Колко тениски имате в гардероба си? Със сигурност те са основната дреха, която ползвате през лятото. Много мъже обаче носят тениски целогодишно, тъй като те са едни от най-универсалните и практични облекла. Днес всеки носи тениски, без значение от възраст и пол. Удобството при ежедневния ни стайлинг е акцентът при съвременното облекло, затова и изборът от дамски и мъжки тениски на пазара е толкова огромен. Ще ви се да имате всичко, което видите в онлайн магазините, но има определени правила при избора на тениска, особено при мъжете.

За разлика от дамите, които този сезон залагат на по-свободните тениски тип туника, при мъжете е много важно да се избере точния размер. Така ще подчертаете ясно изразената мускулатура на ръцете и гърдите и определено ще провокирате дамски интерес.

Точният размер е фактор, който ще накара тениската да ви стои като удобна втора кожа, но за да изпитате удоволствие от това, че тя е върху тялото ви, внимателно подбирайте и материите. За лятото са най-препоръчвани вариантите от памук или комбинация от памук и полиестер. Тук обаче говорим са висококачествени материи, които не позволяват да се чувствате като в тенджера под налягане. За мъжете с гореща кръв и секси тяло тениската и нейната кройка са определящи за самочувствието им. Затова всеки нов избор е съчетание от индивидуалните критерии и изисквания към това облекло. Цвят, щампа, дължина, кройка, дали ще се съчетае със спортния панталон или модни дънки са все въпроси, които трябва задължително да си зададете преди да закупите поредната мъжка тениска.

И независимо, че са едни от най-разпространените облекла винаги избирайте тениските си според вашето телосложение. Ако имате оформено бирено коремче със сигурност ще желаете лекичко да го прикриете с помощта на тениската. Но пък ако имате аполонски форми, то определено ще пожелаете да ги подчертаете.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара