Сезонът на сватбите тази година ще се открие от знаково събитие за Европа – брака на британския принц Хари и американската му годеница Меган Маркъл. Церемонията е във фокуса на световните медии, като по предварителна информация 100 камери ще следят на живо церемонията. Хиляди британски поданици ще очакват младата двойка на излизане от църквата, а какво ще направят докато щастливата двойка ги поздравява? Ще се опитат да заснемат своите лични снимки от мястото на събитието, за да съхранят мига.

Това се случва на практика с почти всеки гост на сватбено събитие, независимо от мащаба му и броя на присъстващите. За да помогне на сватбарите да направят най-забележителни снимки и съхранят живи спомените си от едно от най-вълнуващите събития в живота, Samsung състави специален „Сватбен смартфон етикет“. Той е съставен от седем стъпки, които се следват с лекота, а резултатът е изключително преживяване и впечатляващи снимки с ненадминато качество:

  • Избягвайте да правите снимки по време на сватбената церемония; обикновено на място за целта има професионален фотограф. Насладете се на момента и се уверете, че мобилния Ви телефон е на сигурно място с изключен звук.
  • Изходът от църквата или ритуалната зала е мястото, където е прието да се снима и реално всички очакват щастливата двойка, за да направят своите незабравими кадри. Тъкмо тук можете да тествате функцията за супер забавен каданс на смартфон камерата, тъй като на това място обикновено се пускат сватбени конфети, жито и листенца от рози.
  • Сватбеният прием след церемонията е моментът за селфита. Докато булката и младоженецът се преобличат или си правят специална фотосесия, e най-подходящото време за селфита с приятели, за да покажете колко сте стилни и красиви, и то на едно приказно място. Но внимавайте, веднага щом младоженците влязат е по-добре да обърнете внимание на младата двойка, вместо да се снимате.
  • Смартфон на масата? Изключено! Дори за работохолиците не е приемливо да държат телефона си на масата! Опитайте се да завържете разговор със съседа до вас, ако се чувствате неудобно винаги можете дискретно да се оттеглите със смартфона си в ръка или да си потърсите по-приятна компания.
  • Разрязването на сватбената торта е чудесна възможност за снимки, която не бива да пропускате! Това може да е страхотен шанс за неповторими кадри, стига да изберете подходящ ъгъл. Например, може да снимате булката и младоженеца през рамо и така да имате уникална перспектива за снимане.
  • Вечерното парти е страхотна възможност да уловите незабравими мигове и направите забележителни снимки при слаба светлина. Въпреки това, винаги проверявайте кадрите си преди да ги споделите в социалните мрежи. Това ще ви спести известно неудобство след това.
  • Ако снимате с телефона си на след-сватбеното парти, нямате право да пропуснете най-забавните моменти. Но бъдете внимателни – не ги споделяйте преди да е настъпила сутринта и да сте си взели сутрешното кафе с един аспирин!

С камера за снимки при изключително слаба светлина и функция за заснемане на видео на супер забавен каданс, 12MP двойна камера, която прави изключителни снимки, както през деня, така и нощта,  Samsung Galaxy S9 или S9+ е перфектният смартфон, с който да уловите любимите моменти през настоящия сватбен сезон.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара