Шоуто TOMMYNOW на модната марка Tommy Hilfiger ще се проведе по време на Седмицата на модата в Лондон. На подиума ще дебютира колекцията TommyXLewis за пролет 2020, създадена от дизайнера Томи Хилфигър и британския пилот във Formula 1 и световен посланик на марката – Люис Хамилтън.

Представянето на новата колекция ще е на 16 февруари 2020 г., в галерията за съвременно изкуство Tate Modern (Тейт Модърн) в Лондон. Превърналата се в емблематична за бранда колаборация с шесткратния световен шампион на FIA Formula Onе – Люис Хамилтън, ще бъде фокусирана върху напредъка в сферата на устойчивите иновации, които са в сърцето на тази съвместна колекция.

В колекцията TommyXLewis за пролет 2020 повече от 75% от дизайните са съставени от по-устойчиви материали и чрез партньорства, които намаляват отрицателното въздействие върху доставните вериги. Последната колаборация на TommyXLewis включва 100% памук, от по-устойчиви източници, включително органичен памук и

рециклирани материали, веган алтернативи на кожата,

дънкови материи с ниско въздействие върху околната среда и довършителен препарат miDori® bioWick, изграден на основа на растителни семена, с нисък въглероден отпечатък, осигуряващ бързо съхнене и фиксиране.

Този сезон, заедно с най-новата колаборация TommyXLewis, шоуто ще представи и мъжката, и дамската линия на HILFIGER COLLECTION за Пролет 2020. Дизайнерът черпи вдъхновение от пионерския дух в сърцето на съвременна Америка, като HILFIGER COLLECTION дизайните за пролет 2020 носят усещане за кънтри и рок-енд-рол в комбинация с типични за Източното крайбрежие елементи, като извеждат феновете на пътешествие из емблематичните американски пейзажи.

Колекциите за пролет 2020 ще бъдат показани отново чрез оригинална концепция „Виж сега – купи сега“, носеща подписа на Томи Хилфигър. Всички визии от ревюто ще бъдат достъпни за закупуване в екосистема от онлайн канали и социални медии в повече от 70 страни, както и в магазините на Tommy Hilfiger.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара