Настъпва най-зеления, свеж и вълнуващ месец от началото на годината. В компанията на повече пухкави облачета, слънчеви лъчи, палав вятър и градски шум, откриваме повече поводи за усмивки, надежда и уют. Така да бъде и нека си го позволим, защото пъстрият астрологичен сериал,ще ни предложи възможности, динамика и откриване на нови хоризонти.

До средата на месеца ще продължи обратното движение на Меркурий. Избягвайте до тогава подписване на важни договори, покупка на техника, оперативни процедури и неорганизирани пътувания. Използвайте времето за ревизия на започнати дела и отношения. След 15-и май, Меркурий се отправя в директно движение и ще се погрижи за нашия успех и лично удовлетворение.

Сайтът на астролог Венета Матева

На 20-и април се случи Новолуние, съпроводено със Слънчево затъмнение в знак Овен. На 5-и май, предстои Пълнолуние, съпроводено с Лунно затъмнение в знак Скорпион. Дните между двете затъмнения очаквайте да бъдат наситени със събития, които в голяма част могат да бъдат и кармични. Бъдете отговорни към собствените си мисли и наблюдавайте онова, което ви се случва. Бъдете смирени, тихи и благодарни. Не забравяйте, че всичко което се случва е за наше добро, според съвършения план на Създателя.

На 19-и май, ще се случи Новолуние в знак Телец. Доверете се на това събитие и си пожелайте повече здраве, финансови успехи и благосъстояние. Блага и подкрепа в плановете могат да очакват родените на 18-и, 19-и и 20-и януари, май и септември.

Говорейки за сили, енергия, лично удовлетворение и надежда ще погледнем към Слънцето.

До 20-и май, Слънчицето ще носи надежда и повече успех за родените във втора и трета декада Телци, Деви и Козирози. Няма да подмине със своите подаръци и родените във втора и трета декада Риби и Раци. Всички те ще се радват на повече подкрепа в плановете, добро настроение и лично удовлетворение. Повече почивка и липса на излишно натоварване трябва да си позволят в този период, родените под втора и трета декада Скорпиони, Лъвове и Водолеи. За тях ще бъде разумно да извършват рутинните си задължения и да избягват нови начинания.

След 21-ви май, Слънцето ще носи лекота, късмет и напредък в делата на родените в първа декада Близнаци, Водолеи и Везни. Те могат да очакват реализирани планове, повече спокойствие и хармония в делата. Отдадени на почивка и рутина трябва да бъдат родените в първа декада Стрелци, Деви и Риби. Те трябва да използват периода за да довършат започнатите дела и да обърнат внимание на собствените си интереси.

Говорейки за комуникация, движение, информация, разбирателство, срещи и дела ще се обърнем да видим какво ни предлага Меркурий.

До 15-и май, планетата на комуникациите ще обърква плановете на родените в първа декада Телци, Деви и Козирози. Те трябва да избягват провеждане на ключови срещи и разговори. Желателно е да се занимават с рутинни занимания и да имат търпение за случващото се. До тази дата, напрежение в личен и професионален план ще изпитват родените в първа декада Лъвове, Скорпиони и Водолеи. Те също трябва да избягват започване на нови проекти.

След 15-и май, Меркурий ще се отправи с директно движение в знак Телец. Това ще развие плановете и ще донесе успех в делата и отношенията на родените в първа и втора декада Телци, Деви и Козирози. Късмет и щастие могат да очакват и родените в първа и втора декада Раци и Риби. Упорити и търпеливи, по това време трябва да бъдат родените в първа и втора декада Лъвове, Скорпиони и Водолеи.

В търсене на любов, разбиране, хармония, финансови възможности и успехи, в личен и професионален план, нека се обърнем към предложенията на Венера.

До 8-и май, планетата на любовта и хармонията с радост ще дава цялата си обич на родените в последните 8 дни на знаците Овен, Близнаци, Лъв, Везни и Водолей. Дните ще им донесат приятни изненади в личен план и хубави емоции. Повече усилия в делата трябва да положат родените в последните 8 дни на знаците Дева, Стрелец и Риби.

След 8-и май, Венера ще раздава любов и лекота в плановете на всички Телци, Раци, Деви, Скорпиони и Риби. Те ще бъдат настигнати от сбъднати мечти, здраве и разбирателство. Ще се радват на осъществени планове, лекота и лично удовлетворение. Лишени до известна степен от разбиране и подкрепа ще бъдат всички Овни, Везни и Козирози. Тях съветвам да се радват на малките неща и да отложат уреждането на лични отношения за друг период.

Ако търсим енергия, заряд, бързо развитие и мотивация трябва да погледнем към Марс.

До 21-ви май, Марс ще блаженства в знак Рак. Това положение ще донесе енергия, мотивация и раздвижване в делата на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Скорпиони и Риби. Времето ще бъде подходящо да довършите стари дела и внимателно да избирате нови занимания и отношения. Забавяне в делата могат да очакват родените в трета декада Овни, Везни и Козирози. Нека това време им даде глътка въздух, ревизия на плановете и повече време за себе си.

След 21-ви май, Огненият младеж с голяма усмивка ще се втурне да пътешества в знак Лъв. Това ще донесе заряд, успех и движение в плановете и делата на родените в първа декада Овни, Близнаци, Лъвове, Везни и Стрелци. В този период трудности могат да имат родените в първа декада Телци, Скорпиони и Водолеи. Възможно е да изпитват липса на енергия и забавяне в плановете. Тях съветвам да избират сигурното и да оставят новите предизвикателства за следващия месец.

До 17-и май, планетата гигант Юпитер ще изминава последните си градуси в знак Овен. Нека това бъде вдъхновение за родените в последните пет дни Овни, Близнаци, Лъвове, Стрелци и Водолеи. Те ще имат зелена светлина да довършат плановете си и късмет да започнат нови. Неудовлетворение в този период могат да изпитват родените в последните пет дни Раци, Везни и Козирози. Те могат да използват времето за практични занимания, почивка и възстановяване.

След 17-и май, Юпитер ще се отправи на пътуване в знак Телец. Очаквайте повече яснота, спокойствие и хармония около себе си. Ще търсим уют и ще бъдем готови повече да обичаме, откриваме и даваме. Разчитам това пътуване на Юпитер да стопли душите ни и да отвори сърцата ни. Отворете широко ръце и приемете енергията на планетата като дар на обич, мир и благодат. В новата си позиция Юпитер ще донесе бързи успехи и реализация на родените в първите петнадесет дни Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби. Време е за заслужени победи и попътен вятър в платната.

Желая Ви спокоен и хармоничен нов месец.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара