EXIMIA се нарича новата италианска апаратура, внесена за първи път в България, който предлага цялостна концепция за моделиране на тялото и гарантира намаляване на мазнините до 40 % в дадена проблемна зона само за седмица терапия. EXIMIA подобрява кислородната наситеност, отстранява излишните сантиметри, моделира и стяга тялото, премахва целулита, тонизира и подмладява тъканите и кожата. И всичко това се случва без оперативна намеса, като например липосукция и всичко опасни последствия от нея.

The team

Концепцията EXIMIA е дело на италианеца Лучано Солдано, който дойде в София, за да я представи. Апаратурата засега може да се изпробва единствено в дерматологичния център Magic Line.

Уредът е мултифункционален и първата стъпка, която предлага, е да задаване на персонализирана стратегия за оформяне на тялото на пациента. Приложението MyTouch 2.0 е софтуер, който създава реалистичен 3D аватар на тялото и демонстрира индивидуалната стратегия и оформяне, както и поетапните резултати от терапията.

EximiaHR77Microdermolift е друго приложение, което подобрява тонуса на кожата и я подготвя за следващата стъпка с нежна ексфолиация, която да гарантира естественото насищане на кожата с кислород и подмладяването й.

Същинската част на EXIMIA е Multipolar Laserporation – уникална и ефикасна алтернатива на липосукцията, която благодарение на патентована технология позволява значително намаляване на подкожните мазнини за кратко време и без никакви странични ефекти. Лазерът действа вътреклетъчно, като атакува митохондриите на мастните клетки.

Накрайникът Endoradiomag е радиочестотна процедура, отговорна за незабавния повдигащ ефект. Магнитната стимулация енергизира железните атоми в кръвоносните съдове, които започват да пренасят повече кислород и така ускоряват естествения метаболизъм. Въртящата се глава на накрайника извършва масажни действия, които засилват производството на колаген и еластин.

Demonstration2

Специалната дръжка Radiolift директно повлиява намаляването на бръчките и в най-трудно достъпните зони, осигурява лифтинг и тонизира кожата. Мултиполярната радиочестотна терапия на EXIMIA оказва благоприятно влияние върху редица проблеми като: целулит, стрии, бръчки, стареене на тъканите и отпуснатост на кожата.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара