познания на участниците. При провал, звездният отбор в състав Къци, Роксана, Мирослава, Емануел и Виктория

ще трябва да се раздели с един от своите.

Вечерната резервация ще бъде изпълнена с много напрежение, а проблемите ще се трупат един след друг. За първи път този сезон зрителите ще видят и стратегическа игра от един от участниците. Той ще саботира първо себе си, а след това и отбора си. Дали това действие ще постигне желания резултат, ще стане ясно в края на епизода, когато шеф Ангелов ще се раздели с още един кулинар.

Гледайте Hell’s Kitchen България тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара