Теленор предлага умния кантар Huawei Body Fat Scale, който в комбинация с приложение за Android и iOS, позволява на потребителите лесно и удобно да проследяват и контролират своите телесни показатели.

Huawei Body Fat Scale позволява, чрез технология за биоелектричен анализ, проследяване на общо девет показателя, включително тегло и телесни мазнини, а също така и индекс на телесната маса (BMI), мускулна и костна маса, процентно съдържание на вода в организма и др.

Мобилното приложение на Huawei Body Fat Scale може да запомни данните на до десет индивидуални потребители. Данните се синхронизират автоматично, чрез Bluetooth 4.1, a за най-точни резултати е налична и умна аларма, която няма да позволи пропускане на сутрешното претегляне. При желание, потребителите могат и да споделят данните от ползването на Huawei Body Fat Scale с приятелите си или треньора си в социалните мрежи.

За изработката на кантара е използвано закалено стъкло, а вграденият LED екран осигурява висока видимост на фона на неговия стилен и изчистен бял дизайн.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара