На официално събитие в градината на Резиденцията на посолството на Кралство Дания в България скандинавската верига за домашно обзавеждане JYSK представи новата си лятна колекция градински мебели и аксесоари за декорация, както и двете дизайн тенденции за 2023.

Новата колекция градински мебели,

която почитателите на скандинавския дизайн и усещане за хармония могат да открият както във физическите магазини на JYSK, така и онлайн, налага изчистени линии, семпли цветове и материи, вдъхновени изцяло от природата. Водещите серии за сезона пролет/лято 2023 UGILT, VEDDUM, YDBY и ILLERUP съчетават природните цветове и форми с уникалния скандинавкси дизайн, която комбинация придава по-мек и спокоен вид на градината и терасата.

Сред новите серии на колекцията са мебели като холната гарнитура ILLERUP с масивен плот от тиково дърво, както и столовете ILLERUP, които са от акациево дърво. Новите серии включват още артикули, изработени от океанска пластмаса, рециклиран алуминий и рециклирано FSC©-сертифицирано дърво (FSC® N001715).

Следвайки очакванията на своите клиенти, JYSK представи и първата си кръгла външна маса с опция за добавяне на удължително крило, TAGEHOLM. Тази година JYSK представят и нова серия чадъри с ресни, като STENSTRUP и YPPENBJERG, подчинявайки се на романтичната бохемска тенденция, която става все по-популярна. Чадърите на JYSK са и лесен начин за себеизразяване чрез избор на различни цветове и шарки, спрямо спецификата на всяка градина или тераса.

Всички дървени градински мебели от новата колекция на JYSK са FSC©-сертифициранi. FSC е съкращение от Forest Stewardship Council – oорганизация с нестопанска цел и система за етикетиране на дървесина и хартия, които произхождат от устойчиво горско стопанство или други отговорни източници. В горите на FSC не се изсичат повече дървета, отколкото гората може естествено да замени, и са определени строги изисквания за използване на пестициди и химикали за опазване на водната среда.

“Тази година лятото закъсня, така че през 2023 г. мисля, че ще се опитаме повече от всякога да се възползваме и да се насладим на топлите, слънчеви месеци и да прекараме повече време на открито. В тазгодишната колекция добавихме нови продукти с естествен вид, които отговарят на днешните скандинавски тенденции и придават на откритото пространство по-приветлив и спокоен вид. Допълнително разнообразихме обзавеждането за градина и двор и включихме артикули с модерен дизайн, който е много интересен и високо оценен от потребителите. Каним клиентите в нашите магазини и онлайн магазина ни, където могат да открият много идеи и да се вдъхновят за своята градина, тераса или балкон. Подготвили сме много хубави продукти и страхотни предложения за тях.”, каза Ралука Даскалу, Мениджър комуникации за JYSK Румъния, България и Турция.

Новите дизайн тенденции – RELEASE и BELONGING, както подсказват и имената им, също носят своя корен в хармоничния баланс на природата.

В последните години несигурността повлия на света и начина ни на живот и може би вече е време за усещането за RELEASE (освобождаване). За да се наслаждаваме на моментите на щастие с близките и приятелите ни. Тази тенденция носи и своята ретро нотка, предлагайки ватирани повърхности и вдъхновените от 70-те години оранжево и розово, като същевременно ги комбинира с нюанси на сините тонове, пясъчните нюанси и светло сивото.

Стремежът пък към усещането за сигурност и любов е в основата на втората тенденция, BELONGING (принадлежност). Тя създава комфортно пространство, където да се насладим на бавното темпо и положителната енергия. Фокусът е върху материали като дърво и текстил от естествени влакна в комбинация с ресни и набраздени ръбове. Цветовете са класическите скандинавски нюанси на зелено, светло синьо и неутрални тонове на кафяво и сиво.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара