С идването на сезонa на Скорпион идва и интензивната вибрация на този неподвижен воден знак. Той ще генерира огромна вълна от емоции, изпълнена с много пикове и спадове.

Трудно ще бъде да направим компромис и да отложим неща, които отдавна са на дневен ред.  За много от нас ще бъде от изключително важно значение да се освободим от колебанията и нерешителността си, защото мощното въздействие на затъмнението ще ни придвижи към промени следващите шест месеца.

Коридорът на затъмненията е период от време когато наблюдаваме процеса, а не бързаме с взимане на кардинални решения. Активирайки кармичните северен и южен възли на луната, затъмнението винаги тласка към съдбовни промени.

По правило, когато едно небесно тяло навлиза в сянката на друго, то винаги осветява истини, които са витаели в тъмнината. И тъй като това предстоящо слънчево затъмнение се случва в Скорпион, това чувство се подчертава още повече.

Северният възел в момента е в Телец, където символизира посоката, към която ние, сме се насочили. Това означава, че Южният възел е в Скорпион, което представлява енергията, която сме предизвикани да освободим кармично. И тъй като оста Телец-Скорпион обхваща темите за собственост, ресурс, енергия, обмен, както и даване и получаване, придобивате по-добро разбиране за това къде да очертаете границите си.

Всички ние се борим със страх, мания, ревност и привързаност в даден момент и по време на това слънчево затъмнение сте изправени пред предизвикателството да преодолеете поне едно от тях.

Предстоящото слънчево затъмнение ще разкрие какво трябва да бъде „изметено“от живота ни.

Отстояването на това, което сте надраснали, става още по-важно, когато е включен Южният възел(миналото), тъй като е еквивалентен на свръхмасивна черна дупка. Тези космически събития са известни с отварянето на портали, което означава, че предстоящото слънчево затъмнение ще разкрие това, което трябва да бъде „изметено“от живота ни, независимо дали се чувстваме готови да продължим напред. Плутон (Хадес), богът на подземното царство ще бъде безкомпроисен.

Тъй като затъмненията идват по двойки, лунното затъмнение в Телец ще бъде продължение на слънчевото затъмнение този месец, което ще се състои на 8 ноември. Това ще бъде енергийно продължение на затъмненията, които се случиха през април и май 2022 г. по същата ос.

Частичното слънчево затъмнение в Скорпион се случва на 25 октомври при точно 2 градуса, насочвайки ви да изследвате неизвестното и да прегърнете страховете, които сте избрали да потиснем. Не е лесно да направите това, което ви плаши най-много, но да погледнете страха право в очите също може да бъде изключително освобождаващо. Затъмнението не трябва да бъде травматично преживяване. Всъщност това може да доведе до нещо толкова просто като да се научите как да се доверявате и да се отървете от съмненията. Някои от вас може да се почувстват принудени да прегърнат дълбока болка и да излязат от нея, подготвени да се откъснат от токсичния навик, който изважда най-лошото във вас. Нещо силно ще се прояви и вие  ще стигате до корена на проблема.

Гравитирайки до Венера в Скорпион – където планетата на любовта, взаимоотношенията и ценностите не се чувства в пълният си блясък – може да се отключат склонност към обсесии в любовта, (т.е. прекаляване, несигурност, ревност, притежание), които трябва да бъдат прочистени. Много нова информация около лични и професионални партньорства също могат да излязат за на преден план, така че не се притеснявайте да се изправите срещу сенчестата страна на вашите връзки. Същото важи и за отношението към  парите и чувството ви за собственост и достойнство. Кой в днешно време е перфектен?

Да не забравите да проверите: В кои астрологични домове на вашата натална карта попадат оста Телец-Скорпион и си спомнете какво се е случвало в живота ви през 2013-2014 година.

Обща прогноза по зодии:

Овен

Изправени сте пред предизвикателството да се изправите срещу сенчестата страна на вашите интимни връзки и инвестиции, свързани с пари. Помислете  от какво сте станали зависими? И откъде всъщност произлиза този страх от загуба и/или предателство? Това, разбира се, може да значи също, че може да избягвате да търсите помощ, може би в името на гордостта. Някои от вас може да избягват отговорността за изплащане на дълговете си – емоционални или финансови – или просто се страхуват от идеята да допуснат някого.

Телец

Емоционалната динамика на вашите  партньорства се променя драматично под влиянието на това слънчево затъмнение, особено ако сте потискали желанията си в името на задържането на токсична връзка. Вашият  управител, Венера, също е  знак на „изгнание“, което означава, че има по-голям акцент върху това, което се проектира и усвоява във връзката, а именно когато става въпрос за финанси, ценности и цялостно чувство за самоуважение. Време е да подходите към връзките си с честност и автентичност.

Близнаци

Добре е да поставите твърди граници в ежедневния си живот. Емоционалните теми около вашите здравословни навици и ежедневни дейности са изведени на преден план при това слънчево затъмнение. По-важното е, че ако има страхове около тези теми, може би дори очаквания, които несъзнателно сте си поставили, важно е да помислите как това може да повлияе на вашето умствено, физическо и духовно здраве. Прекомерното натоварване може да доведе до изгаряне, така че се уверете, че давате приоритет на грижата за себе си.

Рак

Страстите са силни. Ако установите, че търсите повече потвърждение от другите от обикновено, това затъмнение ви принуждава да преосмислите начина, по който изразявате мнението към другите хора и това, че те не са отговорни за вашето щастие. По време на това затъмнение вие сте призовани да се изправите срещу начина, по който действате спрямо желанията си и се опирате на определени пороци, за да се почувствате цялостни. Освен това ви принуждава да се свържете отново с уникалните таланти, които сте пренебрегвали.

Лъв

Поддържането на здравословен баланс между професионалния и личния живот изисква увереност и смелост, но въпреки това, което може да „липсва“ в личния ви живот в този момент, това слънчево затъмнение е тук, за да запълни свещеното ви пространство и да засади отново емоционалните ви корени. Вие обаче няма да имате друг избор, освен да свършите работата! Ако личният ви живот не е бил съвсем уютен, време е да пренасочите усилията си.

Дева

Често сте известни със способностите си за наблюдение и анализ, но има тънка граница между това да обичате детайлите и да сте стратегически до степен да упражнявате твърде много контрол. Други може да имате естествено нежелание да говорите и търсите истината си. Обединявайки сили с Венера, това слънчево затъмнение ще се почувства като мощно нулиране, което ви позволява да прочистите и освободите остарелите нагласи и сенчестите блокажи, които са ви възпрепятствали личното ви развитие. Същото важи и за тези от вас, които са се борили с братски и сестрински отношения, тъй като връзката ви е на път да достигне момент на пълен цикъл.

 

Везни

По-ниската вибрация към цялостното усещане за сигурност се фокусира при това слънчево затъмнение. Изправени сте пред предизвикателството да се откажете от страховете, привързаностите и финансовите навици, които са пречели на способността ви да достигнете по-високо ниво на самоувереност. Имали ли сте мислене за недостиг? Прекалявали ли сте, след като сте се отказвали от себе си твърде бързо? Вашето възприятие за стойност и изобилие се регенерира. Време е да се свържете отново с вътрешната си стабилност.

 

Скорпион

Твоята нова ера започва! Когато погледнете назад към лунното затъмнение във вашия знак, което се случи през май, как се е развил личният ви живот оттогава? С какви истини сте се сблъскали в себе си? Слънчевите затъмнения поставят началото на мощни нови начала и това духовно нулиране стига до корена на това, което трябва да бъде прочистено и освободено. В съвпад с Венера, динамиката на вашите взаимоотношения няма да бъде изключение, тъй като сте призовани да се изправите срещу по-високите и по-ниските честоти, които сте усвоили по пътя. Отнасяте ли се към хората около вас по автентичен начин?

Стрелец

Лечението е дълъг процес и  отнема време, така че няма нужда да поставяте таймер. Вие сте на прага на духовен пробив и това слънчево затъмнение ще ви поведе. Това е особено важно за тези от вас, които са били небрежни към своето емоционално и духовно благополучие или може би се чувстват заклещени в повтарящ се цикъл на самосаботаж. Страховете и токсичността може да не са видни в началото, но начинът, по който се чувствате, след като сте прекарали време с някого, говори много.

Козирог

Какъв си, когато си заобиколен от приятели, колеги? Чувствате ли се енергизирани или изтощени след това? Динамиката на вашите приятелства, визия за бъдещето и чувство за принадлежност към света е в разгара на мощна трансформация, тъй като вие сте призовани да прочистите сенчестите идеологии, които са ви блокирали да изпълните духовната си мисия.

 

Водолей

Има голямо нулиране, което се случва по отношение на авторитет, кариера и репутация , особено когато става въпрос за вашите страхове и/или несъзнателно желание да запазите контрола. Като цяло, това слънчево затъмнение ви предизвиква да се изправите срещу кармичните модели и традиции, предадени ви от родителска фигура, докато други от вас отделят това време, за да размишляват върху „образа“, който съзнателно или несъзнателно сте представяли на останалата част от света. Същото важи и за онези от вас, които са се почувствали обременени от очакванията, възложени върху вас, което след това е довело до това да се отклоните от истинското призвание на душата си. Откъде всъщност произтичат вашите амбиции?

Риби

Какво наистина ви спира да достигнете хоризонтите си? Катарзисно и просветляващо, това слънчево затъмнение е тук, за да ви освободи от  възгледи и системи от вярвания, които несъзнателно са блокирали пътя на вашата душа. В съвпад с Венера, това може да включва и връзката ви с духовността, както и вашето висше Аз. Нови теми на интерес и кариерни цели също са вероятни през следващите шест месеца, но признаването, че това е вашето индивидуално пътуване към себеоткриването, е от ключово значение. Зависи и от това колко сте готови да се впуснете в неизвестното. Не подкопавайте желанието си за приключения.

Повече за Цветелина: www.beastarforever.com

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара