Преследвайки спомена за емблематичните серии на „Туин Пийкс“ като вдъхновение, колекцията H&M STUDIO A/W 2018 е своеобразен микс от женствени модели и вечните класики, взаимствани от гардероба на момчетата. Колекцията ни кара да прегърнем идеята за задълъжителното за сезона деним яке в цвят индиго, комбинирано с дънки от устойчив деним, носещи усещане за комфорт. Ключовите модели на колекцията са женствена плисирана пола в неоново червено/розово и строг костюм с дървесен принт от вискоза и коприна.

Защо да избираме само една визия, като можем да разполагаме с целия спектър? От полу-ботите до класически жилетки в колежански стил, от грубия деним с ръб до стилния строг костюм, от кожените рокерски якета до женствени ризи и блузи с пандели и колани. Колекцията носи носталгичния импулс на есента, но ни предлага модернистични начини да го използваме, създавайки неотразима визия.

Можеш да избираш между рокерско яке с фуниевидна яка или вечната класика в лицето на вълнено палто със строга, права линия и лачени полуботи, перфектно комбинирани с ефирна риза и вълнена жилетка в градски шик. Денимът с ръб и висока талия е основен елемент от перфектната визия тази есен.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара