2019 е годината, в която ще се роди детето у вас. То беше заченато през 2017, през цялата 2018 растеше и се развиваше, а през 2019 истинският ви Аз ще се появи на бял свят. Ще бъдете призовани да се отнасяте към него с грижа и състрадание, да го отглеждате с любяща доброта и да му дадете безусловната обич, която майката дарява на новородената си рожба.

Предстои ни интересна година. Редица планети се завръщат в дома на своите знаци, където нищо няма да възпрепятства работата им – все едно засаждате растения на местата, от които са произлезли. От 2012 вече имаме Нептун в Риби, от декември 2017 – Сатурн в Козирог, а от ноември 2018 – Юпитер в Стрелец. Това е много хубаво. Транзитът на Юпитер – планетата на сполуката и щедростта, в Стрелец е изключително благоприятен. Този аспект носи късмет, синхроничности, движение по течението, експан­зия, а така също възможности за пътуване и образование.

Поръчайте книгата от тук.

2019 година ще бъде арена на редица противоположности. От една страна, тя ни приканва да се фокусираме върху семейството, родителството и свиването на гнездо. От друга, тя ни подтиква да обърнем изрично внимание на кариерата и професионалното си развитие. Ще усетим на гърба си как противопоставя късмета, възможностите и сполуката на забавянията, предизвикателствата и дисциплината. Добре е да свикваме да се чувстваме едновременно чудесно и ужасно. С други думи, имаме всички основания да наречем 2019 маниакално-депресивна година, в която ще трябва да се научим да постигаме равновесие и да съчетаваме противоположностите.

Желая на вас и на вашите близки, приятели и домашни любимци щастлива и здрава година на изобилие, съзидание, любов и приключения. Прекрасно е да бъдеш човек, а ние сме щастливци, че сме се преродили в зората на Епохата на Водолея, епохата на осъзнатостта.

Уроците за всеки зодиакален знак

Превод от Делян Загарьов от awakening.land

ОВЕН: Аз съм моята мисия.
2019 Интеграция: Кариера и дом.

2019 продължава пътуването ви към промени, преоткриване и проявяване на кариерата ви. Сатурн, Господарят на Кармата, великият учител и наблюдател, ви помага да възстановите формата на вашия професионален живот. Вие сте овчарят, водачът на зодиака, и ние очакваме, вие ​​смело да отидете там, където ние не смеем да отидем. Вие сте пионерите и вашата работа през тази година е да продължавате да разширявате границите на това, което знаем, че е възможно. Вие сте като Рицарите на Кръглата маса, в търсене на Светия Граал. Следването на път, който вече е проправен от друг, е нещо, което е неприсъщо за правене за Овните. Тази година наистина можете да вложите всичките си усилия в кариерата. Ако сте доволни от избора си в професионалния си живот, тогава това е годината, в която да вложите много енергия, планиране, фокус и издръжливост, за да се случи това. 2020 г. ще продължи вашето професионално пътуване, затова ви предлагам да се подготвите за маратон, а не за кратък спринт. Ако обаче, не сте доволни от професионалния си избор и искате да направите промяна, това е добра година, за да направите скока. Това е годината, в която да откриете или да продължите мисията си. През 2019 г. можете да убиете дракона и да спасите принца/ принцесата. Тъй като Плутон (трансформация), Сатурн (фокус и тежки уроци) и затъмненията (ускоряване на процесите) се сближават в дома на кариерата ви, е благоприятно време да направите промени и да определите вашето призвание, както и да намерите мисия, която да ви подтикне към действие.

Тъй като Сатурн сега преминава в дома на бащите, менторите, наставниците и авторитетните фигури, може да осъзнаете, че е по-трудно да се справите с някои шефове или хора, които имат власт над вас. Опитайте се да използвате затъмненията през януари, юли и декември, за да поправите или излекувате връзките с фигурата на бащата. Трудно е да кажеш на Овен какво да прави. И още по-трудно е за представителите на зодията да бъдат подчинени на шефове и да се вслушват в другите. Но, не забравяйте, че можете да помогнете на шефовете си, като извоювате някаква независимост или автономия на своето работно място, където можете да имате свободата да водите и вземате сами решения.

ТЕЛЕЦ – Променям се.
2019 Интеграция: Автентичност в комуникацията.

2019 е влакче на ужасите за вашето племе. Уран, планетата на непредсказуемостта и хаоса, се мести в и извън вашия знак от май 2018 г., а вие ще ѝ бъдете домакин до 2026 г. Но, от ноември 2018 г. до 6 март 2019 г., Уран е ретрограден за кратко посещение обратно в Овен, което ви дава малко почивка. От март 2019 г. нататък се връщате отново под влиянието на Уран.

Има един начин да се опише Уран в Телец: п-п-п-промени. Уранът, транзитиращ в Телец, се случва веднъж на 84 години, така че ако не сте в края на 80-те си години, вие не сте преживявали този аспект преди. Тъй като Уран представлява и оригиналност, футуризъм и технологии, следващите няколко години предлагат чудесна възможност да надстроите и актуализирате себе си и живота си (upgrade & update – изрази използвани при надстройка и актуализация на софтуеър, бележка на преводача). Тази година хората, родени на 20-26 април, ще усещат Уран да се движи над тяхното слънце. Този транзит кара живота ви да минава като през влакче на ужасите, внезапни промени и обрати. Бъдете внимателни да не бъдете бунтовници без кауза и причина.

Сатурн, Господарят на Кармата, продължава своето учение във вашия дом на истината и автентичността. Тези уроци започнаха миналата година, но сега стават по-силни, тъй като Юпитер, планетата на истината и философията, се превръща в Стрелец, знак за автентичност. Вие не само учите за истината. Също така, от вас се очаква да преподавате тази благородна концепция на другите. Тази година се върти около образованието, връзката с мултинационални организации, изследването на света, като се срещате с чужденци и срещате различни култури, или пътувате в чужбина. Тази година ще трябва да си зададете въпроса какво е важно в живота ми? За какво съм готов да се бия? Какъв е моят морален компас? Какви са моята мисия и ценности? Ще трябва да се изправите пред лъжци, крадци и хора, които са нечестни. Те ще бъдат вашите дяволи, опитвайки ви да ви изкушат от пътя на себе-откриването ви. Не забравяйте, че когато Сатурн е във вашия дом на истината, всяка лъжа, умишлена или невинна, бяла, черна или сива може веднага да предизвика реакция. Като имате предвид това, бъдете внимателни да не изневерявате на половинките си, данъците, приятелите или себе си.

БЛИЗНАЦИ – Мисля да мисля по-малко.
2019 Интеграция: Талантите ми и талантите на партньора ми.

Скъпи Близнаци, 2019 ще ви се стори много любопитна и интересна. Това е чудесна новина за вас, като знак на промяната. Кой друг в зодиака оценява промяната и движението като вас? Сатурн, Владетелят на Кармата, наблюдателят според Кабала, е дълбоко във вашия дом на смъртта и трансформацията. Звучи страховито и наистина е, като се има предвид, че затъмненията ще се присъединят към Сатурн във вашия дом на подземния свят, чийто домакин вече е Плутон, Господарят на смъртта, от 2008 г. насам. Някои казват, че Близнаци, въздушен знак, е най-повърхностният знак, архетип, който се интересува от всяка тема под слънцето, колкото да знае достатъчно, така че да може да участва в смислен разговор с всеки, когото срещне. Няма да кажа дали смятам, че това е вярно или невярно, но мога да ви обещая едно нещо. Веднъж на 30 години, вие ставате по-дълбоки от всеки друг знак (дори от Скорпион). Сега е време да си поемете дълбоко дъх и да се гмурнете дълбоко. Сатурн е в дома на сексуалността, смъртта, трансформацията, интимността и окултизма, това не е вашето естествено място да се подвизавате. Но тази година ще изпитате голям интерес в разследването, изследвания на херметизма (Херметизъм е философия, учение за висшите природни закони, основаващо се на религия, философия и езотерика, бележка на автора), лечението и терапията, смъртта и задгробния живот, както и всички форми на трансформация. Тази година се разпадате и през следващата година ще възкръснете.

Сатурн във вашия дом за трансформация може да ви помогне да се потопите по-дълбоко в ново изследователско поле. Сатурн може да съсредоточи енергията си в инвестиции, производство и работа с парите и талантите на други хора. Но Сатурн може да ви научи на някои сурови уроци с данъци, застраховки, както и скръб. Така, че бъдете много внимателни.

Сатурн също ще иска да разгледате вашата страст и сексуалност. Някои Близнаци ще се чувстват като в пашкул, безсмислен, асексуален и “разведен” със страстта им. За други Близнаци (да, вие сте двоен знак) този аспект може да трансформира начина, по който виждате вашата сексуалност, това, което ви привлича, и може би дори да ви накара да изпитате страст по нов начин.

Допълнително към кармичното положение на Сатурн в дома на смъртта, е преминаването на Уран, жокерът и господарят на хаоса във вашия дом на мистицизъм и минали животи. Има много неща да се случват тази година, така че ако искате да се изчистите, да се пречистите, да се детоксикирате и да се откъснете от пречките, които ви задържат, 2019 е годината, която сте очаквали.

РАК – Чувствам се всеки и всичко около мен.
2019 Интеграция: Аз и ти.

2019 е година е събитийна година за вас. Знам, че искате да отделите времето за почти всичко, което правите, но тази година със затъмненията в знака си, нещата се движат по-бързо от преди. Тази година има много действия в Козирог, вашият противоположен знак. Със Сатурн, Плутон, някои от затъмненията и през декември, Юпитер, всички, събиращи се в Козирог, енергиите ще преливат в знака ви. Освен това, Северният възел, наречен още “Ръководител на дракона”, е транзитиращ във вашия знак за първи път от 2000-2001 насам. От жизненоважно значение е да се върнете на 19, 38 и 57 години, за да видите какво иска да ви научи Драконът. Ръководителят на лунния възел на Дракона, както видяхме по-рано, е математическа точка в диаграмата, която ни казва какво желае душата ни да научи. От ноември 2018 г., когато Драконът се премести в Рак и сега диша вода, всички ние трябва да научим уроците, които преподава вашия знак. Това означава, че през следващите две години ние зависим от вас, Раци, за да ни казвате как да се държим. Това означава, че сега сте майка/баща на драконите. От вас зависи да опитомите, летите, да насочвате, да храните и да контролирате дракона. Трябва да дадете пример с вашето състрадание, безусловна любов, приемане, родителски умения, лечебни таланти, грижовни способности и прошка. И повярвайте ми, ние ще ви провокираме отново и отново, за да видим дали все още ни обичате, въпреки че ние ви прекарваме през ада.

Сатурн, Лордът на Кармата, продължава своята пътека през вашия дом на взаимоотношенията и партньорството. Това е седмият дом, който се споменава в известната песен “Водолей” от мюзикъла “Коса”. Това е вашето време да погледнете дълбоко във всичките си важни взаимоотношения в работата, в живота, особено в договорните отношения, и да ги изследвате. Много от вас ще се оженят, мнозина ще се разведат, а някои ще направят и двете през следващите две години. Сатурн се опитва да коригира начина, по който се справяте с вашите партньори, тези, които сте избрали да отразяват истинското ви аз обратно към вас. Това е година, в която можете да скъсате модели в отношенията си и драстично да подобрите връзките си със значимите за вас хора, особено по време на затъмненията през януари, юли и декември. Транзитът на Сатурн в този дом, също може да се прояви като предизвикателство от страна на вашите врагове, правни въпроси и съдебни дела. Бъдете предпазливи и си наемете добър адвокат.

ЛЪВ – Аз ще служа!
2019 Интеграция: Подновяване и ангажиране.

Последните две години бяха като увеселително влакче за котките в зодиака. През 2017 г. и 2018 г. Северният възел е бил в знака ви за първи път от 1998 г. насам и е пренасочвал затъмненията към вас. През последните две години, особено през февруари и юли- август, почувствахте, че животът ви ускорява и ви тласка към нови граници. Сега, когато Северният възел се е отдалечил от вас и е в Рак, ще чувствате по-малко стрес и допълнителни отговорности. През 2019 г. можете да ближете раните си и да си почивате.

Сатурн, Господарят на Кармата, ви помага да подобрите работата, диетата, здравето и рутинната си. Сатурн не е добра или лоша планета. Той ни учи какво трябва да се усвои, за да израстваме. Сатурн ни помага да идентифицираме и да разчупим моделите. През 2018 г., тази година (2019), както и през 2020 г., от вас се иска да промените начина, по който работите, вашата рутина и вашия график. Ключовата дума за следващата година продължава да бъде “служене”. Знам, че сте от кралска кръв и че трябва на вас да се служи, но веднъж на 30 години разбирате какво е служене и как работи то. През 2019 г. трябва да овладеете тази концепция. Вашето здраве се определя от това как служите на тялото си: какво ядете и как се упражнявате. Вашата работа и успехът във вашата работа зависят от това как служите на вашата мисия или как да позволявате на вашите подчинени и служители да ви служат. Може да има промяна в това къде и какво правите като работа. Също така, може да има някои предизвикателства пред служителите ви или необходимостта от промяна на хората, които работят за вас или под вас. Също така, има вероятност хората под вас в работата или вашите колеги да имат трудно време в личния си живот, което би могло да повлияе на способността им да работят.

Тъй като Сатурн е във вашия дом на здравето, той може да донесе някои трудности в тази сфера. Така че, моля, отделете повече време за изцеление, тренировки, здравословно хранене или подмладяване. И тук се появява парадокса за вас за 2019 г. От една страна, скупчването на планети във вашия дом на работа и здраве се фокусира върху ангажирането ви със службата и това да сте винаги на разположение за другите. От друга страна, лунните възли ви карат да пуснете работата и служенето, да се оттеглите, да се свързвате с мистичното във вас, да се фокусирате върху духовността и да медитирате под дърво за година или две.

ДЕВА – Служа на творчеството.
2019 Интеграция: Деца и приятели.

2019 продължава пътуването ви в областта на любовта, щастието и децата. Вие си свършихте работата като счетоводители на всички. Приключихте с това да бъдете редактор и да се криете зад кулисите. Това е годината да бъдете звездата, да сте на сцената и да се научите как другите да ви служат. Тъй като тази година е обявена за годината на раждане на вашето вътрешно дете, транзитите на Сатурн, Плутон, затъмненията и Юпитер ще улеснят този процес. Вече не е нужно да бъдете супер-бавачки или супер грижовни. Можете да бъдете детето.

През последните 12 месеца се занимавате с въпроси като: Къде е моята любов? Къде е моето щастие? Какво кара сърцето ми да се усмихва? Как мога да използвам творчеството си? За някои от вас, Деви, е време да промените отношенията си с децата си, независимо дали те са вашите истински деца или бебешки проекти. Със стелиума (астрологически термин, който означава период, по време на който група планети попадат в един зодиакален знак или един конкретен дом от астроглочината карта, бележка на преводача) през 2019 г. в дома на децата, както и това, че тази година (2019) е година на раждането, вие сте повече от готови да родите нещо огромно в живота си. Но както винаги, ще го направите по тихия и скромен начин, по който сте свикнали да правите всичко останало. Няма драма, просто практично, резултатно и ефективно раждане и появяване на бял свят.

Сатурн, Господарят на Кармата, продължава пътуването си през вашия дом на любовта, щастието и спорта. Затова 2019 е чудесно време да се съсредоточите и да си наложите много дисциплина, време и усилия във връзка с ново хоби или физическа активност. Знам, че за една Дева това може да звучи неприлично и дори глупаво, но погледнете на това, като на инвестиция във вашето вътрешно дете. В крайна сметка тази инвестиция в себе си може да стане прагматична и практична. Опитайте се да се върнете по време на пубертета си и да видите дали в училище има предмет, който ви е очаровал или в който сте били отличници, или може би извънкласна дейност, която сте изоставили по-късно, и вижте дали можете да дадете на вашето вътрешно дете нещо от това, което то е загубило.

Тъй като Сатурн е във вашия дом на любовта, той може да ви представи потенциален партньор, но с някои предизвикателства. Може би потенциалният партньор няма да е на разположение или внезапно ще трябва да се измъкне от града по работа. Не се обезкуражавайте. Сатурн ви тества, за да види колко сте сериозни и упорити. От декември, когато Юпитер навлиза във вашия дом на любовта за цялата 2020 година, романтичните взаимоотношения ще станат по-лесни.

ВЕЗНИ – Балансирам дома и кариерата си.
2019 Интеграция: Личен и професионален живот.

2019 продължава пътуването ви към лечение, фокусиране, коригиране и преструктуриране на дома и семейния живот. Сатурн, Господарят на Кармата, великият учител, ви помага да възстановите своето жилище, вашата черупка, вашия храм. Веднъж на 28 години, Сатурн се връща към основата на вашата карта и почиства мазето ви. Когато Сатурн преминава в най-ниската част на вашата диаграма, той ви помага да изчистите дълбоко вкоренените емоционални проблеми, датиращи отпреди 28 години и/или от ранна детска възраст. Това означава, че нещата, които сте замитали под килима в продължение на десетилетия, излизат отново на повърхността и изискват внимание и изцеление. Вие вече сте работили усилено в продължение на една година за създаване на семейство, за подреждане на вашето местообитание, за смяна на дома, работа с членове на семейството и съсредоточаване върху ключовата фраза “чувствам се”. Дори вашите взаимоотношения с вашата майка и майчински фигури, бяха и са, преминаващи през настройка и напасване. Тъй като Везни е знак за взаимоотношения, Сатурн във вашия дом (астрологично, бележка на преводача) на дома и семейното огнище, ви помага да разберете връзката между обстоятелствата в ранното детство и вашите настоящи значими взаимоотношения. Това се потвърждава и тъй като Хирон, раненият лечител, се е придвижил в дома на взаимоотношения ви, внасяйки в откритите стари рани огорченията от миналото, които засягат всичките ви партньорства в работата или в живота.

Сатурн също преминава във вашия дом на “края на нещата”, което ви помага да получите решения и завършване. 2019 е добра година за затваряне на кръгове, завършване на цикъла и довършване на нещата, които напълно съответстват на енергиите на номер 12, свързани с тази година. Тази година можете да счупите моделите, които ви карат да живеете въртейки се в кръг.

Тъй като Северният възел е в Рак, знак за дома и семейството, той ви моли да научите уроците на прошката и състраданието. Както можете да видите, през 2019 г. има планетарно сходство, което ви помага да оправите всичко на домашния фронт, както и да увеличите емоционалната си интелигентност. Това ще бъде особено мощно през декември, когато Юпитер ще влезе в дома (астрологично) на вашите дом и семейство, предоставяйки възможности да закупувате имоти, да ремонтирате жилище, да се преместите на по-добро място или да създадете семейство.

СКОРПИОН – Трансформирам комуникацията.
2019 Интеграция: Моята истина срещу вашата истина.

2019 продължава да трансформира вашата комуникация и връзката ви с логос, думата. В много традиции силата на думата е силата на сътворението. В Битието Елохим каза: “Нека бъде светлина” и имаше светлина. Не Бог си помисли или Бог си представи, а Бог каза. По същия начин, магическото заклинание “абракадабра” означава “ще създам това, което казах.” Ако Скорпион е знак за магия, тогава следващата година се учите как да използвате думите, комуникацията, буквите, цифрите и знаците в служба на трансформацията.

Като потаен знак, архетипът на шпионина, някой, който слуша и не говори, някой, който държи картите си близо, може да не ви е удобно да фокусирате толкова много внимание върху комуникацията. Въпреки това, когато Сатурн, Господарят на Кармата, великият учител в във вашия дом на общуването, той ви принуждава да погледнете как се свързвате с другите, както и да създадете нова инфраструктура на вашата комуникация. Какво е вашето послание? На кого искате да изпратите съобщението? През 2019 г. ще се очаква от вас да бъдете свръзка, посредник, някой, който може да превежда противоположни сили и да изгражда мостове. 2019 ще поиска от вас да обмислите идеята да прекарате повече време в писане или още по-добре, да промените изцяло начина, по който обикновено общувате. Тъй като вие сте знак за изцеление и терапия, това също може да се прояви в новооткрита способност да трансформирате хората, като използвате езика. Ако винаги казвате “Аз мисля…” може би трябва да опитате с “Аз вярвам…” или “Аз чувствам… “

Бъдете особено внимателни по време на затъмненията (изброени по-долу), най-вече през периода от 7 до 31 юли, когато ще има и ретрограден Меркурий, и затъмнения. Това може да бъде най-трудният период за комуникация.

Сатурн в дома на бизнеса може да ви помогне да мислите, да измислите и да изразявате идеи за нов проект или стремеж. Тъй като Сатурн също е във вашия дом на маркетинга, ще трябва да се научите да говорите за себе си или за своята работа и да се уверите, че се промотирате. Ако никога не го правите, добре, това е, което Сатурн се опитва да ви научи. Ако пък сте се пазарили и промотирали досега по определен начин, сега е година да опитате нова форма на промотиране на себе си.

СТРЕЛЕЦ – Аз виждам своята стойност 
2019 Интеграция: Моите ценности спрямо ценностите на партньора ми.

2019 продължава пътуването ви, към откриване на истинския ви потенциал, талант и самоуважение. Тези уроци започнаха отдавна. В края на 2014 г. Сатурн, Господарят на Кармата, великият учител, се премести в знака ви и започна да ви променя. Вече не можете да пренебрегвате проблемите си, подписвайки се с оптимизма си и поведението щастливецът има късмет. През декември 2017 г. най-сетне се освободихте от Сатурн и през 2018 г. бавно се възстановихте и запалихте отново огъня си.

Сатурн преминава във вашия дом на парите, талантите и себестойността. През 2019 г. трябва да инвестирате пари, вяра и време в талантите си. Чудесна година е да промените начина, по който печелите пари, като избирате скрити или забравени таланти, които се радват на вашите настоящи ценности, които от своя страна вероятно са се променили драстично през последните три години. Някои от вас ще получат по-ниски доходи или по-малко пари в банковата си сметка поради дългосрочни инвестиции в нови източници на пари. Но с вашата планета Юпитер, която ще се придвижи през декември 2019 г. в дома на парите ви, финансовото ви състояние трябва да се подобри през 2020 г.

Сатурн иска да разгледате вашите ценности и да бъдете отворени за промяна на някои от тях. Можете да станете проповедници и твърде упорити с вашите философии и възгледи за живота. 2019 ви предлага възможност да промените идеалите или философиите, които ви държат назад и ви предпазват от растеж. Освободете ума си, останалото само ще последва. Промяната в ценностите или перспективите за живот може да ви помогне да се възползвате от нови таланти и с помощта на подобрена самооценка да ви изведат на правилния път във финансово отношение. Да, можете да печелите пари от нещата, които обичате.

Сатурн не е единствената планета във вашия дом на парите. Затъмненията през януари, юли и декември също могат да стимулират нови проекти и нови начини за печелене на пари. Освен това, Северният възел, който представлява онова, което душата ви желае да научи, се премества тази година във вашия дом на парите и талантите на другите хора. Това означава, че доходите ви могат да се увеличат чрез съвместно сътрудничество или работа в съвместни артистични или финансови проекти. Северният възел също е в дома на сексуалността и интимността и се опитва да ви помогне да се свържете с истинската си страст. Стрелци, вие се движите със свобода и сте пристрастени към тръпката, но през 2019 г. вашата работа е да свържете вашите ум, сърце и полови органи. Интимността и сексуалността се женят тази година.

КОЗИРОГ– Използвам това, което трябва да споделя.
2019 Интеграция: Аз и ти.

Каква година беше 2018 за вашето племе! И каква година предстои да започнете! За да бъда честен, пътуването едва започва. 2020 г. е годината, в която всички около вас ще се опитат да бъдат вас, тъй като ще имаме събиране на планети в знака ви. Знам, че сте добри w дългосрочните проекти, бягането на дълги разстояния и сте търпеливи, но животът е предизвикателство за вас, откакто Сатурн се премести в знака ви в края на 2017 г. Обикновено Сатурн в знака ви не е лесен, но за вас, домакинството на планетата на кармата, не е голяма работа. В края на краищата, Сатурн е вашият владетел и има специални отношения с вас. Последният път, когато Сатурн беше във вашия знак, беше през 1989-1991. Можете да се върнете в този период, за да видите как Сатурн работеше с вас и какви са били вашите уроци тогава. Тези уроци предстои да се върнат и ще продължат кармичното ви образование през следващите две години.

От декември 2017 г. до края на 2020 г., Сатурн, великият учител, преминава във вашия дом на тяло, личност и идентичност. 2019 и 2020 са от решаващо значение за определяне на следващите три десетилетия. Сега извайвате нова идентичност, ново тяло, нов темперамент. През тези години можете да преодолеете генетиката, обстоятелствата, травмите или моделите от детството. Имате властта чрез дисциплина, упоритост и издръжливост, да промените не само физическото си тяло, но и вашият характер и природа. Можете да ре-брандирате себе си, като се впуснете по нов път, който може да промени всичко – от вашите финанси, до вашите взаимоотношения, къде живеете и кои са вашите приятели. Това е рядка възможност да бъдеш някой нов, особено, тъй като се случва в годината, през която трябва да родите вътрешното си дете.

2019 г. може да се усети така, сякаш Сатурн ви реконструира, като първо ви кара да изтриете старото си аз. Сатурн не е лесна планета и може да се наложи да се справите с наранявания, физическа болка и неуспехи, преди да можете да възстановите новата си личност. Препоръчвам да започнете нов режим на упражнения, да промените дрехите и стила си, да промените прическата си, може би дори да смените градовете или кварталите. Знам, че промяната не е лесна за вас, но през декември Юпитер, планетата на късмета, се придвижва във вашия знак, за първи път след 12 години насам. Това е чудесна новина, тъй като през 2020 г. ще имате Юпитер, който да ви помага да се насладите на много възможности и разширяване. Всъщност таро карта “Двата диска“ е свързана с “Юпитер в Козирог” и се нарича “Промяна”. ​​Промяната идва и тази година можете да решите какъв да е курсът, да изберете каква да е посоката на тази промяна.

ВОДОЛЕЙ – Познавам емпатията.
2019 Интеграция: Служа на другите, докато служа на себе си.

2019 продължава пътуването ви в мистериозния дом на мистицизма, минали животи, емпатия, поезия, танци, хоспитализация и освобождаване на старото. Трябва да бъда честен, няма захарно покритие за това разположение за Сатурн. Той е дълбоко в това, което се нарича “Дома на страданието“, но също така се нарича “Дом на просветлението“. Ако спрете и помислите за това, а мисленето е нещо, с което е известно вашето племе Водолеите, всеки, който е постигнал просветление, го е направил след дълъг период на страдание. Буда и Христос са имали три изкушения и посещение от самия Дявол, преди да са получили своето просветление. Вие също ходите в сянката на смъртта и не трябва да се страхувате от злото. Това се случва през последната година и половина и ще продължи до 2021 г., когато Сатурн ще се премести в знака ви.

Пътуването на Сатурн във вашия дом на пускане и освобождаване от старото, не е нещо лошо. Това е една мощна възможност веднъж на 30 години, в която да се освободите от всичко, свързано с живота и вашата личност, което ви държи в миналото. Това е време, когато можете да свалите дрехите си и да изложите слабостите си, за да могат те да бъдат победени. Време е да се предадем, да станем като водата и да потечем с живота, вместо да се опитваме да го контролираме. С този транзит на Сатурн може да изживеете много спомени от минали животи. Може би ще се окажете отличници в новите си за този живот умения, с които сте имали предишен опит в минали животи. Може да се окажете в нов град или страна, която чувствате като позната, или нов човек, който да се появи в живота ви, с когото да развиете мигновена интимност, сякаш се познавате от години.

Транзитното преминаване на Сатурн в този дом (наречено 12-ти дом, което е числото на тази година) може да ви накара да се почувствате по-уязвими и чувствителни. Когато се отваряте към вашата духовна страна и изпитвате съпричастност и интуиция, психически удари, пророчески сънища и видения, може да се почувствате депресирани или тъжни от време на време. Сякаш задържате енергиите на другите хора и поемате болката им. Може да се почувствате летаргични или без енергия, за да постигате целите си. Има смисъл. Не бъдете критични към себе си. Това е добър период да се опитате да спите повече, но от друга страна да плувате, да се разхождате покрай воден басейн и да медитирате, може да ви помогне да се справите с негативните чувства.

РИБИ – Представям си моята съвършена общност.
2019 Интеграция: Моите любов и творчество срещу тези на другите.

Риби е немирен знак. Подобно на русалките и мермените, те предпочитат да пеят, да танцуват, плуват, медитират, сънуват и спят, отколкото да говорят. Но през 2019 г. пътуването ви продължава в дома на общността, братството, човечеството и надеждата, което означава, че можете да правите всичко, което обичате, докато го правите в група или с приятели. Това е година, в която да общувате, да увеличите контактите си, да работите с НПО и организации с нестопанска цел и да позволите на човечеството да се радва на даровете, с които сте благословени в този живот.

Сатурн, Господарят на Кармата, великият учител, ви помага да смените племето и общността си. Ще трябва да се сбогувате със стари компании, корпорации, приятели и колеги и да приветствате нови хора и познати. Вие сте се променили много и сега вашите приятели ще трябва да отразяват тази промяна. Ако работите в корпорация или фирма, може да има промяна в управлението или начина на функциониране на организацията. Това ще доведе до промяна на състоянието ви в организацията. 2019 ви предлага мощна възможност да промените списъка си с контакти, да се отървете от хора, които ви изтощават и да донесете нова кръв във вашите приятелства.

През 2019 г. се опитайте да се присъедините към нови клубове и групи. Потърсете нови свръзки, които могат да ви помогнат да създадете нова мрежа от познанства. Това не е лесно за вас, защото обикновено предпочитате усамотението, но 2019 е година да бъдете в центъра на вашите групи.

Тази година Сатурн преминава във вашия дом на желания, прояви и надежда. Не само, че можете да изпълните вашите желания, но можете да помогнете и на другите да направят същото. Това е година, в която хората ще ви помолят да използвате своите психически сили и интуиция, за да помогнете на хората около вас. Можете да се превърнете в антена на позитивност, излъчваща надежда. Тъй като Сатурн е във вашия дом на управление, уверете се, че нямате проблеми с данъци или разрешения, тъй като могат да възникнат някои трудности с бюрокрацията.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара