За поредна година първата българска марка за слънчеви и диоптрични очила KWIAT взе участие със собствен щанд на най-голямото оптическо изложение в света – MIDO 2019, което се проведе този февруари за 49-ти път в Милано, Италия. Сред присъствието на многобройни световно известни марки очила, единственият български щанд се отличаваше и с атрактивната визия на младата поп сензация Дара, рекламно лице на марката.

„За нас е гордост, че отново успяхме да впечатлим посетителите с най-новите си модели слънчеви очила и диоптрични рамки от колекции пролет/лято 2019“, сподели Павел Цветков, управител на KWIAT.

Впечатление направиха разчупените форми, качество на изработка и актуалния дизайн на KWIAT, които привлякоха интереса на клиенти и партньори от Белгия, Франция, Португалия, Испания, Израел, Мексико и Индия.

От компанията представиха изключително леките и еластични модели от линията KWIAT Comfort, които тази година са предназначени предимно за мъжката аудитория. Това са модели произведени от швейцарския материал Grilamid TR90, характеризиращ се с голяма здравина и същевременно лекота. Мъжете предпочитат комфортните и прилягащи плътно до лицето очила, които същевременно блокират 100% вредните за окото UV лъчи.

Поляризацията на всичките слънчеви стъкла на KWIAT помага за невероятния комфорт и безопасност, особено при шофиране.

Моделите очила в шестоъгълни форми в комбинация на метал и пластика непрестанно събуждаха интереса както при стари така и при всички нови клиенти на фирмата.

Разнообразната палитра от цветове при дамските модели предизвикваха емоции дори и при италианците, които са известни с това, че са най-големият износител на очила в света.

След този успех и първо световно представяне на колекция KWIAT 2019, екипа на компанията се подготвя за участие със собствен щанд и на оптическото изложение Vision Expo East, което е след по-малко от месец в Ню Йорк, САЩ

Facebook Twitter Google+

0 Коментара