International Dance Academy 360º е първата по рода си танцова академия в България, предлагаща широк спектър от танцувални стилове, която предлага уникална възможност за обучение при едни от най – добрите международни танцьори и педагози.

Академията представлява своеобразна лаборатория на танцовото изкуство, в която, чрез смесване на разнообразни хореографски решения и иновативни педагогически методи се създават нови формули на завладяващата магия на танца.

Вратите на International Dance Academy 360º са широко отворени за всички, независимо от възрастта, пола и нивото. Преподавателите притежават умения, опит и подход да научат всеки да овладее желаната танцова дисциплина независимо дали за лични или професионални цели!

Едно от многото невероятни предимства на International Dance Academy 360º е възможността на участниците в това танцово приключение да получават мастеркласове от солистите на най-именитите балетни трупи в света!

Най–малките бъдещи танцьори  имат възможността да се развиват всестранно. Техните уроци обгръщат много разнообразни танцови стилове, гимнастически упражнения както и актьорско майсторство, нужно на един танцьор да изрази себе си напълно. Децата от International Dance Academy 360º получават безценни знания и умения, които в последствие стават база на избора им за по-сериозно танцово направление.

Както любители, така и професионалисти ще намерят мястото си в едно или повече от предлаганите в академията танцови стилове, сред които са: класически балет, фламенко, hip-hop, urban choreography, commercial dance, break dance, contemporary, zumba, high heels, bellydance, pilates, house, dancehall, jazz funk.

В International Dance Academy 360º  нас няма възрастови ограничения, нито е нужно да сте танцували преди. Трябва само да имате желание да се забавлявате, да се зареждате с положителни емоции и да поддържате здрав тонус.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара