Честно, не разбирам жените, които имат резерви да пазаруват онлайн. Тази тема в дамска компания винаги възбужда ораторските ми заложби и вдъхновено обяснявам, че онлайн пазаруването е страхотно изживяване – откривателство, естетическо и емоционално удоволствие, което освен че задоволява по-изкусно шопинг манията от обикалянето на магазини, пести време и нерви. А и пари. Можеш да разглеждаш и избираш нощем в леглото, вечер на дивана с чаша вино, в таксито, градския транспорт или автобуса за Созопол… Дори самото разглеждане те инспирира да експериментираш и комбинираш.

А после идва следващият кеф – куриерът донася избраната дреха. Пробваш бавно и с кеф пред собственото си огледало с подходящите аксесоари, бельо и обувки… разхождаш се като модел и се оглеждаш в очите на любимия мъж и всички околни. Ако не ти/им харесва – викаш куриер или минаваш през близкия офис и връщаш, а парите бързо се озовават обратно в банковата ти сметка. Опциите за плащане също са много – наложен платеж, чрез ePay, PayPal, с кредитна или дебитна карта. Без никакъв риск.

Тези дни един от лидерите в дамската мода и любима моя онлайн шопинг дестинация  – Ivet.bg, празнува

10-годишнина – с все повече фенове и клиенти. 1 021 479 са последователите на бранда във Фейсбук!

И това въобще не е изненадващо! Ivet е любима марка на градската работеща жена по много причини. Онлайн магазинът изкушава с огромно разнообразие от модерни и стилни дрехи в съвършено съотношение цена-качество. Всяка седмица сайтът се обновява с нови модели и колекции. Дизайнерите на Ivet следят най-актуалните световни модни тенденции, избират силуетите, кройките, цветовете и материите и поръчват ушиването им в европейски фабрики специално за бранда. С железен качествен контрол. А след това се продават единствено в онлайн магазините на Ivet – след успеха в България, брандът печели клиенти и фенове и в Полша, Хърватия, Словения, Румъния и Гърция.

Много от своите дрехи Ivet снимат върху реални момичета и жени (не професионални модели) в естествената им градска среда, по начин по който да си представиш себе си в този аутфит. И да се вдъхновиш за нови комбинации на дрехи и аксесоари, с които да излезеш за работа, на парти или почивка.

И не е никак случайно, че брандът спечели лоялността на стотици хиляди клиенти и благосклонността на известни личности и блогъри. Сред тях са:

@janayaneva, Жана Янева, Мис България;

https://www.instagram.com/p/BqmgmelFy7d/

https://www.instagram.com/p/Bpr0pRwFihK/

@palomaamiteva, Палома Митева, инстаграм блогър;

https://www.instagram.com/p/BryrGcNBIqi/

 

@iammissph,  Петя, инстаграм блогър;

https://www.instagram.com/p/Bpt3eKQhO-s/

@boyanna1, Бояна Маринова, инстаграм блогър;

@dilyanapopova_official, Диляна Попова, актриса;

@imvii1 Вероника, инстаграм блогър;

@kalinashopova, Калина Шопова, актриса

https://www.instagram.com/p/BrP8d_ODHq5/

Честит рожден ден!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара