Години наред сме свикнали да виждаме заслепяващи дами в екстравагантни, красиви и интересни рокли на червения килим. При мъжете обаче, нека бъдем честни, преобладава липса на креативност, цветове и дизайн.

Мъжете на Холивуд досега се появяваха в класически, стилни, но стандартни черни смокинги или костюми, което, разбира се, е класика с причина, но често това ги оставя на заден план, докато дамите открадват шоуто в блестящи дизайнерски одежди. Но времената се променят и днешните звезди започват все повече да приемат своята индивидуалност и да разчупват нормата с изборите си на костюми. Експериментират, избирайки по-ярки цветове, смели щампи и

интересни аксесоари, крайно време беше!

През последната година наблюдаваме революция сред мъжките облекла. Започва да се слага край на годините скучни и предвидими костюми. Очакванията са големи, а интересът – изострен. Ярките цветове са една от тенденциите, която успя да пречупи стандарта. Звезди като Малума, Дан Леви, Ник Джонас и Джейк Джиленхол са само част от мъжете, които оставиха на заден план класическите цветове и на тяхно място избраха красиви, богати нюанси като кобалтово синьо и пастелено розово. Смелите цветове, разбира се, са подчертани перфектно от елегантни кройки, които поддържат нивото на класа и създават чувство за висша мода.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Nick Jonas (@nickjonas)

Стилистът Аво Йермагян облича Лесли Одом младши в персонализиран златен костюм Brioni в класическа кройка, но изцяло в златен цвят и с златни шевове от истинско 24-каратово злато – като истинска статуетка от Оскарите.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Leslie Odom, Jr. (@leslieodomjr)

Интересни щампи също се появяват на червения килим. Отличен пример е костюм на Gucci с щампа в стил 70-те, който Хари Стайлс носи на наградите Брит. Моментално оживи червения килим със своя отличаващ се костюм на различни нюанси кафяво квадрати и страхотна кожена чанта за аксесоар.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от @harrystyles

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от @harrystyles

Джейдън Смит постигна подобна реакция, когато се появи с костюм на три части по време на Седмицата на модата в Лондон. Панталонът бе стандартно черно с класическа кройка, докато горната част бе разделена на три – тъмно сиво сако разрязано на половина, бяла риза отдолу с черна вратовръзка и продължението на сакото омотано около кръста му.

Не само кройката бе нестандартна обаче,

самото сако също имаше интересна бяла щампа, която изглежда като нещо извадено от учебника по биология. Джейдън бе избрал да раздвижи тоалета още повече, като бе наслоил множество огърлици и гердани върху вратовръзката си.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Jaden Smith (@c.syresmith)

Но дори костюмите, които се придържаха от части към класиката, предизвикаха визуален интерес. На премиерата на филма Dune (Дюн), главният актьор, Тимъти Шаламе, бе избрал стандартен черен костюм, с черна тениска отдолу, но с нотка модернизъм. Костюмът от две части на Alexander McQueen бе покрит със

сребърни ципове,

които се обвиваха около крайниците му и даваха по разчупен вид на тоалета. На Мет Гала Джъстин Бийбър носи кюстом по собствен дизайн, който имаше интересен туист. Цветът бе класическо черно, с бяла риза, без вратовръзка и от стандартните две части, но крачолите бяха необикновено широки.

Независимо дали изборът е класически или по-смел, ясно е едно, светът на костюмите ще става все по интересен и вече няма връщане назад.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара