Какво включва една добра парти украса? Със сигурност има някои неща, които не трябва да липсват. Например, балони – колкото по-цветни, толкова по-добре.

Балоните се радват на голям успех от много години, дори без тях е трудно да си представим декорирането на различни видове партита. Празнични събития, сватби, фирмени събития, годишнини, рождени дни, промоции, откривания на различни обекти – това са само част от събитията, при които цветните балони са незаменими.

Разбира се, има също и други парти аксесоари, които привличат вниманието, като лентички, гирлянди, верижки с флагове или фенери.

Нуждаете се също и от подходящите парти съдове и прибори! И накрая – светлините и фойерверките ще накарат вашето парти буквално да заблести! Ако е възможно, организирайте диско светлина с акценти и цветни светлини. Или оставете минимум лампи или аплици, за да създадете уют и топла комуникация. Ярката светлина ще е необходима в тази част на стаята, където се очаква интелектуално забавление, интересно състезание или шумни игри.

Парти украса и декорация на маса

Декорацията на масата може да е различна. Тя трябва да се вписва добре атмосферата и да не противоречи на цялостната парти украса. Може да се направи и собственоръчно, като се използват много декоративни елементи от естествени материали като дърво, боядисани с екологично чисти бои, както и покривки, салфетки или покривки. В онлайн магазините за парти украса асортиментът от декорации за тематично парти е много голям и винаги ще намерите нещо, което ви подхожда най-добре!

Държите на екологията? Има различни устойчиви алтернативи на пластмасата. Декорация, но също и чаши или чинии за пиене могат да бъдат поръчани от захарна тръстика, бамбук или рециклиран материал, за да не се замърсява околната среда. Бурканите за чаени свещи или свещи могат да се използват отново и отново.

Темата на партито може да варира според вашите индивидуални предпочитания.

Можете сами да определите темата на предстоящото парти или да се консултирате с гостите, така че всички поканени да се чувстват комфортно. Не забравяйте да вземете предвид тяхната възраст

Ето и една страхотна идея, която може да приложите, ако трябва да се празнува детски рожден ден.

Каква по-подходяща тема от парти в стил Миньони? Те станаха известни чрез едноименния кино хит.  Всяко дете ги обича.

И така, всички гости могат да бъдат поканени по подходящ начин с оригинални покани на Миньоните.

Парти украса в стил Миньоните

Украсете стаята с много цветни балони с миньони и поставете един или два големи фолиеви балона, които ще бъдат страхотни акценти. Разтегнете дълъг гирлянд с букви Миньони през цялата стая и прикрепете няколко въртящи се декорации Миньони към тавана, така че Миньоните да танцуват в стаята.

Поставяте красиви чинии и чаши, върху които се сервират вкусните храни и напитки. Говорейки за храна – изпечете вкусна торта Миньони и я украсете подобаващо със забавни декоративни елементи.

Малките миньони са винаги в движение. За да може тортата Миньони да се усвои добре, малките негодници вече могат да изпуснат парата върху пинятата Миньони, например. Можете сами да направите такава или да я закупите готова. Просто я напълнете с малки лакомства и играчки, завържете връв, така че да виси. Сега играчите, един по един, започват да отварят пинятата със завързани очи и с бухалката за пинята. Тези, които успеят, могат да очакват с нетърпение цветния дъжд от подаръци.

Не на последно място са и костюмите за тематичното парти. Рожденикът трябва, разбира се, да блесне и да изуми всички гости със своя страхотен вид!

И накрая, един важен съвет – не забравяйте, че най-важното нещо на едно парти е лесната комуникация и веселото настроение за всички поканени. Така че, организирайте душевен празник за себе си и приятелите си. Може да заснемете събитията с камера. Всеки от гостите ще иска да се види по необичаен начин след години. И всеки ще запомни вашето страхотно парти!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара