Есенният коридор от затъмнения започва на 25 октомври със Слънчево затъмнение (затъмнение на Духа) в Скорпион и завършва на 8 ноември с Лунно затъмнение (затъмнение на Душата) в Телец.

Това е решаващ период, време на трансформация, възможност да промените драматично живота си – за добро или за лошо. Така или иначе, той няма да е същият като предишните шест месеца. Есенният коридор на затъмненията през 2022 г. актуализира темите, които ще получат своето развитие през следващите 6 месеца.

Коридорът на затъмненията от 25 октомври до 8 ноември започва при стационарен Сатурн в силна позиция. Планетата на кармата, нормите и структурата, излиза от своето ретроградно движение, което може да се приеме като известна гаранция, че през следващите месеци ще бъде постигната нормалност и поне известна стабилност по света.

Оста Телец-Скорпион се свързва с кризите, процесите на пречистване и трансформация, парите и природните ресурси.

Затъмненията винаги се случват в близост до лунните възли, които определят вектора на човешкото развитие и еволюционния цикъл на света. Традиционно затъмненията предизвикват подсъзнателна тревога, съмнения и влошаване на здравето. През тези периоди животните се държат много неспокойно, а често и агресивно. Причината е, че слънчевото или лунното затъмнение винаги е взаимодействие между Слънцето и Луната, а

слънчевите и лунните цикли оказват голямо влияние върху всички живи същества.

На 25 октомври в 14:00 ч. ще настъпи новолуние, което е слънчево затъмнение в Скорпион във втори градус на Южния лунен възел (настройка), което ще промени отношението към статуквото и ще помогне да се нулират програмите от последния сезон на затъмненията.

Зодиакалният знак Скорпион описва въпросите на живота и смъртта, разрушаването на старото и възможностите за развитие на ново ниво. Това е и темата за властта и големите пари, световните корпорации, ядрената енергия. Затъмнението в този знак превръща текущите процеси в друго състояние, насърчава регенерацията като възможност за запазване на ценен ресурс.

Венера е близо до слънчевото затъмнение на 25 октомври, а планетата е в Скорпион със слаб статус – екзорсизъм.

Това може да се прояви като криза в личните и бизнес отношения, имуществени и финансови проблеми. Този, който умее да поддържа баланс между материалното и духовното, който се стреми към мир и създава условия за обединение на хората, ще успее да избегне неприятностите.

Есенният коридор на затъмненията през 2022 г. е период на пробуждане и осъзнаване на истината, в който светът ще види лицето на агресора и разрушителя – режима на Путин в Русия.

1 ноември 2022 г. е денят в средата на календара между две затъмнения и носи със себе си интензивни енергии, които за миг могат да преобърнат всичко на 180 градуса. Но това е силен потенциал, най-важното е да го използвате правилно и да не се страхувате от реакцията на обществото на вашите действия. Не напразно се казва, че късметът помага на смелите! В този ден можете да преобразявате ситуации, да променяте заобикалящата ви действителност, да влияете на хората. Интелигентният, разсъждаващ и мислещ човек е способен да постигне висок духовен растеж с правилното използване на своя потенциал. Много хора са способни да навлязат дълбоко във вътрешния си свят, за да решат дълбоко личните си проблеми.

На 8 ноември в 13:59 ч. е моментът на пълнолунието, като този път лунното затъмнение в Телец в шестнадесети градус на Северния лунен възел (Асцендента) ще затвори есенния коридор на затъмненията. В този ден се полагат основите, подготвя се почвата за конструктивни промени през следващите дни, за обновяване и подмладяване, за да допуснете новото и трайното в живота си.

Ретроградният Уран в близост до лунното затъмнение създава изненадващ ефект на всички нива – външни и вътрешни, социални и лични. Може да се случи всичко – от мащабни революции и засилено противопоставяне до внезапно приключване на военни и политически процеси.

През първото десетилетие на ноември няма смисъл да правите планове – това е период,

в който живеете на момента.

Но това е добро време за себепознание и намиране на баланс между вътрешната хармония и външното благополучие. Това може да се постигне само чрез дълбоки трансформационни промени, като се изхвърли баластът на остарелите концепции и програми, както и натрупаната воля.

Коридорът на затъмнението през есента на 2022 г. се затваря по време на ретроградния Марс в Близнаци (30 октомври 2022 г. – 13 януари 2023 г.), което създава напрегната атмосфера през първата половина на ноември, измествайки активната фаза на военните действия в пасивна.

В този момент трябва да помислите за личната си стабилност и сигурност, за това какво можете да направите за любимия човек, за да подобрите връзката си.

Ретроградният Марс в коридора на затъмнението повдига кармични въпроси, свързани с мъжете. Също така планетарните му влияния възпрепятстват всеки процес, пречат ви да отстоявате убежденията си, тъй като мотивацията е загубена.

Цялата сила и енергия в тези дни е насочена навътре, към себе си, което създава агресивни, саморазрушителни енергийни потоци. Разбира се, ако човек спазва законите на кармата, вероятността да си навлече неприятности е значително по-малка, тъй като периодите на затъмнения са време на кармична проверка.

Всичко зависи от това доколко съзнателно живеем и следваме законите на Вселената. Някои просто получават автоматично кредит, а други отново преминават през болезнени кармични уроци.

8 ноември 2022 г. е повратен ден, в който има възможност да се излезе от кризата, да се промени негативната ситуация, като се вземат решения, които ще променят вектора на текущите събития от разрушение към възстановяване и по-нататъшно развитие.

Време е да преодолеете себе си и да погледнете към бъдещето!

Разкажете за страховете си, летящите си желания и съмненията си и оставете в миналото това, което ви пречи да продължите напред. Успехът до голяма степен зависи от нивото на личната сила и способността за борба, от умението да се поддържа баланс между материалния и духовния живот.

Тъй като възприятията за реалността се изкривяват по време на затъмненията, през този период, както и в деня преди и след затъмнението, е препоръчително да правите най-простите неща, да не започвате нищо ново, да не влизате в брак или други партньорски отношения. Това не е подходящ момент за преместване, операция, напускане на работа или започване на нова работа.

Периодите на затъмнения подготвят за нов цикъл, налагат промени и показват, че е време да направите някои промени в живота си. Това е

време за изплащане на кармични и всякакви други дългове

и за придобиване на ценен житейски опит. Затъмненията са благоприятни за работа върху себе си, за анализ на минали събития, за установяване на причинно-следствени връзки между минало и настояще.

Затъмненията през есента на 2022 г. принадлежат към серия, която се свързва със силата и властта, борбата,

победата на силите на светлината над тъмнината.

Тя създава излишък от силна енергия и необходимост да я реализирате по различни начини. Но човек може да се възползва от този коридор на затъмненията само ако се занимава с творческа дейност. Ако това не е направено, има вероятност от инциденти, наранявания и конфликти, както и от любовни разочарования. Затъмненията от серията 6 S ще имат силно въздействие върху екипите от хора, налагайки нов начин на изграждане на лични и бизнес отношения.

Всички хора са засегнати от затъмненията в по-голяма или по-малка степен. Телецът и Скорпионът, особено родените през първата и втората декада на зодиакалния месец, ще бъдат засегнати този път. Има малък брой хора, родени по време на затъмнения – това са хора

със специална съдба и висока социална отговорност.

Затова транзитните коридори на затъмненията им влияят по особен начин, помагат да се определят нови точки на растеж и по-нататъшен вектор на развитие. Можете да разберете повече за себе си, като се свържете с астролог за лична консултация.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара