Спалнята е място за релаксация, където човек се зарежда с енергия за новия ден и се наслаждава на близост с любимия човек. Но някои предмети, които често се намират в тази стая, могат да окажат негативно влияние върху здравето, взаимоотношенията и цялостното емоционално състояние на човека. За да не излагате на риск семейната хармония, трябва да се отървете от няколко неща.

Аквариумите или изкуствените водоеми нямат място в спалнята. Те могат да повлияят негативно на емоционалното състояние на семейството и на отношенията в него, тъй като водата символизира потока на живота и промяната. Партньорите се нуждаят от спокойствие и стабилност. Също така в спалнята трябва да се отървете от огледалата – те са символ на отражението на реалността и могат да нарушат баланса на мира и хармонията в тази стая. А за да не привличате енергията на самотата в спалнята, трябва да се откажете да украсявате интериора с единични фигури.

За да запазите страстта и интимността

във връзката, трябва да обърнете внимание на цвета и състоянието на спалното бельо. Замърсените тъкани могат да окажат негативно влияние върху интимния живот и общото емоционално състояние на партньорите.

Излишните вещи в спалнята създават негативна енергия, затова е необходимо да се предотврати натрупването им в стаята и да се поддържа ред.

Освен това, за да се предотврати лошото влияние върху цялостната енергия на помещението, е добре да се отдели място за домашен любимец извън стените на спалнята

Facebook Twitter Google+

0 Коментара